Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Cand ai fugit la sotie, mi-am dat seama ca ai o problema, doar 0 ora-2 pe zi era destul...Apoi cand ai inceput sa compari... Gizas, care nu exista, la tine existau N teorii... Ca si azi. Ti-am luat apararea, cum as putea fi suparata? Dar nu mai vorbi de futai ca-ti iei si tu una peste ochi!Esti subtila ca un tanc care ia frontal un zid de beton
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 Tot ce ai scris e greșit.Amada, Amada, cum te ții tu de prostii cu mine. Mai sa fie!Sotia ta nu are legatura sau a avut vreodata cu soacra, mama ta.Hai sa desenez cu detalii.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Mai sa fie!Sotia ta nu are legatura sau a avut vreodata cu soacra, mama ta.Hai sa desenez cu detalii. hai! baga mare! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Am o gramada de vin aicea.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 Esti subtila ca un tanc care ia frontal un zid de beton Nici nu as vrea sa fiu altfel ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 hai! baga mare! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Am o gramada de vin aicea. Bingo pana acum! :)Nu vreau sa-ti stric visele, traieste! ;)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Bingo pana acum! :)Nu vreau sa-ti stric visele, traieste! ;) doar nu te sfiesti chiar acum….curaj! Sau n-ai?Ziceai ca esti barbata.Pai ma lasi asa,neterminat? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Nici nu as vrea sa fiu altfel ;)Ba vrei, ca ai incercat sa te tratezi. Ti-am tinut pumnii
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 .....a fugit....se mai gandea sa ne si futem.nu mai ai,azi,baza in nimeni.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 Ba vrei, ca ai incercat sa te tratezi. Ti-am tinut pumnii Ma tratam pentru depresie, nu caracter. .....a fugit....se mai gandea sa ne si futem.nu mai ai,azi,baza in nimeni. Esti beat si insurat. Boys, nu stiu unde a gresit natura cu voi, dar eu nu ma fut cu cei cauta senzatii cand se simt batrani... Eu nu ma fut. E mai simplu asa.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 6, 2019 Ai rabdare, plumbu' se topeste greu si s-a fisurat globu' de cristal... 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Ma tratam pentru depresie, nu caracter. Esti beat si insurat. Boys, nu stiu unde a gresit natura cu voi, dar eu nu ma fut cu cei cauta senzatii cand se simt batrani... Eu nu ma fut. E mai simplu asa.Cum sa fiu beat? Nici nu m-am apucat de băut.N-ai nimerit-o nici p-asta.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 Ai rabdare, plumbu' se topeste greu si s-a fisurat globu' de cristal... Nu detin ceva de genul. Am rabdare, ani de rabdare...Guralivo, vine vremea cand uiti de mine, nu-mi pierd timpul pe forum cat traiesc, dar ce fac eu dureaza o viata!Succes! (Pe merit!) Cum sa fiu beat? Nici nu m-am apucat de băut.N-ai nimerit-o nici p-asta. Tu nu ai nimerit una singura...
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Nu detin ceva de genul. Am rabdare, ani de rabdare...Guralivo, vine vremea cand uiti de mine, nu-mi pierd timpul pe forum cat traiesc, dar ce fac eu dureaza o viata!Succes! (Pe merit!) Tu nu ai nimerit una singura… ce nu am nimerit?
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 6, 2019 Close, but not close enough. :) Country rock:https://www.youtube.com/watch?v=bmZ9xRO7M9M&list=PLjlURRcBpE95x7_zCe7PlggK5-E6LYlQm&index=8 :kiss3 Ce muzică atipică ptr un rapper :))) Nelly la un moment dat juca într-un film colosal, l-am văzut de 10 x şi-l revăd în seara asta încă o dată, bine că mi-ai amintit. E durere filmul cu Adam Sandler, căcarea Troiei, ştiu replicile din film aproape pe de rost. Caută pe goagle : 2005 + filme online subtitrate + Longest Yard, sau cum au tradus berbecii : Echipa Sfarmă Tot. E de belea filmul!! În primele 10 minute o vezi şi pe o prințesă din serialul Friends. Lasă gargara inutilă pe for şi cultivă-te cu un film plăcut de naşul tău!! Țuc.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 6, 2019 Hai noroc si ce-a zis Putin, mi se falfaie de pe Kremlin :rax2 3
Administrator pisicuts Reputație: 114452 Postat Iunie 6, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 6, 2019 Ti-am spus ca am nervi, dar nu ma descarc pe cei care nu le-au provocat...Nu, mi-ar placea sa cred ca sunt vazuta altfel decat o alta curva, dar aici nu conteaza.Si tu ma imbatai sa ma futi, nu?Am pierdut o multime de joburi din cauza karismei... doar atat, lumea este atrasa de mine, mi-ar fi placut sa fie atrasa profi, dar...M-am saturat sa fiu vazuta ca o curva, am stat ani aici sa daram, numai din cauza ca adminul a gasit de cuviinta sa stearga cu mine pe jos si daca tot eram, am mai si ras, de cele mai multe ori de propriile glume... Face it, nu prea ai cu cine glumi aici...Si aia cu maritisul a fost o gluma proasta, nu o singura data. ;) amada tu daca ma urasti sa stii ca eu nu te urasc :)vreau sa te apreciez la adevarata ta valoare 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 amada tu daca ma urasti sa stii ca eu nu te urasc :)vreau sa te apreciez la adevarata ta valoare Boss,te asteapta si pe tine cu facaletu',sa iti faca coaiele prastie :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 amada tu daca ma urasti sa stii ca eu nu te urasc :)vreau sa te apreciez la adevarata ta valoareThe world is not enough 4 amada
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Nu detin ceva de genul. Am rabdare, ani de rabdare...Guralivo, vine vremea cand uiti de mine, nu-mi pierd timpul pe forum cat traiesc, dar ce fac eu dureaza o viata!Succes! (Pe merit!) http://41.media.tumblr.com/4e6eb1663313f74ef226cab3266968a5/tumblr_ngv4eyk3sd1rm4mpho1_500.png 4 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 Ce muzică atipică ptr un rapper :))) Nelly la un moment dat juca într-un film colosal, l-am văzut de 10 x şi-l revăd în seara asta încă o dată, bine că mi-ai amintit. E durere filmul cu Adam Sandler, căcarea Troiei, ştiu replicile din film aproape pe de rost. Caută pe goagle : 2005 + filme online subtitrate + Longest Yard, sau cum au tradus berbecii : Echipa Sfarmă Tot. E de belea filmul!! În primele 10 minute o vezi şi pe o prințesă din serialul Friends. Lasă gargara inutilă pe for şi cultivă-te cu un film plăcut de naşul tău!! Țuc. De regula caut in engleza, dar vad care este denumirea oficiala. Merci! Hai noroc si ce-a zis Putin, mi se falfaie de pe Kremlin :rax2 Eu as zice sa te odihnesti, o sa fii cam obosita.Repetam daca este cazul. amada tu daca ma urasti sa stii ca eu nu te urasc :)vreau sa te apreciez la adevarata ta valoare Tembelule, eu sunt modesta, nu ma inalcazesc gradele si nu ma atrage sa fiu vedeta sau placuta oricui....Nici cei care imi placeau... Forget it!
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 6, 2019 Hai noroc si ce-a zis Putin, mi se falfaie de pe Kremlin :rax2Tot de la Putin ciîtîre, ți-s țâțele cam Cernobîle...
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 6, 2019 Cainele moare de drum lung... :laugh2 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 m-am amuzat azi. :laugh2 :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 Cainele moare de drum lung... :laugh2 Exact, hai sa vad cat rezisti sa nu-ti vina sa-ti tai venele... Improvizeaza daca vrei, eu ti-am dat baza, mijlocul il gasesti tu... :)Nu am avut nimic cu tine, stupida creatura!
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2019 m-am amuzat azi. :laugh2 :laugh2 Oare? Nu ma dau importanta, dar cu mine nu te mai amuzi... Ai mami issues... Bleah!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum