Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0

Am citit eu unul pe la dominare cu sange menstrual si poze "explicite", scato si "alte delicii", de am avut toata ziua ficatul in pioneze

Tu la care faci referire? Sa nu zici ca la acelas :)))

Oooo nu nu habar n-am despre ce vb tu desi nu pot sa nu ti multumesc pentru asta aduceti 2 ligheane  :laugh2

Eu ma refer la ala cu clienti care pleaca cu prezervativul folosit dupa ei  :ill

Nu stiu daca l-ati prins, era un user pe aici acum 3-4 ani, Inginerul era nick-name-ul. Deschidea niste topice de-ti trebuiau nervi tari sa le parcurgi. Erau cateva topice cu executii facute de Isis in Siria (cum le taia capul, ii electrocutau, ii puneau in niste cisterne si ii inecau si alte grozavii). Daca aveai chef de futu si te punea Aghiuta sa intri pe un topic ca ala, te cacai pe tot cheful, ca-ti murea si mama dorintei !

De vreo cativa ani nu mai apare, ori nu mai e pe site, ori e doar specator, ori nu mai intra. Mai bine, intr-un fel. Avea si cateva topice interesante, dar majoritatea erau aberante, cu postari aberante....

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Nu stiu daca l-ati prins, era un user pe aici acum 3-4 ani, Inginerul era nick-name-ul. Deschidea niste topice de-ti trebuiau nervi tari sa le parcurgi. Erau cateva topice cu executii facute de Isis in Siria (cum le taia capul, ii electrocutau, ii puneau in niste cisterne si ii inecau si alte grozavii). Daca aveai chef de futu si te punea Aghiuta sa intri pe un topic ca ala, te cai pe tot cheful, ca-ti murea si mama dorintei !

De vreo cativa ani nu mai apare, ori nu mai e pe site, ori e doar specator, ori nu mai intra. Mai bine, intr-un fel. Avea si cateva topice interesante, dar majoritatea erau aberante, cu postari aberante....

Nu mai aduce in discutie subiecte cu tenta islamica .. 

Stiu ce spui am vazut si eu destule si nu numai in tarile arabe si cartelurile mexicane la fel procedeaza 

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Nu mai aduce in discutie subiecte cu tenta islamica .. 

Stiu ce spui am vazut si eu destule si nu numai in tarile arabe si cartelurile mexicane la fel procedeaza 

Aoileu... Mexicanii alti sariti de pe fix. Cat de cruzi pot fi si aia....

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm

Oooo nu nu habar n-am despre ce vb tu desi nu pot sa nu ti multumesc pentru asta aduceti 2 ligheane  :laugh2

Eu ma refer la ala cu clienti care pleaca cu prezervativul folosit dupa ei  :ill

Ai citit stirea cu aia cu prez pline atarnate pe pereti si ti-a pierit cheful :)))

Iti mai zic eu una buna , ca sa fie cireasa de pe tort.

Eu -fin orala. Apoi ne luam limba in gura cu gura "plina", decartez continutul la el in gura, apoi el inghite.

Misto, nu? :)))

• Like 1
Link spre comentariu

Ai citit stirea cu aia cu prez pline atarnate pe pereti si ti-a pierit cheful :)))

Iti mai zic eu una buna , ca sa fie cireasa de pe tort.

Eu -fin orala. Apoi ne luam limba in gura cu gura "plina", decartez continutul la el in gura, apoi el inghite.

Misto, nu? :)))

Bai si mie imi place ca fata sa mi ofere on si cim dar totusi ...tre sa mai ai si bun simt ca deh ...Cat despre ce ai spus tu 

El probabil gandeste ..Ce dq ma doar nu imi e scarba de mn nu ? =)) 

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Da de iudaism nu ziceti nimic ? 

Ia uite in ce galagie stau cand se merge la sinagoga 

Cam da, asa este !

Ati fost in Israel ? Cand ajungi la Zidul Plangerii de la Ierusalim, inainte de a cobora turistii din autocar, ghidul ne avertizeaza sa avem peva pe cap, sapca, esarfa, batic, batista, orice, altfel, daca te vad ca esti non-iudeu si esti cu capul gol, te scipa. Si nu ai voie sa-i spui nimic sau sa-l iei la intrebari, pentru ca asa e legea si e mai nasol pentru tine daca te duci si incepi sa-i iei la intrebari de ce te-a scuipat ! Asa ca mare atentie, daca ajungeti acolo, musai cu ceva pe cap !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm

Bai si mie imi place ca fata sa mi ofere on si cim dar totusi ...tre sa mai ai si bun simt ca deh ...Cat despre ce ai spus tu 

El probabil gandeste ..Ce dq ma doar nu imi e scarba de mn nu ? =))

Eu nu am o problema cu astfel de jocuri, dar barbatii 100% hetero, nu se ating cu gura de sperma, egal ca e a lor si nu a altuia.
Link spre comentariu

Aoileu... Mexicanii alti sariti de pe fix. Cat de cruzi pot fi si aia....

Acolo e vorba mai mult de bani nu de religie si alte convingeri 

Multi din cei care sunt executati sunt folositi ca si carausi de catre carteluri iar cand se prind intre ei se spinteca ...E si normal intr.un fel e vb de miliarde de dolari la mijloc 

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Sa stiti ca mai sunt actori adult care fac asta, dar nu i-am vazut sa inghita. Am vazut, cred chiar la Rocco, ejaculase in gura unei tipe, el a deschis gura, aia i-a scuipat in gura, dupa care el i-a tras o palma usoara peste obraji si i-a scuipat la randul lui in gura, iar tipa a inghitit. Dar ca un barbat sa inghita, mai rar. Cuckold le spune astora (adica aia care inghit, pe a lor sau pe a altora).

• Minus 1
Link spre comentariu

Cam da, asa este !

Ati fost in Israel ? Cand ajungi la Zidul Plangerii de la Ierusalim, inainte de a cobora turistii din autocar, ghidul ne avertizeaza sa avem peva pe cap, sapca, esarfa, batic, batista, orice, altfel, daca te vad ca esti non-iudeu si esti cu capul gol, te scipa. Si nu ai voie sa-i spui nimic sau sa-l iei la intrebari, pentru ca asa e legea si e mai nasol pentru tine daca te duci si incepi sa-i iei la intrebari de ce te-a scuipat ! Asa ca mare atentie, daca ajungeti acolo, musai cu ceva pe cap !

Oricum acolo e o comunitate foarte diversificata ca si orientare religioasa 

Cu toate astea daca ne intoarcem la origini eu nu am citit nicaieri cum ca vreun intemeietor al cultelor de astazi ar fi acceptat in vreun fel violenta ..Religia oricare ar fi ea trebuie mai intai gandita si apoi aplicata ...Pentru ca atunci cand s-au intamplat evenimentele care au dus la formarea lor lumea nu era cu prea multa scoala de aia sa facut varsare de sange si a ramas scris in zilele noastre despre asa ceva in scripturile care ne sunt date spre a ne calauzi inspre o anumita divinitate 

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Oricum acolo e o comunitate foarte diversificata ca si orientare religioasa 

Cu toate astea daca ne intoarcem la origini eu nu am citit nicaieri cum ca vreun intemeietor al cultelor de astazi ar fi acceptat in vreun fel violenta ..Religia oricare ar fi ea trebuie mai intai gandita si apoi aplicata ...Pentru ca atunci cand s-au intamplat evenimentele care au dus la formarea lor lumea nu era cu prea multa scoala de aia sa facut varsare de sange si a ramas scris in zilele noastre despre asa ceva in scripturile care ne sunt date spre a ne calauzi inspre o anumita divinitate 

Da, astazi ar trebui sa se aplice Legea Iubirii, pe care toate religiile si orientarile spirituale si-o doresc, dar niciuna din ele nu doreste sa faca pasi pentru a o aplica...

• Like 1
Link spre comentariu

Da, astazi ar trebui sa se aplice Legea Iubirii, pe care toate religiile si orientarile spirituale si-o doresc, dar niciuna din ele nu doreste sa faca pasi pentru a o aplica...

Iisus a zis sa ti iubesti aproapele ..a scapat.o pe Maria Magdalena de la moarte  Cine e fara pacat sa dea cu piatra

Profetul Mohammed cand a ajuns la Medina a trait deasemenea printre crestini cu toate astea nu a indemnat musulmanii la razboi impotriva lor ..Si in Coran scrie clar ..Allah e iubitor si iubeste mila Da rasplata pentru mila nu pentru violenta ..si cate si mai cate 

Astia care interpreteaza scripturile adliteram au o problema grava pentru ca lumea nu mai traieste la nivelul acelor vremuri ..Cum era in vechiul testament legea talionului ...Iar in statele arabe duritatea intr.un fel e data si de faptul ca pe langa legislatia normala oricarui stat in textul legii a fost implicat Coranul 

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Iisus a zis sa ti iubesti aproapele ..a scapat.o pe Maria Magdalena de la moarte  Cine e fara pacat sa dea cu piatra

Profetul Mohammed cand a ajuns la Medina a trait deasemenea printre crestini cu toate astea nu a indemnat musulmanii la razboi impotriva lor ..Si in Coran scrie clar ..Allah e iubitor si iubeste mila Da rasplata pentru mila nu pentru violenta ..si cate si mai cate 

Astia care interpreteaza scripturile adliteram au o problema grava pentru ca lumea nu mai traieste la nivelul acelor vremuri ..Cum era in vechiul testament legea talionului ...Iar in statele arabe duritatea intr.un fel e data si de faptul ca pe langa legislatia normala oricarui stat in textul legii a fost implicat Coranul 

Total de acord ! 

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator mc hammer

Are contul asta de peste 2 ani, ce spirit de observatie, basinosule!

Ma intreb prin ce ce parti ale corpului mai esti cult? Dupa fasole canti serenade si reciti Eminescu, este?

Amada, ti s-a defectat sonda lambda pe evacuare?

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...