Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Ce faci Ganesha cu Centura van Allen, galbenă de la supt pula , ți-ai croit loc spre piedestal, tranşând şi marşând, dând cu cotul în suratele de breaslă? Zdreanță şi futăciune din cea mai joasă specie umană, atâta timp cât faci toată ziua pe deşteapta pe la DG, ai cam tot atâția clienți câți avea şi Amada când a pus capăt prostituției. Te minți doar pe tine că e game over, sau ne minți pe toți odată cu tine? Călca-te-ar de gloabă, nu e niciun parc unde să te plimbi?

Până mai ieri se lindicea limbricuț89 pe sub fusta lui Amada, până i-a pus bucile pe nas şi i-a dat cu flit. Acum te linge pe tine parşivul ăla bulangiu. Cât mai tolerezi situația asta, nu vezi că ți se bagă sub piele ca să aibă ce folosi ulterior împotriva ta?

# Zero Tolerance :))))

PS. Eva labil şi ptr restul zdrențelor torționare şi răsculate în alt loc decât "câmpul lor de luptă".

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Pisicuts, daca esti p-aci sa-ti zic ceva de dulce, cu limita ta de puncte zilnica...

Cumpără un cont SP.

Și vei avea fără număr...fără umăr :laugh2

Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0
Postat

PS. Eva labil şi ptr restul zdrențelor torționare şi răsculate în alt loc decât "câmpul lor de luptă".

Inseamna ca si eu sunt o "zdreanta tortionara" doar pt ca ii dau peste bot atotstiutoarei si clarvazatoarei care jigneste si injura pe toata lumea ?  :blushing2

Sau crezi ca o fac in ideea de marketing, ca as mai avea nevoie de promovare in afara "campului meu de lupta?"  :no2

• Like 3
Vizitator mc hammer
Postat

Calmati-va. Daca un user arunca o pastila, gata, sariti toti?

• Oras:Bucuresti
Postat

Inseamna ca si eu sunt o "zdreanta tortionara" doar pt ca ii dau peste bot atotstiutoarei si clarvazatoarei care jigneste si injura pe toata lumea ?  :blushing2

Sau crezi ca o fac in ideea de marketing, ca as mai avea nevoie de promovare in afara "campului meu de lupta?"  :no2

Asta este si ridicolul situatiei tale, nu-mi dai peste nas, desi ai tot incercat.

Nu jignesc toata lumea si rareori injur, nu eu m-am bagat in seama si cu siguranta nu eu ti-am trimis pm-uri.

Ce vrei tu, te priveste, dar cu toate ca-mi spui de viata mea, desi habar nu ai de ea, invidia nu este o solutie.

Iti descarci frustrarile cu cine le tolereaza.

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

Tot bine ma simt, ba si mai bine :laugh2 In rest, nu e vina mea ca poate am aur in pizda si altii doar rugina pe pula... o mai scutura pe-aici cand se aduna prea multa

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

amada cum ti-o fost ziua de astazi ??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

amada cum ti-o fost ziua de astazi ??

Acceptabil. ;)

Ti-ai pus vreodata in practica fantezia cu biroul sefului...? :)

• Administrator
Postat

Acceptabil. ;)

Ti-ai pus vreodata in practica fantezia cu biroul sefului...? :)

bravo, ma bucur!

cand vrei s-o punem in practica amada ??

Postat

bravo, ma bucur!

cand vrei s-o punem in practica amada ??

:laugh2

O ai demult, ma gandem ca-mi spui ceva interesant... :)

Nu ma pasioneaza sa-mi rupa cineva pantalonii... :laugh2 :no2

• Administrator
Postat

:laugh2

O ai demult, ma gandem ca-mi spui ceva interesant... :)

Nu ma pasioneaza sa-mi rupa cineva pantalonii... :laugh2 :no2

amada poti sa porti si fusta

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/64210319_454005372064739_8256604349115924480_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=9ecd4b972d828e672729c14f0b9cffaa&oe=5D7A0F0F

Incepe peste 1 ora si 19 minute :D 

Postat

amada poti sa porti si fusta

Vrei si costumatii tu... :laugh2

Nu port fuste pe afara, iar prin casa stau in chiloti ca e cald... :laugh2

Postat

Asta este si ridicolul situatiei tale, nu-mi dai peste nas, desi ai tot incercat.

Nu jignesc toata lumea si rareori injur, nu eu m-am bagat in seama si cu siguranta nu eu ti-am trimis pm-uri.

Ce vrei tu, te priveste, dar cu toate ca-mi spui de viata mea, desi habar nu ai de ea, invidia nu este o solutie.

Iti descarci frustrarile cu cine le tolereaza.

Eu nu ti-am dat peste nas, ci ti-am stricat intreaga zi, lucru afirmat de tine.

Tu nu jignesti pe toata lumea?? Nu cred ca exista user pe forum cu care tu sa fi interactionat, pe care ori la jignit ori l-ai injurat. Pana si pe prietena ta vis-atoare, cu care v-ati dat limbi, ai facut-o cu ou si cu otet, d'apai pe altii.

Da. Ti-am dat pm in speranta sa te ajut in mod neconditionat si chiar si atunci ai fost cu nasul pe sus.

Chiar te rog sa imi spui un singur lucru pt care cineva pe pamantul asta ar avea ce sa invidieze la tine ?! Exceptand un boschetar alcoolic care te poate invidia ca bei mai mult ca el, cam ce ar fi de invidiat la tine, cand tu esti de Doamne Fereste?

• Like 4
Postat

Eu nu ti-am dat peste nas, ci ti-am stricat intreaga zi, lucru afirmat de tine.

Tu nu jignesti pe toata lumea?? Nu cred ca exista user pe forum cu care tu sa fi interactionat, pe care ori la jignit ori l-ai injurat. Pana si pe prietena ta vis-atoare, cu care v-ati dat limbi, ai facut-o cu ou si cu otet, d'apai pe altii.

Da. Ti-am dat pm in speranta sa te ajut in mod neconditionat si chiar si atunci ai fost cu nasul pe sus.

Chiar te rog sa imi spui un singur lucru pt care cineva pe pamantul asta ar avea ce sa invidieze la tine ?! Exceptand un boschetar alcoolic care te poate invidia ca bei mai mult ca el, cam ce ar fi de invidiat la tine, cand tu esti de Doamne Fereste?

Just fuck off already!!! :slap2

Postat

Pe lângă faptul că pt tine toata lumea e proasta si doar tu aia desteapta, mai nou iti dai impresii ca esti si invidiata, desi nu ai fost in stare sa zici un singur lucru pt care cineva vreodata te-ar invidia. :))))

• Like 4
Postat

Taca, taca, taca, taca...

Sa-mi bag de unele chiar meritati una peste bot!

Nu gandesc ca o muiere ordinara, nu-mi plac astea disperate dupa atentie si pisaloage...

Du-te tare!

Postat

Nu jignesc toata lumea si rareori injur

Poftim, cacatilor si cacatelor!

Aham. Nu jignesti si nu injuri.

Trecuse prea mult de cand "nu jignisesi toata lumea".

Ti-am mai zis ca tu minti si cand dormi.

• Like 2
Postat

Bwhahahahahahahahahahahhahahaaaa =)))))))))))))  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

• Like 1
Postat

Aham. Nu jignesti si nu injuri.

Trecuse prea mult de cand "nu jignisesi toata lumea".

Ti-am mai zis ca tu minti si cand dormi.

Bwhahahahahahahahahahahhahahaaaa =)))))))))))))  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

Aia era o dedicatie pentru voi 2, Alexandra si alti cativa.

Alte nelamuriri mai ai?

Postat

Aia era o dedicatie pentru voi 2, Alexandra si alti cativa.

Alte nelamuriri mai ai?

Pentru tine e mai zgomotos asa ca de parter la et 10 ;) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...