angryboy2020 Reputație: -15 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 Ai ramas un fatalau de varsta mijlocie, divortat, si caruia ii este interzis sa se apropie la mai putin de 100m de orice scoala. Crezi ca daca tu ai mai multi bani si futi mai mult decat saracul ala care are de platit pensie alimentara, esti mai putin fatalau?Cum dracu v-ati gasit doi moldoveni, unul mai prost ca altul si plini de voi? Amandoi credeti ca parerea voastra conteaza,amandoi credeti ca femeile cu care vorbiti va apreciaza pe voi ca barbati, nu banii decartati.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 Crezi ca daca tu ai mai multi bani si futi mai mult decat saracul ala care are de platit pensie alimentara, esti mai putin fatalau?Cum dracu v-ati gasit doi moldoveni, unul mai prost ca altul si plini de voi? Amandoi credeti ca parerea voastra conteaza,amandoi credeti ca femeile cu care vorbiti va apreciaza pe voi ca barbati, nu banii decartati.Asa ai crescut tu? Pe baza pensiei alimentare? Esti cam prostut
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 Crezi ca daca tu ai mai multi bani si futi mai mult decat saracul ala care are de platit pensie alimentara, esti mai putin fatalau?Cum dracu v-ati gasit doi moldoveni, unul mai prost ca altul si plini de voi? Amandoi credeti ca parerea voastra conteaza,amandoi credeti ca femeile cu care vorbiti va apreciaza pe voi ca barbati, nu banii decartati. You have no idea! :laugh2Oricum, lasa stacheta la modest, nu e vitute sa te dai destept. ;) Asa ai crescut tu? Pe baza pensiei alimentare? Esti cam prostut Care este zicala ta de astazi? Fac un site pentru genialii din Romania, am o pagina si pentru cei care se basesc in RATB. ;)
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 14, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 14, 2019 2
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 Nu dragule, eu nu am probleme. Tu ai o problema cu mine.Ai zis ca sunt grasa, vai ce noutate.Ai vazut ca nu tine figura, ai bagat-o ca as fi matroana. Daca nici asta nu a tinut, bagai altceva.Si ti-am anticipat eu urmatoarele inventii.Ti-am zis sa iti vezi de ciorba ta, in schimb tu te tii scai de mine. Imi voi sterge contul sa nu te mai foloseti de mine pentru aberatiile tale :slap2
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 Imi voi sterge contul sa nu te mai foloseti de mine pentru aberatiile tale :slap2 Daca vrei corectitudine...Randunica este, a fost si o sa fie proxeneta.Ca fosta curva, asta a invatat, atata stie.Stergi contul pentru tarfe care se folosesc si de persoane bolnave sa faca bani?Am pretentii de la tine.O bag in pizda ma-sii lejer.
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Postat Octombrie 14, 2019 Răsfățat (urmează să fiu, dar așa a fost de fiecare dată)... De la începerea "negocierilor" pentru o vizită și pânâ la desfășurarea acțiunii, fredonez această "pesă":
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Daca vrei corectitudine...Randunica este, a fost si o sa fie proxeneta.Ca fosta curva, asta a invatat, atata stie.Stergi contul pentru tarfe care se folosesc si de persoane bolnave sa faca bani?Am pretentii de la tine.O bag in pizda ma-sii lejer.Te-a contactat si pe tine sa te scoata labo cafea? Asa opera ea in vremurile bune. Un pic de prezenta, debit verbal, incredere in ea si asa s-a trezit cu politia la usa
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Octombrie 15, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Octombrie 15, 2019 :* 3
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Te-a contactat si pe tine sa te scoata labo cafea? Asa opera ea in vremurile bune. Un pic de prezenta, debit verbal, incredere in ea si asa s-a trezit cu politia la usa Ai fi uimit.Daca treceai peste orgoliu, iti povesteam. :rax2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Ai fi uimit.Daca treceai peste orgoliu, iti povesteam. :rax2Nu ma mira deloc :)Modus operandi specific ei
pidsadera_ Reputație: 6796 Postat Octombrie 15, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Octombrie 15, 2019 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Ai fi uimit.Daca treceai peste orgoliu, iti povesteam. :rax2Trec peste orgoliu, imi poti povesti orice:)
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Trec peste orgoliu, imi poti povesti orice:) M-am angajat la Berezka, singurul magazin care cere limba rusa...Sefa din Rp. Moldova m-a vandut pentru una din Romania dupa ce i-am spus ca o luam ca pe o sora...Am fost azi sa-mi iau banii dupa ce credea ca nu ma plateste. Am dat mail la tot ce tine legal si directori... Nu ma simt mai bine.Simt un mare cutit bagat in cur! Nici macar in spate!Mi-a fost dor de rusi... platesc.
dirtyalx Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 M-am angajat la Berezka, singurul magazin care cere limba rusa...Sefa din Rp. Moldova m-a vandut pentru una din Romania dupa ce i-am spus ca o luam ca pe o sora...Am fost azi sa-mi iau banii dupa ce credea ca nu ma plateste. Am dat mail la tot ce tine legal si directori... Nu ma simt mai bine.Simt un mare cutit bagat in cur! Nici macar in spate!Mi-a fost dor de rusi... platesc.Angajatii nu se pun. Cati clienti ai batut?
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Angajatii nu se pun. Cati clienti ai batut? Am vorbit cu o rusoaica, i-am vandut fara sa vreau cateva kile de pelimeni... Poate tocmai din cauza ca nu le bagam pe gat...Tatiana, am fost incantata sa o cunosc.Nu m-am certat cu clienti, nu aveam motiv.
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Eu as fi incercat sa fur pepenii. Ai fi sarit pe mine, Madi?
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Eu as fi incercat sa fur pepenii. Ai fi sarit pe mine, Madi? Iubire, ma numesc Amada, nu Madalina.Vorbeam de specialitate rusesca de paste cu carne, mai fac si corltunasi cu cartofi, branza sau visine... Daca tot ma iubesti, vorbeste pe limba mea. ;)
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Doamne, m-am cretinizat. Am citit pepeni.
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Doamne, m-am cretinizat. Am citit pepeni. Tu nu stii cu ma cheama, asta ne era problema. ;)Ma pupi azi? Am avut o zi mai mult decat dificila si nu pot spune nimanui... Macar un pup sa ma simt mai bine. ;)
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 A trecut un vant de indiferenta si batjocura pe langa mine, spun pe langa mine pentru ca o simt, nu are ce sa-mi faca, eu pot...Uneori ignor, altadata... Aveti grija ce va doriti.Viata m-a facut mai puternica decat am crezut ca pot fi, dar si furia mea a crescut. Nu permit rautatea fara razbunare.De altfel sunt adorabila, cand dorm si visez cum ar fi lumea fara javre. :)
dirtyalx Reputație: 12 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 A trecut un vant de indiferenta si batjocura pe langa mine, spun pe langa mine pentru ca o simt, nu are ce sa-mi faca, eu pot...Uneori ignor, altadata... Aveti grija ce va doriti.Viata m-a facut mai puternica decat am crezut ca pot fi, dar si furia mea a crescut. Nu permit rautatea fara razbunare.De altfel sunt adorabila, cand dorm si visez cum ar fi lumea fara javre. :)Asa a patit si Joker, Amandino.
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2019 Postat Octombrie 15, 2019 Asa a patit si Joker, Amandino. Inca nu am vazut filmul, astept versiunea HD.Ma simt oribil, i-am trimis controale oficiale, pana si de la manageri...M-a futut mai rau ca oricare roman, doare... ;(
vitesse17 Reputație: 477 Postat Octombrie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Octombrie 15, 2019 Cine a citit Biblia ? Isus era mai mult cu curvele si cu bautura. Dumnezeu pe pamant pula calului.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 16, 2019 Imi e dor de vara :( 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum