Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2019 Postat Iulie 4, 2019 Ratatul secolului.invenția secolului.
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2019 invenția secolului. Tu ai o adictie :mergi cam des la ORLzicand ca pula nu-ti vezi,n-ai cum sa te masturbezi. Domnisoara asistentae inalta si cocheta,se-nalta pe niste craci,ce ai vrea sa ii desfaci, sa dai cu limba-ntre eidar rusinea-n nas ti-o iei,ca nici limba si nici pulatie, deloc nu-ti crescura. Dependent de cracii ei,mereu programare vrei,consult de specialitate,ca s-o vezi cat mai de-aproape. Ai vrea sa te-atinga-ntr-una,ca unde pune ea manacreste speranta de viatasi in ochi nu mai ai ceata cand stai sa ii privesti curulsi sa ii masori femurulsi cand si-apleaca spre tinetatisoarele ei, pline. Ea ti-a spus, dar fara rost,ca tu de fapt, stai mai prostcu scula, decat vederea,poate ti-a blegit-o berea. Ai scos-o la iarba verdesi ti-a spus ca nu iti vedenici ea scula, ci doar pieleasi ca n-o-nseala vederea. Umilit de diagnostic,nici in limba prea destoinic,tu i-ai picat la picioareca o carpa oarecare implorand-o sa te calceca asa, sa mori, iti place.Avand ganduri suicide,ti-a dat antidepresive si ti-a spus ca poti traifericit, daca-i vei fisclav umil si resemnatsi ii vei face pe plac, scaun de-ala cu capac,pentru fundul tunat,daca, lunar, ii vei datoata pensioara ta.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2019 Postat Iulie 4, 2019 Tu ai o adictie :mergi cam des la ORLzicand ca pula nu-ti vezi,n-ai cum sa te masturbezi. Domnisoara asistentae inalta si cocheta,se-nalta pe niste craci,ce ai vrea sa ii desfaci, sa dai cu limba-ntre eidar rusinea-n nas ti-o iei,ca nici limba si nici pulatie, deloc nu-ti crescura. Dependent de cracii ei,mereu programare vrei,consult de specialitate,ca s-o vezi cat mai de-aproape. Ai vrea sa te-atinga-ntr-una,ca unde pune ea manacreste speranta de viatasi in ochi nu mai ai ceata cand stai sa ii privesti curulsi sa ii masori femurulsi cand si-apleaca spre tinetatisoarele ei, pline. Ea ti-a spus, dar fara rost,ca tu de fapt, stai mai prostcu scula, decat vederea,poate ti-a blegit-o berea. Ai scos-o la iarba verdesi ti-a spus ca nu iti vedenici ea scula, ci doar pieleasi ca n-o-nseala vederea. Umilit de diagnostic,nici in limba prea destoinic,tu i-ai picat la picioareca o carpa oarecare implorand-o sa te calceca asa, sa mori, iti place.Avand ganduri suicide,ti-a dat antidepresive si ti-a spus ca poti traifericit, daca-i vei fisclav umil si resemnatsi ii vei face pe plac, scaun de-ala cu capac,pentru fundul tunat,daca, lunar, ii vei datoata pensioara ta.Când ma duc la oreleSa mă vadă la urecheNu-mi văd pula de colacPup-o, pentru mine, cu mare drag. Am fost la doamna asistenta A fost chiar atentă Peste tot m-a sarutatFără regret, fără pâine te-a lăsat. Am uitat să-ți zic ca-s postasUnu care umblă prin oraș Să le dea la babe pensieDar nu cred ca apuc să-ți dau și ție. Dacă ma mai superi multO să-ti fac o vizităȘi din ușă am să-ți spunC-am venit stw iau pe Crișkă
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 4, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 4, 2019 Mmm, ce faină e viața asta! :)Total relax... 2
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2019 Când ma duc la oreleSa mă vadă la urecheNu-mi văd pula de colacPup-o, pentru mine, cu mare drag. Am fost la doamna asistentaA fost chiar atentăPeste tot m-a sarutatFără regret, fără pâine te-a lăsat. Am uitat să-ți zic ca-s postasUnu care umblă prin orașSă le dea la babe pensieDar nu cred ca apuc să-ți dau și ție. Dacă ma mai superi multO să-ti fac o vizităȘi din ușă am să-ți spunC-am venit stw iau pe Crișkă Imi spui ca tu esti Nelutudar eu te strig cutu cutu.Ma suni, s-auzi, pe furis,cum ma cac si cum ma pis. Dac-ai fi o beizadeam-ai putea, poate, vedea.Dar tu ai doar maruntissi ma vrei cap de afis. Iti freci singurel preputulsi iti bei salariutul,viata asta ti-o traiesti,numai ca sa ti-o belesti. Da-mi salariul pe manasi am sa ma pis o lunanumai in gurita ta,ca nu-i buna de-altceva !
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 4, 2019 Zambiti baaaaa :laugh2Viata e frumoasa :) Bravo Alexandro =)) Cat nu te inghit eu da unde le zici bine le zici ;)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2019 Postat Iulie 4, 2019 Imi spui ca tu esti Nelutudar eu te strig cutu cutu.Ma suni, s-auzi, pe furis,cum ma cac si cum ma pis. Dac-ai fi o beizadeam-ai putea, poate, vedea.Dar tu ai doar maruntissi ma vrei cap de afis. Iti freci singurel preputulsi iti bei salariutul,viata asta ti-o traiesti,numai ca sa ti-o belesti. Da-mi salariul pe manasi am sa ma pis o lunanumai in gurita ta,ca nu-i buna de-altceva !Nu trebuie să dam nici un banCând pe tine urinam. 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iulie 4, 2019 Canicula si umiditate datorita ploilor = inmultirea excesiva a clonelor, se pare ca au multe in comun cu tantarii, doar ca pier mai greu 2
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 4, 2019 Postat Iulie 4, 2019 Este mare lucru sa stii sugi pula si sa stii sa faci bani din asa ceva. Nici, nici. Cu iertare. Desi am avut dezamagiri chiar cand credeam ca o sa ma mangaie dumnezeu. Ca orice prost care odata judeca oamenii dupa aspect. E doar practica si practica, asezonata cu creativitate, admit, iar partea cu banii? Publicul sa vina cu ei. Si o sa fie prezenti. Pentru ca dorinta. Imi aduci aminte de o amica. ''Proaste animale mai sunteti. Daca va facem o muie ca la carte, ne credeti dumnzeu''. M-a anulat total fata aia, atunci si acolo. Barbatii au dilelile lor, femeile la fel. In ce ordine doriti, ca e greu si imoral sa fie oricine pe primul loc. Improvizam pe parcurs.
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 4, 2019 Postat Iulie 4, 2019 Bem dupa belle defina si suntem ok. Treij' dă dolari.
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2019 Canicula si umiditate datorita ploilor = inmultirea excesiva a clonelor, se pare ca au multe in comun cu tantarii, doar ca pier mai greu Ha ha ha !
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2019 Nici, nici. Cu iertare. Desi am avut dezamagiri chiar cand credeam ca o sa ma mangaie dumnezeu. Ca orice prost care odata judeca oamenii dupa aspect. E doar practica si practica, asezonata cu creativitate, admit, iar partea cu banii? Publicul sa vina cu ei. Si o sa fie prezenti. Pentru ca dorinta. Imi aduci aminte de o amica. ''Proaste animale mai sunteti. Daca va facem o muie ca la carte, ne credeti dumnzeu''. M-a anulat total fata aia, atunci si acolo. Barbatii au dilelile lor, femeile la fel. In ce ordine doriti, ca e greu si imoral sa fie oricine pe primul loc. Improvizam pe parcurs. Sfantule Filofteu,esti cam derbedeu ...Ai icoana in altarsi-mi faci capul calendardoar despre lucruri lumesti ...Cat de vicios mai esti !Ai facut din pizda meadintr-un foc, zeita ta.
thug Reputație: 209 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iulie 5, 2019 Super, doar e vara, nu?
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 5, 2019 Mooor de căldură :laugh2https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/64815126_2660129490683183_7690360830088445952_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQkxxCewGRlSiOKTIJZLxCCnwN3V4eaUslrOUVpaVoqdZHULc5hZjwU7D5gcL4m1tJM&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=3de0258f70cdf2131bf407f15e948d74&oe=5DB2D7D1 5
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 5, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Postat Iulie 5, 2019 dragastos lol
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 6, 2019 :D 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Se terminasera The big bang theory, cu parere de rau. :(Acum am vizionat Young Sheldon, am ras, dar si plans cu lacrimi de bucurie! :)Abia astept urmatorul sezon. :bow
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Când au trecut două luni?
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Nu ai loc de mine sau ai ramas neinjurat azi?
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Și nu înjura, că te spun la moderatoare.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Și nu înjura, că te spun la moderatoare. Nu modereaza DG.Ti-am spus ca am treaba de luni, ce zi este azi?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Asteptand si ziua de maine :snap
singlemilf Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Asteptand si ziua de maine :snap O futi si maini pi cristina? bravo sa ne anunti ti rugam pi topicu iei cum o fost, ca iejti singuru cari ai mai scrii ricienzii, cielorlati li iesti sila dija sa mai futa pi una cari o fost facuta pojta di la 14 ani di tuata iechipa di fotbal vulcan fc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum