siana Reputație: -1368 Postat Iulie 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2019 PE VAL: Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Iulie 29, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iulie 29, 2019 :no2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Pfff, ce inseamna sa nu mai ai conditie fizica... :slap2Ai crede ca maine o sa-mi fie mai usor, Neeeea! Maine ma duc cu febra musculara! :laugh2Nu renunt, nu de data asta. ;) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iulie 29, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 29, 2019 Pfff, ce inseamna sa nu mai ai conditie fizica... :slap2Ai crede ca maine o sa-mi fie mai usor, Neeeea! Maine ma duc cu febra musculara! :laugh2Nu renunt, nu de data asta. ;) amada ce te-a pus sa faci seful in birou in afara sa lucrezi ?? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 amada ce te-a pus sa faci seful in birou in afara sa lucrezi ??flotări, genuflexiuni, că are febră musculară :))) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 amada ce te-a pus sa faci seful in birou in afara sa lucrezi ?? Nu-ti face iluzii, am o sefa. I-am promis ca nu o sa fie dezamagita si vreau sa ma tin de cuvant. ;) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 V-am zis că are șefă? :)))Cum e, e bună? :))) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 V-am zis că are șefă? :)))Cum e, e bună? :))) Crezi ca e loc de ce insinuezi? E buna iesirea grea in lume... Nu ma plang, am vrut efort, stiam ca trebui sa-l fac.Cica nu sunt grasa deloc, toti s-au uitat crucis la mine... Asta este realitatea si ma bucur de ea, o sa-mi fie extrem de greu sa revin la cum eram dupa ani de stat pe scaun... Efort fizic, pe care l-as face la sala platita... gratis, dar si cu bani pentru mine...Love every second of it! Sper sa tina corpul cu mine maine cum mi-am propus. ;) Peseu: Te-ai tampit de la un timp... Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Crezi ca e loc de ce insinuezi? E buna iesirea grea in lume... Nu ma plang, am vrut efort, stiam ca trebui sa-l fac.Cica nu sunt grasa deloc, toti s-au uitat crucis la mine... Asta este realitatea si ma bucur de ea, o sa-mi fie extrem de greu sa revin la cum eram dupa ani de stat pe scaun... Efort fizic, pe care l-as face la sala platita... gratis, dar si cu bani pentru mine...Love every second of it! Sper sa tina corpul cu mine maine cum mi-am propus. ;) Peseu: Te-ai tampit de la un timp...am întrebat, da urma sa insinuez :)))Ceeee? M-am tâmpit? :)) Gud. Când eream bun, nu eream bun :))) 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 am întrebat, da urma sa insinuez :)))Ceeee? M-am tâmpit? :)) Gud. Când eream bun, nu eream bun :))) Erai insurat. Uiti prea des asta cand te ia valul...Faci ce vrei si cum vrei, eu am alegerea sa-ti raspund sau nu. Tu alegi daca vrei raspuns. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Erai insurat. Uiti prea des asta cand te ia valul...Faci ce vrei si cum vrei, eu am alegerea sa-ti raspund sau nu. Tu alegi daca vrei raspuns.eram, sunt și voi fi, dar nu văd ce relevanță are.Sigurul răspuns care ma interesează e ala-da, sa intru :))) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 eram, sunt și voi fi, dar nu văd ce relevanță are.Sigurul răspuns care ma interesează e ala-da, sa intru :))) Nu am vrut, nu vreau si nu o sa vreau. Are cea mai mare relevanta legat de faptul ca esti insurat.Nu repet. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Nu am vrut, nu vreau si nu o sa vreau. Are cea mai mare relevanta legat de faptul ca esti insurat.Nu repet.ar fi avut, dacă eram eu cel care îți spuneam,propuneam,etc etc. Nu mă complic cu amantlacuri atâta timp cât există atâta pizdă disponibilă, oricând. Și fără bătăi de cap. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 ar fi avut, dacă eram eu cel care îți spuneam,propuneam,etc etc. Nu mă complic cu amantlacuri atâta timp cât există atâta pizdă disponibilă, oricând. Și fără bătăi de cap. Clar. Nu mi-a placut ca mi-ai insultat inteligenta...Cauta. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Clar. Nu mi-a placut ca mi-ai insultat inteligenta...Cauta.https://www.youtube.com/watch?v=A8a6kHQN9BAși te-am făcut și curvă, în gând :DCe altceva am mai făcut, Josephine?Aia îmi place mie, Chris Rea Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 și te-am făcut și curvă, în gând :DCe altceva am mai făcut, Josephine?Aia îmi place mie, Chris Rea Am dormit 7 ore in total in 3 zile...Vezi ce curve sunt disponibile, eu ma bag in patul meu, unde ma intind cum vreau si forumul este o porcarie pentru minti naive. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Am dormit 7 ore in total in 3 zile...Vezi ce curve sunt disponibile, eu ma bag in patul meu, unde ma intind cum vreau si forumul este o porcarie pentru minti naive. singurica? :D Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Aici sunt eu. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Și cu astea, și cu altele :D 1 Link spre comentariu
slc2000 Reputație: 494 Postat Iulie 29, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2019 ca lunea... Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 29, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat Iulie 29, 2019 ce frumos o duce loving boy asta mare boier de ce esti chitros si nu imparti sticla aia si cu baietii de pe forum ? Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Intrebarea zilei : rezista Amandina astazi pana la sfarsitul programului ? :laugh2 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 30, 2019 Aici sunt eu.În pom? 2 4 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 În pom?mă urc și în pom :D 2 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Intrebarea zilei : rezista Amandina astazi pana la sfarsitul programului ? :laugh2 unde, fortuna, superbet...?De pariat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum