Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Diferenta e ca pe ala il batea vantul la cat de slab este, pe ea n-o clinteste nici uraganul.

Vrei sa-ti pun o poza cu Eva? :) E pana la umar cu suta de kile... Nu glumesc, horror!

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Diferenta e ca pe ala il batea vantul la cat de slab este, pe ea n-o clinteste nici uraganul.

Asa e cu asta rezolvi si mai simplu un toc sanatos de usa metalica n cap si e jos dupa aia chemi descarcerarea sa stranga

Postat

Nu mor caii cand vor cainii, doar in visele tale...

Nu am probleme la cai. Inteleg bine, la fel si cainii, tu nu pricepi.

Vizitator renesmee
Reputație: 0
Postat

Când n-ai bani de solar :)))

post-273746-0-18956500-1559851828_thumb.jpeg

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Vrei sa-ti pun o poza cu Eva? :) E pana la umar cu suta de kile... Nu glumesc, horror!

Fa-mi reclama free, dar ai grija cu suta ta de kile... de alcool bautðŸ˜ðŸ˜
  • Like 1
Postat

• Like 1
Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

te dadeai "prietena" mea.

Eram prietena ta cand incercam sa te ajut, cand inca mai speram ca ai o sansa, o scapare! Si tu chiar si atunci, cand eram "om" cu tine, tu ma luai la pula de sus, cand nu ti-am zis nici macar da-te mai incolo!

Tu crezi ca ai dreptul sa injuri pe oricine ai chef, sa iti bati joc sau judeci pe toata lumea, iar invers tie sa nu ti se spuna nimic. De parca lumea tre' sa tina capul plecat ca esti tu miez. Fa, lumea l-a rastignit pe Isus, cand El era fara de pacat si tu ai pretentia sa primesti mila din partea celor de care iti bati joc??

Tine minte ceva: fie roata si patrata, tot se intoarce ea odata! Toate ti se intorc, ti-am zis lucrul asta, esti dovada vie ca ce dai in viata aia primesti. Ai aruncat cu cacat in stanga si dreapta, ei bine si Karma s-a cacat pe tine!

• Like 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

A luat pauza de publicitate, imi cauta poza ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
Postat

Eram prietena ta cand incercam sa te ajut, cand inca mai speram ca ai o sansa, o scapare! Si tu chiar si atunci, cand eram "om" cu tine, tu ma luai la pula de sus, cand nu ti-am zis nici macar da-te mai incolo!

Tu crezi ca ai dreptul sa injuri pe oricine ai chef, sa iti bati joc sau judeci pe toata lumea, iar invers tie sa nu ti se spuna nimic. De parca lumea tre' sa tina capul plecat ca esti tu miez. Fa, lumea l-a rastignit pe Isus, cand El era fara de pacat si tu ai pretentia sa primesti mila din partea celor de care iti bati joc??

Tine minte ceva: fie roata si patrata, tot se intoarce ea odata! Toate ti se intorc, ti-am zis lucrul asta, esti dovada vie ca ce dai in viata aia primesti. Ai aruncat cu cacat in stanga si dreapta, ei bine si Karma s-a cacat pe tine!

Stai probabil a venit salvarea ca iar a plecat =)) 

Vizitator renesmee
Postat

Stai probabil a venit salvarea ca iar a plecat =))

Ce îți mai place când vezi ca se cearta femeile :))

Nu îți e somn?

Postat

Serios?? Cum plm sa razi de o femeie ca e grasa, cand tu esti ori cel putin la fel de grasa, ori chiar mai grasa decat ea.

Las-o grasa asa cum e. Macar pe ea o fute careva. Si ce vezi? Chiar si pe bani. Tu te plangi ca nici pe gratis nu te fute nimeni. Asa ca? Ciocu mic ca tot vibratorul ramane barbatul tau.

• Like 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Nu îți e somn?

Are loc la tribuna oficiala, nu se-ndura sa plece😜
  • Like 1
Postat

Am vazut de ceva timp, nu mai are curaj la ce i-am facut, da cu minus. Faaassssss!

Ai observat ca nici pustiul extrem nu mai are curaj?...

Tu crezi ca sunt interesata de puncte sau?...

Ma fac sa zambesc cu satisfactie... :)

Ba sa ti zic ceva 

Sincer desi nu agreez anumite comportamente din partea femeilor si multe au reusit sa ma aduca in ultimu hal de nervi..Cu toate astea niciodata nu am ridicat mana asupra lor fie ele si prostituate am incercat sa intorc cu o vorba buna 

Da pe tine sa ma injure toate femeile de aici ca sunt misogin de nu te as bate numa n dinti cu bastonu de cauciuc si cu fieru de calcat pe coapse ca prea te dai rotunda ..Adica esti rotunda sa fim realisti mai ca putem sa te luam la fotbal in loc de minge ce zici ? 

Postat

Nu îți e somn?

Nu e ora mea de somn 

Vizitator renesmee
Postat

Are loc la tribuna oficiala, nu se-ndura sa plece

Ce pot sa zic,vizionare plăcută lui. Sa nu iasă sifonat :))

Postat

Si-au facut jartelele loc de frustrari la Cum te simti azi, pentru ce eu eram aici. :)

Am dat de o melodie din copilarie, am crescut cu filmele alea, nu familia mi-a dat principii... Totul era just... Bine, am crescut, dar e superb!

Vizitator renesmee
Postat

Nu e ora mea de somn

Da’ tu la cât te culci păpușel?
Postat

Serios?? Cum plm sa razi de o femeie ca e grasa, cand tu esti ori cel putin la fel de grasa, ori chiar mai grasa decat ea.

Las-o grasa asa cum e. Macar pe ea o fute careva. Si ce vezi? Chiar si pe bani. Tu te plangi ca nici pe gratis nu te fute nimeni. Asa ca? Ciocu mic ca tot vibratorul ramane barbatul tau.

E luptatoare de sumo nu grasa

• Like 1
Postat

Da’ tu la cât te culci păpușel?

Acum in nici un caz 

Vizitator renesmee
Postat

Acum in nici un caz

Ai insomnii?
Postat

Si-au facut jartelele loc de frustrari la Cum te simti azi, pentru ce eu eram aici. :)

Am dat de o melodie din copilarie, am crescut cu filmele alea, nu familia mi-a dat principii... Totul era just... Bine, am crescut, dar e superb!

Hai din partea mea una asa finuta pentru tine 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Nu te agita, acum 3 ani aveam 90 de kile si n-am dus lipsa de clienti, acum am 78 si ma simt perfect in pielea mea, nu ma intereseaza comentariile ci doar cei care vin pentru ca ma plac asa cum sunt
  • Like 1
Vizitator sleepingfox
Postat

A inceput meciul cu Morosanu, lasati-o pe Amada in amarul ei :))

• Like 1

Postat

E luptatoare de sumo nu grasa

A schimbat placa cand i-am zis ca o grasa nu poate rade sau zice despre alta ca e grasa, cand ea e tot o grasa.

Plm, eu zic ca sunt grasa, dar cand ma uit si compar cu Amada, sunt SlimFit pe langa ea, de aceea in calitate de grasa o pot face pe Amada grasa, ca ea e mai grasa ca mine, nu invers :))))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...