xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Băiețică, stai parcat, că ești varză! Să-ți fie de bine! Mancameai varza ;) Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 mersi am rezolvat problema cu witcherCu Daniel cand o rezolvi ? :) 1 Link spre comentariu
xoxomicut Reputație: -2 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 baaa nu pot sa ma aptin sa nu ii injur pastia sa moara fram s-au trezit ei de ieri de azi sa zica da ajutatoru da comunitate ca a fost banat pe nedrept si femeia aia eva isi da cu parerea despre site dupa cateva luni lolfa e baietii pe site din 2010 si face bani cu femei si amenintari si toate alea stai draq parcata si vezi-ti da treaba tasi ala kasparian auzi la el probleme cu ip dinamic =)) Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2019 In we mersai cu trenul iar in fata mea era o tipa. Din pacate era cu iubitul. Tipa era atat de frumoasa ca greu mi-a fost sa nu ma uit la ea mai tot timpul. Gagiul observase si ontot strangea in brate :) ba , la corp era banala insa frumoasa la fata. Frumoasa foc Daca pentru tine este un eveniment deosebit ca ti-e dat sa vezi o femeie frumoasa, la care nu iti permiti decat sa te uiti lung, care este a altuia si pe care o strange altul in brate, atunci cand ai bilet sa te plimbi cu trenul si te lauzi cu asa mare realizare, esti de compatimit. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2019 As rupe un manunchi de limbi si un snop de pule, in mine, azi. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Mancameai varza ;)O pun la murat, că tot ești tu o murătură, a se înțelege, lacheu. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Daca pentru tine este un eveniment deosebit ca ti-e dat sa vezi o femeie frumoasa, la care nu iti permiti decat sa te uiti lung, care este a altuia si pe care o strange altul in brate, atunci cand ai bilet sa te plimbi cu trenul si te lauzi cu asa mare realizare, esti de compatimit.Eu sunt mai modest, ma bucur si de lucruri mai marunte in viata. Esti libera sa ma compatimesti si sa te bucuri de manunchiul de puli din orificiile-ti 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Eu sunt mai masochist si ma bucur si de lucruri mai marunte in viata, ca sunt un om mai maruntel, fara limba, pula sau bani in portofel.. Stau lesinat de nerabdare sa iti astept raspunsul. Ai numai raspunsuri dementiale si imi place cand imi tragi cate o scaltoaca peste ochi. Fa-ma tarfa ta ! Misto cover. Si misto mod de a-ti exprima fanteziile prin postarea unui clip. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Iti cam place shaorma Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Sunt plicti pe topicul meu pe care s-a asternut o tacere adanca. Nimeni. Trist. Ma extind pe alte sectiuni mai populate si fac putin trolling. Poate asa atrag atentia. Cine stie....Corect Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Si la 80 de ani o sa fredonezi acest cantec. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Dupa ce trolez la greu,tu ma iei drept derbedeusau un simplu cersetor.Eu iti jur, ca sunt actor ! Roata vietii se intoarcesi-azi iti dau doua capace,ca nici tu nu mi-ai dat pace,de vreo cativa ani incoace. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 E, in versuri. Nu ti-ai ascultat chemarea cand trebuia Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 23, 2019 O pun la murat, că tot ești tu o murătură, a se înțelege, lacheu. Hai jet in mm la somn ca e tarziu hodorogule :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Hai jet in mm la somn ca e tarziu hodorogule :laugh2Tare prost ești, pulică! Ai grijă pe unde mergi, să nu dai într-un canal deschis! Bine, în canale ți-ar fi și locul, lacheule! 2 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Tare prost ești, pulică! Ai grijă pe unde mergi, să nu dai într-un canal deschis! Bine, în canale ți-ar fi și locul, lacheule! Baga o faza d.aia din harmata pe blog =)) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Baga o faza d.aia din harmata pe blog =)) Ești prost! Îngrozitor de prost! 1 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Ești prost! Îngrozitor de prost! Ete hai ca esti culmea :slap2Ce dq domne nu ne mai povestesti si noua nimic inainte mai ne ziceai de una de alta ce ai patit? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Ete hai ca esti culmea :slap2Ce dq domne nu ne mai povestesti si noua nimic inainte mai ne ziceai de una de alta ce ai patit?Marș, mă, mucosule! Pune mâna pe carte și dă-ți log-out, că site-ul nu e pentru puțoi! 2 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Marș, mă, mucosule! Pune mâna pe carte și dă-ți log-out, că site-ul nu e pentru puțoi! Vaaai ce urat din partea ta :slap2 2 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Nu mai merge sa adaugi poze? Plm..câte s-au schimbat pe aici Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Libera !!! Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Ai divortat? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2019 E, in versuri. Nu ti-ai ascultat chemarea cand trebuia Ba mi-am ascultat-o. De asta ma aflu aici. Se pare ca tu nu ai nici o chemare si vegetezi pe aici. Te bagi pe toate topicele sa faci comentarii de doi lei, atat cat valorezi si tu. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Ai divortat? Pentru mine ? Cand ma pot mutala tine ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum