Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0
Postat
  • Like 2
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Maine vreau sa vad aici live istoria tancului rusesc de la fabricatie la casare =)) 

Postat

Ambele filme bune, iza.

Xtreme... la casare cand si-o ia de la panzerfaust sau .... panzerschreck, asa, stiam ca mai era inca unul =))

Postat

Ambele filme bune, iza.

Xtreme... la casare cand si-o ia de la panzerfaust sau .... panzerschreck, asa, stiam ca mai era inca unul =))

Ba ce bine ar fi daca voi astia care imi suflati in pula ca sa nu slabesc ati faceo de pe conturile originale nu de pe clone amarate =))

Fiti ba valoare ce aveti de va sparcaiti pe voi spuneti.mi in fata de pe contu vostru ce aveti de spus ca la mine asta e singuru cont care il am de aproape 2 ani 

LAKEILOR FLAUSHATI 

Hai va pup nu dau atentie la copie ;)...FEMEILOR 

Postat

Hai varule care esti si nu ma inghiti ?

Nu i problema sa sti cine nu ma inghite ma suge da sa o faca bine ca altfel ii raman si in gat 

Postat

Cat mai e scorul?

PS. Duce Amada mai ceva ca miskin :)

Pai duce ca e tractiune 6x6 

Nu dispun toti si toate de asa ceva pe aici 

Vizitator mc hammer
Postat

S-a mutat “ the big mango” aici?

Vizitator jack k
Postat

S-a mutat “ the big mango” aici?

Da, e the gang bango. 

• Like 1
Vizitator romuzica
Postat

Ai sa-mi bag pula.... O sa ajungem sa mergem pe strada si sa nu mai stii ce sex are persoana cu care te intalnesti, in pula mea.... :shocked :shocked

https://thumb-p9.xhcdn.com/a/W-W1SuvE399iCtH-JgPcZg/000/008/826/699_1000.jpg

http://gals.trans500.com/fhg/photos/kill201_rebecca_ferrez/photos/05.jpg

Tipul (sau tipa ca habar nu am cum e corect) din prima fotografie chiar e insarcinat(a), mai nou...

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sleepingfox
Postat

Posteaza la Marian Cristescu ca nu ne intereseaza derapajele tale care sunt din ce in ce mai dese.

• Like 3
Postat

Din lipsa de argumente, schimbi placa, evident.

Apoi iar vi si zici, cand nu esti bagata in seama, vaaai le-am inchis gura astora, cand tu esti cea care inchide gura si schimba subiectul, pt ca nu esti capabila sa formulezi o singura propozitie care sa aiba sens sau argument.

• Like 3
Vizitator jack k
Postat

Din lipsa de argumente, schimbi placa, evident.

Apoi iar vi si zici, cand nu esti bagata in seama, vaaai le-am inchis gura astora, cand tu esti cea care inchide gura si schimba subiectul, pt ca nu esti capabila sa formulezi o singura propozitie care sa aiba sens sau argument.

S-a fumat, s-a învechit. Nu mai stimulează. Trebuie venit cu ceva nou :) 

• Oras:Bucuresti
Postat

Trebuie sa aduc argumente unei psihopate care a sarit pe mine fara argumente la un moment dat si o tine langa pentru ca si-a luat-o peste ochi. ;)

Indiferenta chiar doare observ.

• Minus 1
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Cum ma simt azi? De dimineata m-am trezit in bezna cu senzatia acuta ca vreau sa-mi tai venele... dupa 5 secunde de "soc si groaza", mi-am dat seama ca doar imi venea sa fac pipi... Evident, e o gluma de 7 iunie, 1 aprilie s-a dus😀

Postat

Trebuie sa aduc argumente unei psihopate care a sarit pe mine fara argumente la un moment dat si o tine langa pentru ca si-a luat-o peste ochi. ;)

Indiferenta chiar doare observ.

Iar, la fel ca la faza cand faci pe alta grasa sau prostituata expirata, acum zici de alta ca e psihopata :)))))

Tocmai tu , Brutus?? :)))

Fa, te fac de rusine si de boala copiilor de fiecare data cand intru unde postezi , te fac de ramai fara argumente si speli putina si tot tu mi-ai dat peste ochi? :)))

Da, o tin langa, de fiecare data cand voi avea timp sa balalai pe forum si te voi vedea ca bati campii sau jignesti userii, iti voi da peste bot.

Prea te-ai obisnuit sa jignesti, injuri de morti si vii iar apoi sa te porti ca si cand nimic nu s-a intamplat si sa te lase lumea in pace.

Tot sustii ca mi-ai facut vraji vodoo cu energii conectate la usb, in care eu de aici incolo sunt "blestemata" sa spun doar adevarul si sa fac doar ceea ce simt. E uite. Ia de aici si du-le in spinare!

• Like 2
Postat

Fa-ti de lucru. Fiecare criza de a ta imi da satisfactie, mai ales cand te las sa vorbesti singura si faci crize si mai mari! :)

E doar un cont pe un site, toanto, nu am ce pierde ca alergi ca o dementa dupa mine. Nu esti prima.

• Minus 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

S-au terminat crizele? Ce pacat! :)

😀😀😀😀
Postat

Pt noi toti ceilalti, da, este doar un site. Cand inchidem pagina, ne traim viata.

Pt tine, toata viata si traiul tau se rezuma la acest site, avand in vedere ca de 5 ani esti non stop, zilnic, din sculare pana in culcare, activa pe forum.

Acum cateva zile, "crizele" mele te-au umplut de spume si ti-au stricat ziua, acum iti ofera satisfactie? :)))

Nu se schimba vremea dupa cum sucesti tu vorbele :)))

Nu mai bate campii cu clarviziunile tale, nu mai jigni si injura userii si eu nu iti mai zic absolut nimic. Daca tu nu mai faci nimic din toate astea si eu ma iau de "dementa" de tine, atunci pisicuts sa imi baneze contul si nici nu mai intru vreodata aici.

Pana atunci, ori iti stric zenul de fiecare data cand vad ca te iei de careva, ori te potolesti si totul va fi bine!

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...