Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator picard91
Reputație: 0

Dezamăgit de bulgarii astia. Azi, la Varna(albena), mâine o iau în jos spre burgas, apoi Turcia.

Ai vizitat orasul si imprejurimile ? La Varna sunt multe muzee. Plus ai Gradina Botanica din Varna care este o splendoare. Si ai si Balcick, Kaliakra si multe alte frumuseti destul de apropiate ! ;)

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila

Sunt de la cine cred eu ? :laugh2 ....

Tu ce mai crezi?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ E ceva asa de ciudat sa oferi flori unei femei, mai ales ca a fost ziua mea?
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator loving boy

Ai vizitat orasul si imprejurimile ? La Varna sunt multe muzee. Plus ai Gradina Botanica din Varna care este o splendoare. Si ai si Balcick, Kaliakra si multe alte frumuseti destul de apropiate ! ;)

Ce mi-a plăcut foarte mult aici, acești munți apropiați de mare. Nu-s înalți, dar mi-au zăpăcit timpanele :)))
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator loving boy

Tu ce mai crezi? E ceva asa de ciudat sa oferi flori unei femei, mai ales ca a fost ziua mea?

oooo, la mulți ani, pupa-te-aș încă o dată! :))
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Tu ce mai crezi? E ceva asa de ciudat sa oferi flori unei femei, mai ales ca a fost ziua mea?

Nu ma gandeam ca te a vizitat cineva anume de pe aici =)) De care toata lumea stie ca merge cu flori 

La multi ani :) 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator picard91

La Multi Ani sanatosi si plini de bucurii !

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

• Oras:pe tron
  • Oras:pe tron

ma simt dezamagit de oameni care m-au inselat si de la care aveam asteptari dar asta este trecem peste =)) ho bai baieti ca am trecut de mult peste acum stau frumos relaxat ma gandesc la planurile de viitor tacapaca futem broasca

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...