Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Enervat. In prag de craciun ne fut sefii cu munca. Vreau sa fiu eu cel care fute.

Postat

Am descoperit forumul, deci bine :laugh2 Dar cand ma gandesc ca mai am 170 de postari pana la galben, :no2

Mie galbenul imi place mult. Se asorteaza cu maieul :laugh2

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Am descoperit forumul, deci bine :laugh2 Dar cand ma gandesc ca mai am 170 de postari pana la galben, :no2

Mie galbenul imi place mult. Se asorteaza cu maieul :laugh2

Stai cuminte ca prima oara te reseteaza motanul la zero :))))

Postat

AHA! Prima oara deci! Si a doua? Sa fi fost tu ala de mi-a dat cu minus? Optiunea ta, dar intreb si eu: de ce? Te-am deranjat cu ceva? Multumesc oricum!

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

AHA! Prima oara deci! Si a doua? Sa fi fost tu ala de mi-a dat cu minus? Optiunea ta, dar intreb si eu: de ce? Te-am deranjat cu ceva? Multumesc oricum!

Baga inca cinci postari,ajungi maistru curvar si poti vedea cine si cum te-a gratulat cu puncte de reputatie ;)

Daca nu-ti priesc minusurile,cauta prietenie cu userii verzi :)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nerabdatoare, cu emotii, o sa traiesc clipe minunate azi

Postat

Optiunea aia o au doar cei verzi.Adica cei care au platit sau cei care s-au milogit.Mie nu imi trebuie sa dau minus, sunt altii care nu au avut jucarii cand au fost mici.

Si un sfat. Nu mai intreba " de ce" ti-a dat cineva minus, penru ca oricum raspunsul nu-l stie nici el/ea.Eu le transmit doar un cuvant :  "jucarii" . :))

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Optiunea aia o au doar cei verzi.Adica cei care au platit sau cei care s-au milogit.Mie nu imi trebuie sa dau minus, sunt altii care nu au avut jucarii cand au fost mici.

Si un sfat. Nu mai intreba " de ce" ti-a dat cineva minus, penru ca oricum raspunsul nu-l stie nici el/ea.Eu le transmit doar un cuvant :  "jucarii" . :))

Eu iti transmit un minus! :)))

Si nu te mai milogi sa aiba lumea rabdare, cu colectia vietii, ca nu-i nimeni nerabdator. :)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat
:)) Lasa vrajeala :P Ia zi, ce bausi tu fara mine? :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...