siana Reputație: -1368 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 siana care-i rostul tau pe aceasta lume?excluzand nimfomane.com Al meu este la vedere, se poate deslusi usor. Dar al tau, care este ? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 or fi, dar aia e tot curvasareala...atentie la neatentie! :) Hmm intr.un fel sau altu depinde O relatie care pleaca de la alt obiectiv decat banii poate avea 1001 de cai..
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 Al meu este la vedere, se poate deslusi usor. Dar al tau, care este ?eu nu le am cu deslusitul, poate imi explici, asa ca pentru un om prost ce sunt
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 ma simt satisfacut pentru ca am dat muie unei fetiscane de 18-19 ani, care mi-a supt pula cu floci si a inghitit slobozul si a zambit doar pentru 100 lei Ce-ti mai place sa te mai lauzi cu isprava ta ! Ce zici, a avut vreun rost fetiscana, in viata ta ? Te-a ajutat sa te simti bine, sa te descarci si sa iti regasesti echilibrul si optimismul ?
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2019 eu nu le am cu deslusitul, poate imi explici, asa ca pentru un om prost ce sunt NU am timp de prosti, trebuie sa ma ocup de destepti. 2
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 Hmm intr.un fel sau altu depinde O relatie care pleaca de la alt obiectiv decat banii poate avea 1001 de cai..daca-l intrebi pe salam fan nu exista cai inafara banilor
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 Nu il duce prea mult capul, nu ai cu cine sa duci munca de lamurire ... Mamaie ce bine ar fi daca nu ai mai jigni atat bagateash la varza cu bucati de _)_ in loc de boabe de porumb
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 NU am timp de prosti, trebuie sa ma ocup de destepti.miluieste-te si de un retardat precum sunt eu 2
peitho Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iunie 5, 2019 Hmm intr.un fel sau altu depinde O relatie care pleaca de la alt obiectiv decat banii poate avea 1001 de cai.. boss, da' de ce s-o coim atat?!buchia cartilor zice asa: cotzaiala inainte de casatorie e curvie si daca se intampla in timpul casatoriei e preacurvie...tu faci trimitere la niste "surse"...daca zici ca te-ai razgandit si vrei sa lepadam sursele si nu ne mai intereseaza...putem vb de "depinde" pan la infinit!so? 2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 5, 2019 or fi, dar aia e tot curvasareala...atentie la neatentie! :) Corect, daca o scoti pe una in oras, vrajeala, etc, restaurant sau club, cu scopul de-a i-o trage, tot aia e. Prefer sa nu pierd timpul, pur si simplu, nu ma doare gura sa refuz pe cineva daca nu-mi place... Si nici n-o sa fiu magaritza si sa nu spun ca am nevoie si de banii suplimentari din activitatea asta, pentru alte planuri
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 daca-l intrebi pe salam fan nu exista cai inafara banilor Banu face parte din viata noastra e o necesitate Ca e ochiu cui e e alta poveste :)
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 Ce-ti mai place sa te mai lauzi cu isprava ta ! Ce zici, a avut vreun rost fetiscana, in viata ta ? Te-a ajutat sa te simti bine, sa te descarci si sa iti regasesti echilibrul si optimismul ?fetiscana a fost ca un update la androidul coielor mele 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 boss, da' de ce s-o coim atat?!buchia cartilor zice asa: cotzaiala inainte de casatorie e curvie si daca se intampla in timpul casatoriei e preacurvie...tu faci trimitere la niste "surse"...daca zici ca te-ai razgandit si vrei sa lepadam sursele si nu ne mai intereseaza...putem vb de "depinde" pan la infinit!so? Si nimic sunt pofte trupesti si atat...
indragostitul Reputație: 666 Postat Iunie 5, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 5, 2019 De futut, se mai fute cineva ? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 fetiscana a fost ca un update la androidul coielor mele La ce versiune ai trecut?
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 Banu face parte din viata noastra e o necesitate Ca e ochiu cui e e alta poveste :)daca n-ar fi curvele n-as simti nevoia de a arunca bani aiurea
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 5, 2019 Eu cred ca fiecare are rostul lui pe lume, chiar daca nu i-l poti deslusi tu. Chiar si ultima rama din pamant are utilitatea ei. Are un mod de gandire criminal cine afirma despre altii ca au trait prea mult ... Fiecare sa isi faca datoria si temele lui in viata, fara a arata cu degetul spre altii ! Cand stai sa arati spre altii cu degetul nu cosntruiesti nimic cu timpul care ti-a fost dat, il risipesti. "Era un.pamflet", ca sa citez din autori in viata!
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 La ce versiune ai trecut?69+
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 daca n-ar fi curvele n-as simti nevoia de a arunca bani aiurea Toate costa stai calm ..intr.un fel cu ele e mai simplu ca platesti rezolvi si ti vezi de drumNici o femeie nu iti ofera nimic fara ca si tu la randul tau sa oferi ceva nu neaparat bani.. 2
indragostitul Reputație: 666 Postat Iunie 5, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 5, 2019 Nevasta-mea a zis ca daca spal vasele poate mi-o arata la noapte. Daca gaseste si ordine poate mi-o si da :)Toate costa stai calm ..intr.un fel cu ele e mai simplu ca platesti rezolvi si ti vezi de drumNici o femeie nu iti ofera nimic fara ca si tu la randul tau sa oferi ceva nu neaparat bani.. 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 69+ Si ce noi adaugiri sunt ? Adica e in defavoarea ta gen iti da gaze n nas sau ii dai tu cu bricheta sa i parlesti tufishu din gaoz?
zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 5, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 5, 2019 Toate costa stai calm ..intr.un fel cu ele e mai simplu ca platesti rezolvi si ti vezi de drumNici o femeie nu iti ofera nimic fara ca si tu la randul tau sa oferi ceva nu neaparat bani..au fost vreo 3 zdrente care mi-au gasit poza pe fb si m-au bombardat cu mesaje, am avut noroc ca nu m-a ginit consoarta, in jocul asta cu bagaboante trebuie sa te astepti la toate manevrele, zdrentele vor sa faca bani din orice, nu numai din datul pizdei sau curului la futut, ci si din alte surse, cum ar fi datele personale 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 Nevasta-mea a zis ca daca spal vasele poate mi-o arata la noapte. Daca gaseste si ordine poate mi-o si da :) Vezi =)) Si in parte cealalta e cu bani totusi sa fie de apreciat sotia ai o speranta
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 5, 2019 Nevasta-mea a zis ca daca spal vasele poate mi-o arata la noapte. Daca gaseste si ordine poate mi-o si da :) Fugi de fa ordine, nu mai pierde timpul😀 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 5, 2019 au fost vreo 3 zdrente care mi-au gasit poza pe fb si m-au bombardat cu mesaje, am avut noroc ca nu m-a ginit consoarta, in jocul asta cu bagaboante trebuie sa te astepti la toate manevrele, zdrentele vor sa faca bani din orice, nu numai din datul pizdei sau curului la futut, ci si din alte surse, cum ar fi datele personale Si nu facem noi bine astia intregi la cap pe aici ca ne spargem hemoroizi pe mecla lor =)) Ele vor respect domne miash ranga n procreearea lor de la bashina lu Adam
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum