Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Nu. In schimb am cu cortul, daca vrei.

Acolo am invatat sa bat tabla de cupru.

Daca eram genul sa caut bani, nu vorbeai cu mine.

Dar totusi sunt fraiera pentru tine ca nu-i vreau.... Ai prea multi, ti-ai pierdut mintile, par aspirator? :)

Nu ma mai insulta. Dau un singur anunt si fac bani cu cine imi place, care au mai fost... Mi-e dor de ei cateodata... Dar am zis ca nu o mai fac.

Postat

Tocmai asta ma enerveaza si ma sperie in acelasi timp. Ca nu-i vrei. Cu accent pe speriat.

Orice ar fi, acum nu ne certam. A disparut spiritul conflictual din mine.

Sau da-i drumul la treaba, dar eu nu particip. Arunca vina pe mecla ta, recent descoperita.

Nu mai pot s-o fac.

Postat

Tocmai asta ma enerveaza si ma sperie in acelasi timp. Ca nu-i vrei. Cu accent pe speriat.

Orice ar fi, acum nu ne certam. A disparut spiritul conflictual din mine.

Sau da-i drumul la treaba, dar eu nu particip. Arunca vina pe mecla ta, recent descoperita.

Nu mai pot s-o fac.

Deci, daca tot nu ma iubeste nimeni, sa-mi caut saisfactia in porcarii din magazin...

La unele cica suplimenteaza lipsa...

Nea, nu ma incalzeste.

Ti-am spus ca tin la tine, ce fel de certuri mai visezi acum?!  :laugh2

Ah, ca nu sunt iubita...  :laugh2

Glumesc.

• Like 1
  • Oras:asd123
  • Oras:asd123
Postat

Domnul acela chelios voia sa ma sparga cu bataia. A bagat frica lui Dumnezeu in mine in occident. JUR! Panica total! Haos...brrr tibii frante...

Postat

Deci, daca tot nu ma iubeste nimeni, sa-mi caut saisfactia in porcarii din magazin...

La unele cica suplimenteaza lipsa...

Nea, nu ma incalzeste.

Ti-am spus ca tin la tine, ce fel de certuri mai visezi acum?!  :laugh2

Ah, ca nu sunt iubita...  :laugh2

Glumesc.

Pana una alta, ma lasi sa-i salut din mers p-astia de la munca?

Vreau sa-mi inchid telefonul, sa ajung acasa si sa ma trantesc in pat.

Cam asta conchide ziua.

Revin cu glume rasuflate altadata.

• Oras:bucuresti
Postat

Am chef sa ard niste cravase la cur unor sclavi, niste palme peste fata si sa le bag chilotii sau pizdoiul meu in gura, ca sa nu mai vorbeasca in plus si neintrebati. De cate ori vor sa deschida gura, sa plateasca cate 100 ron.

• Minus 1
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Plictiseala. Nervi (React/Django bug)

Vizitator nibeficuk
Postat

"... dar ai văzut și tu fantomele din gară, și ți-am spus, de mult prea multe ori, că și eu sunt la fel.

Îți amintești muzica pe care noi dansam? Și mai ții minte că te-ajutam la cumpărături? Dar noi trăim doar astăzi, și toți au vânătăi pe suflet..."

Citatul de mai sus este doar o reinterpretare personală a câtorva versuri din următoarea piesă:

Până aici a fost imaginația; urmează realitatea, care este cu totul alta: Marțea asta s-a încheiat pentru mine într-o beție a simțurilor din care nici acum nu m-am trezit... Să mă tot simt așa!

În mintea mea se aude o voce care îmi spune: "Impielițatule, ai grijă ce îți dorești!" Și eu iarăși râd...

Vizitator marmotto
Postat

Asa ceva este fie imposibil, fie trucaj ! 

Mi se pare IMPOSIBIL ca un barbat sa ajunga sa arate asa, indiferent de cat estrogen si alte terapii baga in corp, indiferent de cat de multe operatii estetice si alte "tunari" isi mai face. Daca pozele sunt totusi reale... nu am cuvinte.....

https://farm5.static.flickr.com/4126/5171917435_41dcb38bd5.jpg

https://i.pinimg.com/originals/84/63/50/846350f469e7b129cd9385c04e012e6b.jpg

https://i.pinimg.com/originals/f5/4c/39/f54c394992a5e64b82ea09cb2da6039b.jpg

https://cdnio.luscious.net/812/lusciousnet_suzanny-petrovyck_1716306447.jpg

Vizitator marmotto
Postat

WHAT !?! CUM merg puse poze DIN NOU !?!?!?!?!?!?!?!?!?

Vizitator marmotto
Postat

Neata ! :)

Postat

Excelent ... Aseara am incheiat ziua cu una masaj ... care a fost reciproc si super ... Stia sa mangaie bine, baiatul ... Nu toti se pricep sa mangaie asa o femeie ...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Excelent ... Aseara am incheiat ziua cu una masaj ...  Stia sa mangaie bine, baiatul ... Nu toti se pricep sa mangaie asa o femeie ...

Aseara am întâlnit o băbuță in fata la Horoscop,i-ad dat un leu si am mângâiat-o pe creștet.......De mila!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...