Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Dioar te insult, ai scapat ieftin. ;)Stai ca mai da o zvacnire daca nu se prabuseste in pat! :)Păi m-ai insultat rău de tot!Auzi la ea, javra.... Ios Javra Supremă!!!:)))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Dioar te insult, ai scapat ieftin. ;)Stai ca mai da o zvacnire daca nu se prabuseste in pat! :) Ce faci te descalti sau te beshi ? Ca sa stiu cat de tare sa fugim
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Păi m-ai insultat rău de tot!Auzi la ea, javra....Ios Javra Supremă!!! :)))) Iesi afara javra ordinara :laugh2 :slap2 :slap2 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Păi m-ai insultat rău de tot!Auzi la ea, javra....Ios Javra Supremă!!! :)))) Esti o javra!Ne distram, eu asa am crezut, cand tu ai vrut sa ma faci presul tau! Javra! :rax2
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Asta inseamna sa fi cu adevarat o curva expirata !Sa iti permiti sa jignesti si sa te iei de nevasta omului?! A fost bagata in seama si acum refuleaza rahatul din ea mai ceva ca la VidanjCat tupeu infect si se vede mare doamna. 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Esti o javra!Ne distram, eu asa am crezut, cand tu ai vrut sa ma faci presul tau! Javra! :rax2Javra Supremă! Supremă!I am Son of Lucifer!!!! 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Dacă scot eu limba.... :))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Asta inseamna sa fi cu adevarat o curva expirata !Sa iti permiti sa jignesti si sa te iei de nevasta omului?!A fost bagata in seama si acum refuleaza rahatul din ea mai ceva ca la VidanjCat tupeu infect si se vede mare doamna. Ai drq astia cu canalizarile prin Bucale
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Cineva ma iubeste, ca pot acorda in continuare puncte pozitive :)) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Asta inseamna sa fi cu adevarat o curva expirata !Sa iti permiti sa jignesti si sa te iei de nevasta omului?!A fost bagata in seama si acum refuleaza rahatul din ea mai ceva ca la VidanjCat tupeu infect si se vede mare doamna. Hai ca poti mai mult de atat. :)Ti-am dat avans fara mancare sau somn si ma dezamagesti...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Esti o javra!Ne distram, eu asa am crezut, cand tu ai vrut sa ma faci presul tau! Javra! :rax2 Te am facut posta stai calma
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Dacă scot eu limba.... :))) Nu scoti, doar aburesti! :rax2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Nu cred ca mai gaseste tastele... Hai sa las loc.Pe maine, javra! :rax2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Nu scoti, doar aburesti! :rax2e meci!Ma uit acolo. Noapte bună tuturor! 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Hai ca poti mai mult de atat. :)Ti-am dat avans fara mancare sau somn si ma dezamagesti...Fa, tu nu esti in stare sa faci ceva pt tine, d'apai abracadabra pt altii.Fara mancare? Ai dreptate. Tocmai ce am terminat pizza si juma de bere la 0.33, ca nu am antrenament asa ca tine, sa beau bere in loc de apa. La mine alcool inseamna bere. La tine bere inseamna apa, alcool inseamna vodka.Fara somn? Da' ce crezi ca eu sunt ca tine, sa nu dorm 3 zile, sa imi fac creierii praf din lipsa de mancare si somn? Tu preferi sa iti iei alcool in loc de mancare si sa stai non stop pe forum,in loc sa dormi, nu eu. 2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 7, 2019 Io gata, mă car, mâine ma duc la munca. Sper ca v-ați amuzat, am asezonat și eu cu umor cât mi-a permis situația.Nici măcar nu știu dacă am vorbit serios. oare? :))) Fa ce-ai zis... Sau fa ca mine, a inceput ep 5 din "Borgia" pe Epic Drama, macar aia din film erau pe bune...
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Specific. Cand e incoltita, ca asa merita, spala putina si valea. Deeesi eu cred altceva. Ca doar se delogheaza si citeste ca vizitator. Huuooo 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 e meci!Ma uit acolo. Noapte bună tuturor! Javra, o seara placuta, catb a ramas si pe cat se poate...Iar singur? Ptiu! Narav prost! Fa, tu nu esti in stare sa faci ceva pt tine, d'apai abracadabra pt altii.Fara mancare? Ai dreptate. Tocmai ce am terminat pizza si juma de bere la 0.33, ca nu am antrenament asa ca tine, sa beau bere in loc de apa. La mine alcool inseamna bere. La tine bere inseamna apa, alcool inseamna vodka.Fara somn? Da' ce crezi ca eu sunt ca tine, sa nu dorm 3 zile, sa imi fac creierii praf din lipsa de mancare si somn?Tu preferi sa iti iei alcool in loc de mancare si sa stai non stop pe forum,in loc sa dormi, nu eu. Fa?:)Am terminat de citit.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Iesi afara javra ordinara :laugh2 :slap2 :slap2 Nici de al dreaq.... Stai, io chiar sunt al dreaq :)))) Javra, o seara placuta, catb a ramas si pe cat se poate...Iar singur? Ptiu! Narav prost! Fa?:)Am terminat de citit.singur, atât de singur..... Vrei tu să-mi ții de urât? :)))
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Fa proasto, ai zis ca iesi si tot aici esti. Da , FĂ. Nu meriti mai mult de atat. Cum sa iti permiti FĂ sa te iei de nevasta omului ?!? Doar pt ca el nu ti-a raspuns avansurilor si nu a vrut sa te futa, ii jignesti sotia??? Terci te faceam !La fel de jigodie ca atunci cand m-ai injurat pe mine si pe Giulia de morti. Ai noroc ca nu am vreun parinte mort si sa fi primit injuratura asta de la tine, ca maturam cu tine pe jos.Pute pamantul sub tine de cat jeg zace atat pe tine cat si in suflet. 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Specific. Cand e incoltita, ca asa merita, spala putina si valea.Deeesi eu cred altceva. Ca doar se delogheaza si citeste ca vizitator. Huuooo Daca inca nu ti ai dat seama ca aici e veatza ei Proasta bormashina a fost la curu masii cred ca si ala cand a zamislito citea ziaru Tricoloru =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Nici de al dreaq.... Stai io chiar sunt al dreaq :)))) singur, atât de singur..... Vrei tu să-mi ții de urât? :))) Fara vreo abjectie la adresa ta o simpla ironie sper ca ai inteles.o corect :) :hihat
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 7, 2019 Fa proasto, ai zis ca iesi si tot aici esti. Da , FĂ. Nu meriti mai mult de atat. Cum sa iti permiti FĂ sa te iei de nevasta omului ?!? Doar pt ca el nu ti-a raspuns avansurilor si nu a vrut sa te futa, ii jignesti sotia??? Terci te faceam !La fel de jigodie ca atunci cand m-ai injurat pe mine si pe Giulia de morti. Ai noroc ca nu am vreun parinte mort si sa fi primit injuratura asta de la tine, ca maturam cu tine pe jos.Pute pamantul sub tine de cat jeg zace atat pe tine cat si in suflet.. Chill, ca nu pleaca... Am deschis alt topic si ma bantuie pe-acolo...
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Fa proasto, ai zis ca iesi si tot aici esti. Da , FĂ. Nu meriti mai mult de atat. Cum sa iti permiti FĂ sa te iei de nevasta omului ?!? Doar pt ca el nu ti-a raspuns avansurilor si nu a vrut sa te futa, ii jignesti sotia??? Terci te faceam !La fel de jigodie ca atunci cand m-ai injurat pe mine si pe Giulia de morti. Ai noroc ca nu am vreun parinte mort si sa fi primit injuratura asta de la tine, ca maturam cu tine pe jos.Pute pamantul sub tine de cat jeg zace atat pe tine cat si in suflet.chill, Iza. Eu nu pot fi jignit aici. ;) 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 . Chill, ca nu pleaca... Am deschis alt topic si ma bantuie pe-acolo...Las' ca ne mutam acolo. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum