xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Nici de al dreaq.... Stai, io chiar sunt al dreaq :)))) singur, atât de singur..... Vrei tu să-mi ții de urât? :))) Sa nu mi spui ca simti si vreo durere care =)))))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Fara vreo abjectie la adresa ta o simpla ironie sper ca ai inteles.o corect :) :hihat"păi, bineînțeles!" vorba lu' jiji :)))) 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 chill, Iza. Eu nu pot fi jignit aici. ;)Slava Domnului !Ai dreptate, dar imi sta in gat cand vad atata marlanie si tupeu infect. 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Sa nu mi spui ca simti si vreo durere care =)))))Trump simțea o durere. 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Trump simțea o durere. Pleaca de aici si problema ce trebuie discutata e unde se opreste :))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Slava Domnului !Ai dreptate, dar imi sta in gat cand vad atata marlanie si tupeu infect.trebuie sa te obișnuiești, asa e lumea. :) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Ot:Nu ma mandresc cu faptul ca dau fara sa am adversari, dar, sincer m-am saturat sa-i inteleg pe toti.De la cativa ani trebuia sa fac ce trebuie facut, nu conta ce simt.Asa am crescut, cei de langa erau in umbra protectiei mele, femeie nu cred ca m-am simtit, decat in mici momente...Nu ma vectimizez, deci nu caut aliati, nici nu am de ce, de una singura daram ce viseaza cativa la un loc, iubesc faptele si realitatea.Nu mint, deci nu trebuie sa ma gandesc la ce am spus, nici macar la betie, totul e la fel.Mi-e scarba de cineva, poate fara alcool ma abtin, daca o spun nu e nimic altceva de ce as spune cand sunt treaza.O viata am evitat sa deranjez, pe trotuar, la birou, social... Cand nu fac pe plac, sunt rea!Stiu. Trebuie sa protejez vesnicele victime, care... Mai bine ma opresc ca mi-e scarba.M-am nascut corecta, nu am ales. Ce primesc in schimb de cand ma stiu? Sunt rea! :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 What???
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Cam asa am reactionat si eu :)))Foamea si lipsa somnului, combinate cu mult alcool, iese ceea ce se vede mai sus. Gizas :)) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Cam asa am reactionat si eu :)))Foamea si lipsa somnului, combinate cu mult alcool, iese ceea ce se vede mai sus. Gizas :))La mine a fost o reactie incompleta mai trebuia si the fuck dar nah eu nu beau nu fumez nu vb urat :laugh2
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Cam asa am reactionat si eu :)))Foamea si lipsa somnului, combinate cu mult alcool, iese ceea ce se vede mai sus. Gizas :))tzeam zis 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Cam asa am reactionat si eu :)))Foamea si lipsa somnului, combinate cu mult alcool, iese ceea ce se vede mai sus. Gizas :)) Alaltaieri am mancat, e mancare in frigider, nu duc lipsa, ba e ce as vrea, ce cred eu ca m-ar tenta...Nu se rezuma totul la mancare, somn si sex, nici asta nu fac.Dar stii ce pot face? Greu iti revii dupa seara asta, nu mai fac nimic, am facut destul.Corpul si mintea alimentate nu au nevoie de tot ce stiti voi... Vai, si multe stiti, nu gluma.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Ot:Nu ma mandresc cu faptul ca dau fara sa am adversari, dar, sincer m-am saturat sa-i inteleg pe toti.De la cativa ani trebuia sa fac ce trebuie facut, nu conta ce simt.Asa am crescut, cei de langa erau in umbra protectiei mele, femeie nu cred ca m-am simtit, decat in mici momente...Nu ma vectimizez, deci nu caut aliati, nici nu am de ce, de una singura daram ce viseaza cativa la un loc, iubesc faptele si realitatea.Nu mint, deci nu trebuie sa ma gandesc la ce am spus, nici macar la betie, totul e la fel.Mi-e scarba de cineva, poate fara alcool ma abtin, daca o spun nu e nimic altceva de ce as spune cand sunt treaza.O viata am evitat sa deranjez, pe trotuar, la birou, social... Cand nu fac pe plac, sunt rea!Stiu. Trebuie sa protejez vesnicele victime, care... Mai bine ma opresc ca mi-e scarba.M-am nascut corecta, nu am ales. Ce primesc in schimb de cand ma stiu? Sunt rea! :)Mala mujer! :)))Cu Ruddy Rodriguez, ce gagika.... 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Alaltaieri am mancat, e mancare in frigider, nu duc lipsa, ba e ce as vrea, ce cred eu ca m-ar tenta...Nu se rezuma totul la mancare, somn si sex, nici asta nu fac.Dar stii ce pot face? Greu iti revii dupa seara asta, nu mai fac nimic, am facut destul.Corpul si mintea alimentate nu au nevoie de tot ce stiti voi... Vai, si multe stiti, nu gluma. Pai ce sa mai faci in seara asta daca esti ranga =))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Mala mujer! :)))Cu Ruddy Rodriguez, ce gagika.... Javra, nu pun google sa vad ca bati in gol.;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Nu iese din Javra, pe undeva ar fi flatant sa ai un apelativ aparte.. :) Trebuie sa-ti faca cinste cand stii...? Nu.
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 A nu se intelege ca te-am aprobat. Am apasat din greseala pe plus, in loc de minus ! Fuck it
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Am vazut o bratzara misto de la Diesel luni o iau :D
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 7, 2019 Doamne feri!! Saptamana trecuta am vazut pe cineva cu ciroza in ultima faza, era pe paliative deja, e horror...
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 A nu se intelege ca te-am aprobat. Am apasat din greseala pe plus, in loc de minus ! Fuck it am reparat eu :) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Stiam ca este o greseala. Doamne feri!! Saptamana trecuta am vazut pe cineva cu ciroza in ultima faza, era pe paliative deja, e horror... Eu cu tine am terminat, definitiv.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 7, 2019 Stiam ca este o greseala. Eu cu tine am terminat, definitiv. !!!!
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 7, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 7, 2019 tot aici va gasesc ? am fost intre timp de am mancat ceva si m-am drogat umpic 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 7, 2019 Drogalai si psihopatele betive mai nou isi fac veacul pe aici
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 !!!! Deseori esti bunica, am dat doar in tine. M-ai sictirit cu impresiile tale! Drogalai si psihopatele betive mai nou isi fac veacul pe aici Te bag in seama... cum te simti? :) E misto, nu? :laugh2Vorbeste frumos! :rax2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum