Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Si in traducere, sa inteleaga si muritorii de rand?Web Design/Development (adica facut site-uri). 6 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 16, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat August 16, 2019 Web Design/Development (adica facut site-uri).Multzam de explicatie, tocmai ma uitam crucis... Io-s un simplu utilizator, mai departe imi prind urechile😠Daca zici ca ti-a iesit, te cred pe cuvant si felicitari👌 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Web Design/Development (adica facut site-uri). Programarea este o chestiune nativa. Nu te holbezi cum te-am vazut la niste comenzi... Le scrii pentru ca intuitiv stii cum functioneaza sistemul.Nu-ti face vise ca o sa fii programator candva, nici fotografia nu s-a lipit de tine...Mai stiu pe cineva care invata baliverne, ma-sa ii trimitea bani din America, dupa ce i-a lasat apartament in Bucuresti.Ce aberezi pe aici este inceputul unui geniu, nu-i asa? Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Programarea este o chestiune nativa. Nu te holbezi cum te-am vazut la niste comenzi... Le scrii pentru ca intuitiv stii cum functioneaza sistemul.Nu-ti face vise ca o sa fii programator candva, nici fotografia nu s-a lipit de tine...Mai stiu pe cineva care invata baliverne, ma-sa ii trimitea bani din America, dupa ce i-a lasat apartament in Bucuresti.Ce aberezi pe aici este inceputul unui geniu, nu-i asa?Nu, asa este. sau Nu asa, este. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Nu, asa este. sau Nu asa, este. Cand vorbesti concret, citesc 2 minute si-ti dau raspunsul.Nu-mi doresc sa fac programare.Daca tu ai vrut asta... iti place sau nu, nu ai nimic in comun. Cu pozele inteleg ca ai dat in bara. Nu astepta sa o dai si cu asta. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Hai sa ne vedem, doar asa se pare scap de tine.Te asigur ca nu vin sa-ti placa. Incita-ma destul cat sa arunc 2k pentru intalnire. Cheltuieli pentru transport. Doi la mana, fii sigura ca poti sa-ti misti mainile 3 minute la foc automat. Eu imi pun gentil pumnii la tample si stau acolo in timp ce o grasa ramane fara gaz. Atentie, nu ripostez. N-as face asta pentru orice mi s-ar oferi. Dolofano. Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Cand vorbesti concret, citesc 2 minute si-ti dau raspunsul.Nu-mi doresc sa fac programare.Daca tu ai vrut asta... iti place sau nu, nu ai nimic in comun. Cu pozele inteleg ca ai dat in bara. Nu astepta sa o dai si cu asta.Nu. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Incita-ma destul cat sa arunc 2k pentru intalnire. Cheltuieli pentru transport. Doi la mana, fii sigura ca poti sa-ti misti mainile 3 minute la foc automat. Eu imi pun gentil pumnii la tample si stau acolo in timp ce o grasa ramane fara gaz. Atentie, nu ripostez. N-as face asta pentru orice mi s-ar oferi. Dolofano. Pizda, eu te distrug psihic. Nu ma murdaresc cu mizerii ca tine.Filme... Fa-ti cate vrei, esti liber sa fii nebun. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Pizda, eu te distrug psihic. Nu ma murdaresc cu mizerii ca tine.Filme... Fa-ti cate vrei, esti liber sa fii nebun.Get a room, guys 3 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Ce-mi faci tu mie psihic, Madi? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Get a room, guys Te-am lasat cat alergai dupa Pidsadera... Am zis, plm, poate isi da seama ca e pe undeva pe camp...Se pare ca nu.Ia o camera cu gratii si pastile, la modul cel mai serios. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Ce-mi faci tu mie psihic, Madi? Cand inveti sa te adresezi cu Amada, iti spun. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Cand inveti sa te adresezi cu Amada, iti spun. O, Doamne. Nădeşti locul? Îmi place Madi. Împuscă-mă. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat August 16, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 16, 2019 Programarea este o chestiune nativa. Nu te holbezi cum te-am vazut la niste comenzi... Le scrii pentru ca intuitiv stii cum functioneaza sistemul.Nu-ti face vise ca o sa fii programator candva, nici fotografia nu s-a lipit de tine...Mai stiu pe cineva care invata baliverne, ma-sa ii trimitea bani din America, dupa ce i-a lasat apartament in Bucuresti.Ce aberezi pe aici este inceputul unui geniu, nu-i asa? de ce esti rautacioasa amada ? orice lucru se poate invata pe lumea asta si cu cat aloci mai mult timp pentru el cu atat devii mai bun si te perfectionezi! Nu stii nimic despre dominare. Nu te bat sau iau tare, nu e nevoie...Imi place sa vad un barbat in culme... conditia este sa nu termini, indiferent ce-ti fac! Nu mai poti, urla sa ma opresc! Implora!Daca faci greseala sa termini, Pa!Nu e "Hai inca o data!". E Pa! :)Nu trebuie sa te doara sa-mi placa.... nu stiu nimic de dominare adevarat. si nu imi place scenariu descris de tine. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Te-am lasat cat alergai dupa Pidsadera... Am zis, plm, poate isi da seama ca e pe undeva pe camp...Se pare ca nu.Ia o camera cu gratii si pastile, la modul cel mai serios.Amada, treci dincolo de zabrele si lasa pastilele. Fa o cura de detox in natura. Ia-l si pe filofteu 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 O, Doamne. Nădeşti locul? Îmi place Madi. Împuscă-mă. Stiam ca nu te intereseaza pesoana ta, am dat in tot din jurul tau. Acum poate realizezi cu cine vorbesti. de ce esti rautacioasa amada ? orice lucru se poate invata pe lumea asta si cu cat aloci mai mult timp pentru el cu atat devii mai bun si te perfectionezi! nu stiu nimic de dominare adevarat. si nu imi place scenariu descris de tine. Tot eu sunt rea? De cate ori ai inrcat sa ma faci sa ma simt prost? Eu sunt rea.Inteleg ca te-ai obisnuit sa primesti raspunsuri care iti plac. De la mine le primesti daca imi place ce-mi spui.Fii si tu mai placut daca asta vrei. Amada, treci dincolo de zabrele si lasa pastilele. Fa o cura de detox in natura. Ia-l si pe filofteu Fuck off! Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Stiam ca nu te intereseaza pesoana ta, am dat in tot din jurul tau. Acum poate realizezi cu cine vorbesti. ţâţoaso :D par rănit? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 ţâţoaso :D par rănit? Tu continui sa crezi ca eu nu stiu cu cine vorbesc...Nu ma mai subestima.O sa fii ranit.Nepoata nu o sa mai fie cu tine, nu se mai risca sa-si rupa nasul la cata dare parinteasca ai...Pas cu pas, deja esti singur, poti fi si mai mult.De la dolofana am ajuns la tatoasa... Nu-mi cantaresti tu colacul sau sanii. Pacat ca s-a ajuns la asta, altfel nu intelegi.O sa doara mai mult decat trebuia. Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Spitalul de nebuni sigur are o gaura in gard !Duamneeee...leeesin :)))))) 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Amada, recunoaste, e timpul sa iti faci un rost, un suflet langa tine. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Amada, recunoaste, e timpul sa iti faci un rost, un suflet langa tine. Recunoaste ca esti pierdut in spatiu. Sufletul langa mine crapa orice energie pe care as folosi la ceva util.Cand apare cel care stie sa iubeasca, o sa-l primesc cu bratele deschise, slabe sanse. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Amada, recunoaste, e timpul sa iti faci un rost, un suflet langa tine. yessir si ala o sa fiu eu. Madi, nu stiu cum e cu durerea ta recent invocata. Mi-am bubuit clavicula, pentru ca japonezii nu tineau cont de "wheelie protection". Filofteia a rotit manerul ca o fraiera? Poti mai mult? O iau. Haidi :D Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Recunoaste ca esti pierdut in spatiu. Sufletul langa mine crapa orice energie pe care as folosi la ceva util.Cand apare cel care stie sa iubeasca, o sa-l primesc cu bratele deschise, slabe sanse. Amada, lasa vodca aia si mai deschide geamul ala sa te aerisesti. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 yessir si ala o sa fiu eu. Madi, nu stiu cum e cu durerea ta recent invocata. Mi-am bubuit clavicula, pentru ca japonezii nu tineau cont de "wheelie protection". Filofteia a rotit manerul ca o fraiera? Poti mai mult? O iau. Haidi :DAmada vrea doar sa fie dorita, nu se impaca cu gandul ca va dori si ea vreodata. E prizoniera in propria minte. Minte de ingheata apele Uraste barbatii care nu au dorit-o vreodata 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Amada, lasa vodca aia si mai deschide geamul ala sa te aerisesti. Daca nu-ti dau dreptate, sunt beata? Amada vrea doar sa fie dorita, nu se impaca cu gandul ca va dori si ea vreodata. E prizoniera in propria minte. Minte de ingheata apele Doresc. Si? Shimba dorinta mea realitatea? Tu crezi ca e placere sa stai fara afectiune de anul trecut? Doar asta am vrut, nu sex. Bagat pula in pizda gasesc la oricare colt.Nu mai abera. Eu nu ma mai fut. Cand si daca o vina timpul... o sa am o relatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum