filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Madi, chiar daca as fi fost o pula inteligenta, ceea ce nu-s, is la mii si mii distanta, ceea ce ar fi grafic oricum. In al doilea rand si clateste-te bine pe ochi acum, ca sa fii sigura ca pricepi informatia, am 33. De stii tu ce. Acum, imi stii data nasterii si varsta, poftim. Fa ceva. Sau incearca 72, doar nu te opresc. Vezi ce iese. Fara sa par tigan, repet. 33. Jur. Hai ne muim in continuare, ca varsta nu-i o bariera. Link spre comentariu
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Madi, chiar daca as fi fost o pula inteligenta, ceea ce nu-s, is la mii si mii distanta, ceea ce ar fi grafic oricum. In al doilea rand si clateste-te bine pe ochi acum, ca sa fii sigura ca pricepi informatia, am 33. De stii tu ce. Acum, imi stii data nasterii si varsta, poftim. Fa ceva. Sau incearca 72, doar nu te opresc. Vezi ce iese. Fara sa par tigan, repet. 33. Jur. Hai ne muim in continuare, ca varsta nu-i o bariera. Mai scade, nu ai nici atat. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Nu pot sa scad, desi as vrea. 33. Aia e. Link spre comentariu
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 33 in USA. Te-a luat mamica, sora, ruda de mana... Felicitari ca avea cine sa-ti bage o pula straina in cur. ;)Singur nu aveai sanse.Am dracii mei, fa-ti vant fara ajutorul meu. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 :)))))))))))) Mama si tata n-au putut sa faca mare lucru pentru mine si mereu mi-a fost foame cand am crescut, Madi. Ramane sa-ti explic alta data ce si cum. Mai am o runda azi si incep sa fiu aglomerat, asa ca weekend placut tuturor. Link spre comentariu
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 :)))))))))))) Mama si tata n-au putut sa faca mare lucru pentru mine si mereu mi-a fost foame cand am crescut, Madi. Ramane sa-ti explic alta data ce si cum. Mai am o runda azi si incep sa fiu aglomerat, asa ca weekend placut tuturor. Pizda, eu nu m-am nascut in tara asta, Mi-am blestemat zilele ca am ramas aici.Cred ca stiu mai mult decat ai tu sa-mi spui. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Nu pot sa scad, desi as vrea. 33. Aia e.De ce o persiflezi pe amada? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Madi, chiar daca as fi fost o pula inteligenta, ceea ce nu-s, is la mii si mii distanta, ceea ce ar fi grafic oricum. In al doilea rand si clateste-te bine pe ochi acum, ca sa fii sigura ca pricepi informatia, am 33. De stii tu ce. Acum, imi stii data nasterii si varsta, poftim. Fa ceva. Sau incearca 72, doar nu te opresc. Vezi ce iese. Fara sa par tigan, repet. 33. Jur. Hai ne muim in continuare, ca varsta nu-i o bariera.Centimetri?ðŸ§ðŸ˜ 1 1 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Link spre comentariu
xoxolime24 Reputație: 31 Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 iar te-a banat martalogule =))))))) TOATE CONTURILE TI LE BANEZ SA MOARA PESTII MEI DACA TE MINT Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Pizda Măduţ, vrei să primeşti vreo trei palme lipicioase peste funduleţul ăla generos proporţionat? 1 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Cățelule, treci mă, pe topicul cu muzici! 1 5 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Septembrie 28, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Septembrie 28, 2019 1 Link spre comentariu
Vizitator matrollu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Camkare mai e treabap@ ici? Link spre comentariu
Vizitator matrollu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 O caterinca ceva mai prind si eu? Cum sta treaba cu moderarea? Cand m-am uschelit era o moderatoare chizdoasa care facea exces de zel. A fost mazilita sau e inca parte din peisaj? Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Cățelule, treci mă, pe topicul cu muzici!Are simtul umorului 1 1 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Septembrie 29, 2019 1 Link spre comentariu
dallcu Reputație: 8 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2019 724 785 735 Detalii la telefon s-au WhatsApp ...Normal , anal , locație , ca zonă Mega mall , ANTEFRIG , prin apropiere Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Te-ai intors pe site stand in genunchi,dupa ce ai fost umilit crunt de Motan,ti-a banat contul cu sute de recenzii si ti-a luat mii de euro.Asta inseamna sa fii un sclav umil care se intoarce la stapanul care il biciuiesteasta e parerea ta pipilica, tu continua lupta cu "dusmanii" ca si ceilalti fustrati !PS: Mii de euro ? un singur cont premium combinat cu super premium (, adica hibrid pentru a scrie pe topice inchise) nu costa atat de mult. Sanatate 2 Link spre comentariu
carlan69 Reputație: -9 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Bucuresti -NERVA TRAIAN Oras:Bucuresti -NERVA TRAIAN Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Te-ai intors pe site stand in genunchi,dupa ce ai fost umilit crunt de Motan,ti-a banat contul cu sute de recenzii si ti-a luat mii de euro.Asta inseamna sa fii un sclav umil care se intoarce la stapanul care il biciuiesteatat de penal esti intrucat sa poluezi topicul meu si al lui Betty ?atat poti pipilica? 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Ma simt oarecum nedumerit Doar la mine se misca forumul greu sau mai au si altii problema asta ? 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Puternica. O zeita care s-a intrupat ca sa iti faca dovada ca exista cu adevarat si ca poate fi uneori, tangibila. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2019 atat de penal esti intrucat sa poluezi topicul meu si al lui Betty ?atat poti pipilica? Si pe al meu il polueaza. Mi-a postat iar azi o recenzie falsa, in stilul celor cu care m-a agasat si anii trecuti. S-ar putea ca Falcosul sa fie tot clona lui, cu care ma agaseaza si pe alt topic. In loc sa zica mersi, toti paduchiosii si lesinatii de foame, ca au intrare libera pe forum, sa se holbeze la buci goale, ii apuca crizele, de nefututi ce sunt. De asta nu merita pomeni si trebuie exclusi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum