Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator picard91
Reputație: 0

Trei.

A fost destul ! A fost fun, plictisitor, stresant, ironic, frustrant, gretos, sublim, orgasmic. A fost un loc de joaca !

Lopix/Romuzica/Picard91 va doreste toate cele bune.

"To boldly go where no one has gone before !"

Have fun ! (Nu, pe Picon nu prea o sa-l puteti darma, e cu 10 clase peste multi dintre voi). :)

• Like 1
Link spre comentariu

Trei.

A fost destul ! A fost fun, plictisitor, stresant, ironic, frustrant, gretos, sublim, orgasmic. A fost un loc de joaca !

Lopix/Romuzica/Picard91 va doreste toate cele bune.

"To boldly go where no one has gone before !"

Have fun ! (Nu, pe Picon nu prea o sa-l puteti darma, e cu 10 clase peste multi dintre voi). :)

Esti bine ?

PS: nu mai trage praf intergalactic :)

Link spre comentariu

Am ajuns sa urasc tara asta cu fiecare celula.

Inca imi caut job. Mi se pare absolut incredibil! Nu cautam sa fiu director de firma...

Este mult de spus legat de ce am vazut sau poate nu este nimic de spus, ar trebui sa nu ma mire, problema este ca ma epuizeaza...

Ma tradeaza fatza uneori ca sunt peste ce se cere, apoi ca sunt buna de exploatat, dar ce inca nu deslusesc...

Ati ajuns atat de izolati incat o vorba calda, prietenoasa... va face sa credeti ca e loc de intim?

Sincer. Ceva trebuie sa schimb pentru ca ma trezesc periodic interpretata ciudat...

Link spre comentariu

dezamagit de lasitatea unui oradean micropenis las care refuza dialogul. Asa e cand nu ai un scop in viata, esti un loser si nu vei fi niciodata fericit ! Aduni ce semeni ! :)

Cu ce te incalzea daca vorbea cu tine?

Tu sustii ca te duci si futi, nu? Ce ai de rezolvat cu ceilalti? Poate are pula mai mare ca tine, poate fute mai des, poate mai bune ca tine...

Vrei sa fii taurul nimfomane? Conceptul in sine te duce la gandul unui obsedat, fara femeie si fericire acasa...

A fost Tirbuson pe vremuri... Insurat si divortat de N ori, calugarit... creier varza. Asta vrei?

Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento

Cu ce te incalzea daca vorbea cu tine?

Tu sustii ca te duci si futi, nu? Ce ai de rezolvat cu ceilalti? Poate are pula mai mare ca tine, poate fute mai des, poate mai bune ca tine...

Vrei sa fii taurul nimfomane? Conceptul in sine te duce la gandul unui obsedat, fara femeie si fericire acasa...

A fost Tirbuson pe vremuri... Insurat si divortat de N ori, calugarit... creier varza. Asta vrei?

iti trimit un PM ca sa intelegi

Link spre comentariu

Not again! 

Nu sunt psiholog personal. Pot fi, dar ma obositi si de mine nu-i pasa nimanui.

Faci tu legatura singur. ;)

binenteles ca nu esti, doar ca unele informatii inca trebuie sa stea  "classified" pana cand vor fi facute public si vor exploda in nasul unora. Consecinte vor fi, asta e clar, garantez eu si stii ca nu vorbesc abureli ca altii !

Link spre comentariu

binenteles ca nu esti, doar ca unele informatii inca trebuie sa stea  "classified" pana cand vor fi facute public si vor exploda in nasul unora. Consecinte vor fi, asta e clar, garantez eu si stii ca nu vorbesc abureli ca altii !

Mediul real este fals. Toti ne-am ars.

Virtual oricine poate fi ce vrea...

Iei mult prea serios acest loc.

Cat m-a intersat, am fost plimbata prin noroi, mi s-a rupt - le-a trecut cheful.

Pare sa fie ceva de capul tau... vezi la ce il folosesti.

Link spre comentariu
Vizitator sserum
Reputație: 0

Ştergeți, bă contu' îți faci şi ție un bine şi la toți care le ții contu'...

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Am ajuns sa urasc tara asta cu fiecare celula.

Inca imi caut job. Mi se pare absolut incredibil! Nu cautam sa fiu director de firma...

Ce post anume cauti (sau, alfel spus, pentru ce crezi ca te califici)?

Poate nu ar fi rau sa pui un anunt si pe-aici, nu se stie niciodata de unde sare ajutorul...

Link spre comentariu

Mediul real este fals. Toti ne-am ars.

Virtual oricine poate fi ce vrea...

Iei mult prea serios acest loc.

Cat m-a intersat, am fost plimbata prin noroi, mi s-a rupt - le-a trecut cheful.

Pare sa fie ceva de capul tau... vezi la ce il folosesti.

Viata este complexa si cu multe aspecte, o sa intelegi dupa citesti ce ti-am trimis ;)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

la anu va fi The End. :(

Greu de spus, implicații de serviciu, Billie, Jack și The Shadow, o să-l cam ia pe crisca pe Giodi.

eu sper sa scoata mai mult de 15 sezoane, continuarea ar trebuie sa fie pe 10 octombrie.

Link spre comentariu

Pfff. Ti-am spus ca nu vreau.

Nu deschid.

O sa mor sustinand fara sa fiu sustinuta...

bine, faci cum crezi Amada, nu voi sterge mesajul, nu am de ce. Nu te gandi ca este cutia pandorei, doar ca este o perspectiva. Noi sa fim sanatosi ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...