Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Good ! I am happy for you :hug1

Without checking my English today...

What exactly is wrong with you?

Licking pussy on line is everything for you?

Don't you have any respect for your self?

If so, i can make your pleasure even stronger!

Peace of... :onloo

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

In ziua de azi, pupincurismul este necesar pentru majoritatea ciudatilor.In lipsa anumitor abilitati, pupi in cur, gadili putini si ai ajuns sus, pe bar! :)

P.S:Apropo TV, tu de ce te iei de baiatu' strain? Fiindca nu a ales si pussy-ul tau, sa il linga, online? :)

• Oras:-----------
Postat

azi am cautat-o pe cea mai dulce (buna de iubit) da plecase acasa pe langa Gataia, am fost la alta buna pt artilerie medie..................in concluzie se gseste in sfarsit, banul e garantul seruritatii nationale

Postat

pup
Postat

In ziua de azi, pupincurismul este necesar pentru majoritatea ciudatilor.In lipsa anumitor abilitati, pupi in cur, gadili putini si ai ajuns sus, pe bar! :)

P.S:Apropo TV, tu de ce te iei de baiatu' strain? Fiindca nu a ales si pussy-ul tau, sa il linga, online? :)

:laugh2

Mi-a tras si mie o limba, nu am scapat! :laugh2

Chiar penibil... :no2 :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum se simte un roman adevarat dupa un gratar si un spritz  :ill

Vizitator
Postat

Ameteli si stari de voma,nu? :)

:iagree , tu de unde stii ?

Postat

Cum se simte un roman adevarat dupa un gratar si un spritz  :ill

Iar te-a baut bautura?

Vizitator
Postat

Iar te-a baut bautura?

Ce intrebare e asta ? ..... capcana ?!?  :laugh2

Vizitator FLQ
Postat

Asta a fost ieri...Plec cu masina de acasa la ...casa. Din nu stiu ce motiv am resetat kilometrajul. Intre cele 2 locatii e un semafor, pe care l-am trecut direct pe verde, un sens giratoriu si un pod. Pe traseul asta sunt 5 biserici, cred ca suntem un popor de credinciosi. Mai putin eu, nu's ateu, dar nici nu merg la biserica mai mult de 1-2 ori pe an. In fine, ajung la destinatie.Distanta parcursa, sub 3 km!

Pentru prima oara in 16 ani, unul din caini nu mi raspunde la apel. Ciudat! O fi murit? Nu cred! E un Ion Iliescu, vioi, doar ca-i potent, acu' vreo 2 zile vroia sa se imperecheze cu o femela care nu era pt el. Totusi, unde o fi? Il caut... Si il gasesc. Mort. De batranete? Nu. Otravit!

Unui vecin la apel ii ies lipsa 2...acelasi motiv.

O camera de supraveghere din apropriere nu arata niciun suspect prin zonă. Doar oameni de-ai locului, imbracati frumos la ceas matinal, care pleaca la biserica si mai tarziu revin acasa.

Ma simt otravit.

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Multi pun in aceasta perioada otrava pentru sobolani, au strans porumbul si rozatoarele dau iama. Pur si simplu refuz sa cred ca sunt indivizi care otravesc caini prin curtile altora cu buna stiinta.

Postat

lista ignore

The Godfather
Inscris la: 22 September 2010Platinum MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-15673.jpg?_r=1407997770doamnax
Inscris la: 09 September 2011Femeie Cu AtitudineAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-18947.jpg?_r=1376985968picon
Inscris la: 07 November 2011Platinum MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminadefault_large.pngdoixdoi
Inscris la: 16 December 2011Membru RetrasAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-37055.jpg?_r=1410348439harrypoker77
Inscris la: 30 June 2012Platinum MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminadefault_large.pngalexx_catalin.77
Inscris la: 28 September 2012Platinum MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-53465.jpg?_r=1354023552thecat
Inscris la: 26 November 2012VIP MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-56202.jpg?_r=1405001685Randunica
Inscris la: 22 December 2012Membru RetrasAscundeAscundeBlockBlockEliminadefault_large.pngSacalul23
Inscris la: 27 October 2013Curvar UcenicAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-100478.jpg?_r=1404758505daywalker78
Inscris la: 27 November 2013VIP MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminadefault_large.pngTrifazic
Inscris la: 08 December 2013VIP MemberArataArataPermitePermiteEliminadefault_large.pngadvanced
Inscris la: 28 March 2014VIP MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-116621.gif?_r=1398609768oly
Inscris la: 21 April 2014VIP MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-117594.jpg?_r=1398630924Greul XXL
Inscris la: 28 April 2014Membru PremiumAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-120339.jpg?_r=1413681569>? ec ed<
Inscris la: 19 May 2014>Serious Contributor<AscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-122139.jpg?_r=1402253554>Go Lan<
Inscris la: 03 June 2014>Serious Contributor<AscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-122354.jpg?_r=1408223553xo xo
Inscris la: 04 June 2014Membru PremiumArataArataPermitePermiteEliminaphoto-thumb-123528.jpg?_r=1402928597Ticutza
Inscris la: 15 June 2014VIP MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminadefault_large.png>eu107<
Inscris la: 14 July 2014>Serious Contributor<AscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-128200.jpg?_r=1408256149Sia Chandelier 
Inscris la: 01 August 2014Membru BanatArataArataPermitePermiteEliminadefault_large.pngphoenix
Inscris la: 05 September 2014VIP MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-thumb-132363.jpg?_r=1413024415MAREAN NO 1
Inscris la: 07 September 2014VIP MemberAscundeAscundeBlockBlockEliminaphoto-134854.gif?_r=1412243624Aristocratu' 
Inscris la: 01 October 2014Membru BanatAscundeAscundeBlockBlockEliminadefault_large.pngCuminţenia Pământului
Inscris la: 10 October 2014Maistru CurvarAscundeAscundeBlockBlockElimina

Postat

Cam mica lista, mai pune da-le dreaq ... :laugh2

Postat

E suficient sa scrii in google "caini otraviti" si iti pui mainile in cap... :no2

Cei din curtile oamenilor de obicei sunt otraviti de hoti.

Legat de religie, sper sa nu supar pe cineva, dar cele mai bisericoase persoane, intalnite de mine, au fost si cele mai ipocrite.

On topic:

Ma simt excelent! :)

• Like 1
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

septentrional

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

Ma simt azi in zbor spre curcubeu

Si ma dau pe leaganul din luna,

Caci in fond sunt numai eu

Si al meu suflet in linistea comuna

Nu-s nici vultur ,nici sclav,

Nici pene de aur nu am,

Am un suflet jilav,

Ce-si da singur cu balsam.....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...