xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Sa imi continui poezia ... Ce ai scris tu aici nu are legatura cu ce ti-am scris eu ... Nu mai sta in caldura si nu mai bea bere fiarta ! Esti un jafosit de leu,ce-si da aere de zeu.Ti -sau tocit coltii-n gura,n-ai forta in muscatura.N-ai valoare-n fata mea,esti o mica haimana. Iti dau in cap cu valuta.Nu vezi cum te strange burtade foame ? Nu faci de-o supanici daca te bag sub lupa.Eu nu mai am cont in lei.Nu am ce sa fac cu ei. Nu te poti baza pe ei,nici apa chioara sa-ti iei.Fugi de-aici ! Ce ? Ai carcei ?Bube-n talpi ? Credeam ca-n cap,ca de tine nu mai scap !Devalorizat de tot, stai sa ti-o iei peste botDa-te, bai, cu deltaplanulsi nu-mi mai strica programulartistic, ca nu esti bunnici de circ, nici de sapun !Nu mai sta sa-mi sugi lindicul ! Sau tu vrei sa scot fisiculde euro sa-ti zic : - Tine !numai ca sa scap de tine ! ?Mars, de aici, de lacheu,ca-ti fac din ficat pateusi te servesc ca antreu ! Poate, va mai urma ... Maybe who knows =))Mamaie culca-te esti libera si azi nu te stresa ;) Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2019 Topicul ăsta chiar că a devenit teatru de polemici şi chaturi pline de frustrări, obsesii şi nesimțiri perpetue ale pachidermelor în care a dat strechea, acompaniate de pricuriciul pierde-vară de limbricuț89, mai tare-n clanță decât toate precupețele la un loc. Pişa-s-ar incontinentul forului şi pe mutra cu limbariță de deasupra trupului lui rahitic,ce habar n-are de diferența dintre nataranga şi mătărângă, dar se închină de 5x pe zi lui Allah :)))) PS. "Nataranga" nu înseamnă nimic in limba noastră. Sau? :))) Sa-mi continui poezia ...Mai bine zis, parodia ...Nu-i pentru cine se pregateste,ci pentru cine se nimereste ... Esti un simplu dobitoc,suferi, vrand sa-mi stai sub toc.Inima ti-e programatapentru mine-n piept sa-ti bata,ii e dat pentru veciesa stea numai in robie, sa-ti fie slugarnica,chiar de ti-e fatarnicasi-ti intra in panica,cand vezi ca stapana taprefera pe-altcinevasi iubeste valuta. Dupa ce-ai gustat pelinulfaci pe-aici pe misoginul.N-o mai da cu actoria,ca acum, eu fac regia !Esti facut ca sa lingi noadesi sa stai in patru labe. Poate va mai urma ... 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2019 Maybe who knows =))Mamaie culca-te esti libera si azi nu te stresa ;) Esti un simplu dobitoc,suferi, vrand sa-mi stai sub toc.Inima ti-e programatapentru mine-n piept sa-ti bata,ii e dat pentru veciesa stea numai in robie, sa-ti fie slugarnica,chiar de ti-e fatarnicasi-ti intra in panica,cand vezi ca stapana taprefera pe-altcinevasi iubeste valuta. Dupa ce-ai gustat pelinulfaci pe-aici pe misoginul.N-o mai da cu actoria,ca acum, eu fac regia !Esti facut ca sa lingi noadesi sa stai in patru labe. Poate va mai urma ... 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 13, 2019 Ma simt perfect, tocmai m-am delectat cu o socata rece home-made🀠1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Esti un simplu dobitoc,suferi, vrand sa-mi stai sub toc.Inima ti-e programatapentru mine-n piept sa-ti bata,ii e dat pentru veciesa stea numai in robie, sa-ti fie slugarnica,chiar de ti-e fatarnicasi-ti intra in panica,cand vezi ca stapana taprefera pe-altcinevasi iubeste valuta. Dupa ce-ai gustat pelinulfaci pe-aici pe misoginul.N-o mai da cu actoria,ca acum, eu fac regia !Esti facut ca sa lingi noadesi sa stai in patru labe. Poate va mai urma ... Mamaie ia pastilele de schizofrenie fa insulina baga si tratamentul pt hiv sifilis si culca-te linistita ;) Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Ma simt perfect, tocmai m-am delectat cu o socata rece home-made Vreau si eu :D Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 13, 2019 Vreau si eu :D Too late, poate cand fac tura viitoare, mi-am servit vizitatorii si in 2 zile au sorbit vreo 6 litri!😀 Recunosc, i-am cam "incins" 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Too late, poate cand fac tura viitoare, mi-am servit vizitatorii si in 2 zile au sorbit vreo 6 litri! Recunosc, i-am cam "incins" Pffff da barem sa fie daia de casa cu lamai luate din pom :) Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 13, 2019 Pffff da barem sa fie daia de casa cu lamai luate din pom :) ...din pomul laudat😀 n-am plantatie de lamai, doar socul e cules de moi personnel 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 ...din pomul laudat n-am plantatie de lamai, doar socul e cules de moi personnel Ar fi tzipla daca ar fi si lamaile de la mama lor :D asa e doar 50% dementza bautura Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 13, 2019 Ar fi tzipla daca ar fi si lamaile de la mama lor :D asa e doar 50% dementza bautura Eh, n-o sa crape nimeni din 2 lamai injectate. E cu muuult mai grav simplul fapt ca respiri aer de Bucuresti 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Eh, n-o sa crape nimeni din 2 lamai injectate. E cu muuult mai grav simplul fapt ca respiri aer de Bucuresti Eu vreau sa respir aer de munteee sau de padure langa un rau :D Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 13, 2019 Eu vreau sa respir aer de munteee sau de padure langa un rau :D Ne uschim la stana, cu Ananda dupa noi, o punem de-o "integrare in absolut"😀 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Ne uschim la stana, cu Ananda dupa noi, o punem de-o "integrare in absolut" La aia nu opreste nici taxiu cand o vede cum poti sa spui ca merge cu noi in locuri publice =)) Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Topicul ăsta chiar că a devenit teatru de polemici şi chaturi pline de frustrări, obsesii şi nesimțiri perpetue ale pachidermelor în care a dat strechea, acompaniate de pricuriciul pierde-vară de limbricuț89, mai tare-n clanță decât toate precupețele la un loc. Pişa-s-ar incontinentul forului şi pe mutra cu limbariță de deasupra trupului lui rahitic,ce habar n-are de diferența dintre nataranga şi mătărângă, dar se închină de 5x pe zi lui Allah :)))) PS. "Nataranga" nu înseamnă nimic in limba noastră. Sau? :))) Ce gratios esti mancameai fierea mai 0 mai =)))) Mie poti sa mi spui cu incredere sunt aici sa te ascult Ce jucarie ti-a lipsit cand erai mic ? 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2019 Mamaie ia pastilele de schizofrenie fa insulina baga si tratamentul pt hiv sifilis si culca-te linistita ;) Zici ca esti oligofren turbat de nu pricepi. :pope 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Zici ca esti oligofren turbat de nu pricepi. :pope Tie ce tratament iti lipseste ? Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2019 Tie ce tratament iti lipseste ? Stai cuminte, am tratamente in plus, mai ales din partea ta.Tratament = a trata (pe cineva intr-un fel). Sa nu-ti mai storci neuronul. ;) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Stai cuminte, am tratamente in plus, mai ales din partea ta.Tratament = a trata (pe cineva intr-un fel). Sa nu-ti mai storci neuronul. ;) Aaa tu esti aia cu lipsa de maciuca mda te tin minte :D Pai nu e leac medicamentos pentru tine imi pare rau gaseste ceva sa bagi in cavitatea vaginala altfel nu te vad bine o sa dai in clambeala cat de curand Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 13, 2019 Pisicuts, daca esti p-aci sa-ti zic ceva de dulce, cu limita ta de puncte zilnica... ce dreaq, zici ca-ti cheltuim euroii din cont, nu puncte virtuale😀😀😀 1 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Eva Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 13, 2019 Eva ... Oly... Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Iunie 13, 2019 Ce gratios esti mancameai fierea mai 0 mai =)))) Mie poti sa mi spui cu incredere sunt aici sa te ascult Ce jucarie ti-a lipsit cand erai mic ?Sporovăială muierească nonstop şi lătrat la lună zi şi noapte de @Chizdocea89!!? Eşti cea mai nefericită atotcunoscătoare purtătoare de pluă de pe for. Dar eşti musulmancă şi înțelegem ce-i cu tine. Înțelegem mai ales că dacă erai budhistă, te chema ananda89. 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iunie 13, 2019 Sporovăială muierească nonstop şi lătrat la lună zi şi noapte de @Chizdocea89!!? Eşti cea mai nefericită atotcunoscătoare purtătoare de pluă de pe for. Dar eşti musulmancă şi înțelegem ce-i cu tine. Înțelegem mai ales că dacă erai budhistă, te chema ananda89. Hai zi sa ti crape ce ai mai sfant pe lumea asta ca altfel nu te cred=)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 13, 2019 Trista, foarte trista Cineva a indraznit sa-mi rechizitioneze personal toillet, se pare ca il foloseste atat de bine ca nu vrea sa-i mai dea drumul Daca citesti, personal toillet, prezinta-te la singura ta stapana de pe aceasta lume nebuna, nebuna, nebuna... stai frumos, cu gura deschisa sa te hranesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum