filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Ma gasesti aici. Tu si miue intoleranta. https://i.imgur.com/gwcvM89.jpg Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Aaaaaa, ha, ha, ha, ha :)))) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Ma gasesti aici. Tu si miue intoleranta. https://i.imgur.com/gwcvM89.jpg Poza facuta pe calculator, se vede dupa dungile pe turn.In fantezii te vad zilnic, nu ai sansa sa revii la realitate, nu?Dormi, cat vrei, cum vrei, cu cine vrei din fanteziile tale... Leave me out of it! Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 da da, pe calculator. Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 16, 2019 Repet creatura asta este cea mai scârboasa prostituata din toate timpurile.ACCEPTA ORICE PENTRU BANI. Si culmeaExista oameni care cauta asa ceva ..Cum altfel iti explici ca inca rezista pe piata Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Madi, uite un palmier cu dungi pe el, din statul invecinat, ce-i drept Tot "de pe calculator" ? :))))))))))) https://i.imgur.com/5I5fmOI.jpg Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat August 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2019 Ești bine? :thinkingSunt bine bre, foarte bine! 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 da da, pe calculator. Ce lupa mea erau dungile alea?!Te bagi, si iar te bagi... Tu, sincer, crezi ca ai putea sa ma futi fara fac piure din tine?!Gura vad ca ai mare, cu pula cum stai? E bagata in cur acum?!Du-te, sa nu vorbesc urat, leprechaun! Sunt bine bre, foarte bine! Nu mai cauta fostul Picon ca nu-l mai gasesti. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 putem sa discutam si despre pula mea, cu imagini, dar sa nu ma acuzi ca-i facuta pe calculator? sa stii ca apar dungi si pe aia? lullaby. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 16, 2019 Sunt bine bre, foarte bine!Bravo, bre, așa te vreau! 2 4 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat August 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2019 Ce lupa mea erau dungile alea?!Te bagi, si iar te bagi... Tu, sincer, crezi ca ai putea sa ma futi fara fac piure din tine?!Gura vad ca ai mare, cu pula cum stai? E bagata in cur acum?!Du-te, sa nu vorbesc urat, leprechaun! Nu mai cauta fostul Picon ca nu-l mai gasesti.Caut ce vrea mușchii mei. Și ce să vezi? M-am îngălbenit din nou... :))) Doamne, dacă n-am trecut prin toate culorile pe forumu' ăsta:)) Nu mă mai colorați vă rog, că nu mai e cazul.Hai, seară bună! Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 putem sa discutam si despre pula mea, cu imagini, dar sa nu ma acuzi ca-i facuta pe calculator? sa stii ca apar dungi si pe aia? lullaby. Gata, pizda trista, cauta asistenta sa terorizezi pentru ca o platesti.Cu mine vorbesti frumos, zdreanta!Orice chestie ti se nazare eu trebuie sa fac! Am ajuns presul tau?! Asa de jos crezi ca am coborat?! Eu sunt dominatoare. Nu cobor la nivelul tau, asta nu inseamna ca accept sa ma faci puturoasa si cum vrea sula ta!Aliniat si raspunzi cand te intreb, altfel lingi pantofii in tacere!' Caut ce vrea mușchii mei.Și ce să vezi? M-am îngălbenit din nou... :)))Doamne, dacă n-am trecut prin toate culorile pe forumu' ăsta:))Nu mă mai colorați vă rog, că nu mai e cazul.Hai, seară bună! Tu imi lipseai. Cauta ce vrei. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Gata, pizda trista, cauta asistenta sa terorizezi pentru ca o platesti.Cu mine vorbesti frumos, zdreanta!Orice chestie ti se nazare eu trebuie sa fac! Am ajuns presul tau?! Asa de jos crezi ca am coborat?! Eu sunt dominatoare. Nu cobor la nivelul tau, asta nu inseamna ca accept sa ma faci puturoasa si cum vrea sula ta!Aliniat si raspunzi cand te intreb, altfel lingi pantofii in tacere!' nu stiam de ce te iubesc, dolofano. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 nu stiam de ce te iubesc, dolofano. Faci diferenta intre indragostit si obsedat? Eu da.Nu e zi sa ies fara sa vad priviri, cu nevasta langa ei... Bleah! Scuteste-ma ca sunt grasa. 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Faci diferenta intre indragostit si obsedat? Eu da.Nu e zi sa ies fara sa vad priviri, cu nevasta langa ei... Bleah! Scuteste-ma ca sunt grasa. Onlain, Madi. Onlain. Dragostea poate fi onlain, dar da, trec din obsesie in obsesie. Obsesiile sunt amuzante. Dovedeste-mi ca nu esti grasa, eu intorc favorul cu mi cuerpo si trecem si peste asta. Is al naibii de fibrat. Gata cand sunteti dumneavoastra gata, domnisoara. ps. fara mecle, va rog frumos? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 1. Amada2. Mi se rupe de ce crezi tu despre corpul meu. Ti-am demonstrat ca esyi handicapat, dar deseori cei redusi mintal nu au simtul ridicolului, o tin pe crezul lor, ala mic si ferm.Hai sa ne vedem, doar asa se pare scap de tine.Te asigur ca nu vin sa-ti placa. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat August 16, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 16, 2019 Nu e zi sa ies fara sa vad priviri, cu nevasta langa ei... Bleah! Scuteste-ma ca sunt grasa. amada cum te simti cand observi barbatii ca se uita la tine pe strada ? Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Asta ai înțeles tu? Înseamnă că suferi de analfabetism funcțional, altă explicație nu există. Sau politica datului după piersic. Ori piersicuță ... :laugh2 Ibidem.Ești un analfabet ! Ânvață să scrii corect gramatical și poate treci clasa a 4'a :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat August 16, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 16, 2019 1. Amada2. Mi se rupe de ce crezi tu despre corpul meu. Ti-am demonstrat ca esyi handicapat, dar deseori cei redusi mintal nu au simtul ridicolului, o tin pe crezul lor, ala mic si ferm.Hai sa ne vedem, doar asa se pare scap de tine.Te asigur ca nu vin sa-ti placa. :)))parca te vad amada venind la intalnire ciufulita in cap, murdara de fasole batuta si bulion pe obraz si pe barbie, imbracata in pantalon de trening si camasa cu decolteu Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 :)))parca te vad amada venind la intalnire ciufulita in cap, murdara de fasole batuta si bulion pe obraz si pe barbie, imbracata in pantalon de trening si camasa cu decolteu Parca stai prost cu vederea. :)In trening vin cand stabilim, oricum ma bag la dus pana ajungi si-mi iau cele de latex... ;) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat August 16, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 16, 2019 Parca stai prost cu vederea. :)In trening vin cand stabilim, oricum ma bag la dus pana ajungi si-mi iau cele de latex... ;) in latex imi place, da si cu cizme f inalte rosii sau negre.si zambind la barbatii de pe strada care merg de mana cu nevestelesi sa dai cu mana prin par cand esti in dreptul lor :)) Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Yesss ! Mi-a iesit si asta. Unii spun ca e mai simplu cu flex, mie mi-a iesit cu transform: translate (); (un ajutor dat de W3 Schools) ! Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 :)))parca te vad amada venind la intalnire ciufulita in cap, murdara de fasole batuta si bulion pe obraz si pe barbie, imbracata in pantalon de trening si camasa cu decolteuAmada gospodina face ciorba buna. Si gaina batrana la fel, dar e doar o coincidenta Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 in latex imi place, da si cu cizme f inalte rosii sau negre.si zambind la barbatii de pe strada care merg de mana cu nevestelesi sa dai cu mana prin par cand esti in dreptul lor :)) Nu stii nimic despre dominare. Nu te bat sau iau tare, nu e nevoie...Imi place sa vad un barbat in culme... conditia este sa nu termini, indiferent ce-ti fac! Nu mai poti, urla sa ma opresc! Implora!Daca faci greseala sa termini, Pa!Nu e "Hai inca o data!". E Pa! :)Nu trebuie sa te doara sa-mi placa.... Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Yesss ! Mi-a iesit si asta. Unii spun ca e mai simplu cu flex, mie mi-a iesit cu transform: translate (); (un ajutor dat de W3 Schools) !Si in traducere, sa inteleaga si muritorii de rand? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum