Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

La multi ani tuturor!

On-topic: Sa ma cac in ea de tuse. Si cu febra sa ma sterg.

Am zis. Howgh!

• Like 1
  • Oras:-----------
Postat

uitați-vă la userița Eu107 (Tu1Ø6), nu-și pune avatar nici vreo piesă muzicală ca să nu poată fi citită (tot ce spune aici minte) (e disperată ;) , vine sâ vadă ce se mai întâmplă) (caut-o în viața reală și vei vedea cine e)(toată ziua-i vezi la tv  :laugh2 pe confrații ei)

• Oras:fara
Postat

Incerc sa pun un volum mai mare intr-un spatiu mai mic si sa reduc masa unor obiecte.... la dracu' cu limitarile impuse de altii.

• Oras:aer
Postat

Lovit, ş-pula sa-mi bag!

Mi-a iesit un prost in fata,de pe o straduta, am franat atat de tare incat s-a dus roata din spate in locul celei din fata(era si putina zapada-gheata pe strada), evident, eu nu mai eram pe bicicleta ci undeva cu curu' pe sosea, total debusolat.

Ce-mi zice soferu? Ca nu m-a vazut, ca ninge si ca a avut vizibilitatea redusa, dar vina este oricum a mea, ca ce caut eu cu bicicleta pe vremea asta...am zis sa apelez la nin-jutsu,tai-jitsu, ori tai chi chuan, mi-am dat seama insa,ca nu am habar de niciuna dintre tehnici, mi-am ridicat bicicleta, mi-am bagat pula-n sofatul lui (in gand), si am plecat mai departe.

Ma doare-n cot(si o buca), la propriu! :(

• Like 1
Postat

Lovit, ş-pula sa-mi bag!

Mi-a iesit un prost in fata,de pe o straduta, am franat atat de tare incat s-a dus roata din spate in locul celei din fata(era si putina zapada-gheata pe strada), evident, eu nu mai eram pe bicicleta ci undeva cu curu' pe sosea, total debusolat.

Ce-mi zice soferu? Ca nu m-a vazut, ca ninge si ca a avut vizibilitatea redusa, dar vina este oricum a mea, ca ce caut eu cu bicicleta pe vremea asta...am zis sa apelez la nin-jutsu,tai-jitsu, ori tai chi chuan, mi-am dat seama insa,ca nu am habar de niciuna dintre tehnici, mi-am ridicat bicicleta, mi-am bagat pula-n sofatul lui (in gand), si am plecat mai departe.

=))  buey, 'sti'nebun?! si nu l-ai pocnit pe ala ??? :(( il umpleam de bors si il duceam la politie taras... il puneam sa-mi care bicla... =))

Nu i-ai zis ca ai antiderapante pe roti ? =))

Minunat!! Sunt in Cta! Ninge! cool!

Postat

=)) buey, 'sti'nebun?! si nu l-ai pocnit pe ala ??? :(( il umpleam de bors si il duceam la politie taras... il puneam sa-mi care bicla... =))

Nu i-ai zis ca ai antiderapante pe roti ? =))

Era un nene pe la 50 de ani, slab, inalt cat bicicleta,ziceai ca-i un strumf, avea si fata de om nevinovat...plm,nu am nici sistem antiderapant la bicicleta! :)

Postat

pentru toți diliții de pe forum (și nu numai, care nu recunosc că sunt diliți, duși cu capu), Delilah  :laugh2 (Bill Gates a pierdut bătălia cu ciorile din State, SUNT PESTE TOT!  :laugh2 , deaia are vila aia pe un teren imens, cu baricadă în jur :laugh2 )

Postat

Lovit, ş-pula sa-mi bag!

Poti sa-i faci o "bucurie" cat el de mare. Daca depui reclamatie la politie, poti fi vinovat 100 %, ii face dosar penal pentru fuga de la locul accidentului (repet: chiar daca nu a avut el nici o vina!!!!!). Ai nevoie doar sa ajungi la urgente sa-ti dea un certificat medical (fie si pentru o contuzie) ca sa fie accident cu victime.

Aviz soferilor (dau un exemplu ca sa intelegeti afurisita de legislatie): esti oprit la semafor, un pieton vine si se loveste de masina ta care nu se misca, cade si se ridica si pleaca. Apoi se duce la spital si declara ca i-a aparut o julitura in incident fiind implicat si un autovehicul cu numarul XXX. Asta inseamna ca ati fugit de la locul accidentului! In cazul in care vi se intampla ceva asemanator, sunati la 112 si spuneti ce s-a intamplat. Este posibil sa fie nevoie sa dati o declaratie la politie dar ati scapat de un foarte probabil santaj! (este o metoda care este folosita pe timp de iarna de smecheri ca sa faca bani).

• Like 1
Postat

Poti sa-i faci o "bucurie" cat el de mare. Daca depui reclamatie la politie, poti fi vinovat 100 %, ii face dosar penal pentru fuga de la locul accidentului (repet: chiar daca nu a avut el nici o vina!!!!!). Ai nevoie doar sa ajungi la urgente sa-ti dea un certificat medical (fie si pentru o contuzie) ca sa fie accident cu victime.

Aviz soferilor (dau un exemplu ca sa intelegeti afurisita de legislatie): esti oprit la semafor, un pieton vine si se loveste de masina ta care nu se misca, cade si se ridica si pleaca. Apoi se duce la spital si declara ca i-a aparut o julitura in incident fiind implicat si un autovehicul cu numarul XXX. Asta inseamna ca ati fugit de la locul accidentului! In cazul in care vi se intampla ceva asemanator, sunati la 112 si spuneti ce s-a intamplat. Este posibil sa fie nevoie sa dati o declaratie la politie dar ati scapat de un foarte probabil santaj! (este o metoda care este folosita pe timp de iarna de smecheri ca sa faca bani).

SUBSCRIU

cu cat mai putini idioti in trafic cu atat mai mare e siguranta noastra, a tuturor

Postat

Nu are rost...daca vroiam sa-i fac vreo bucurie ii aruncam bicicleta in parbriz sau ii futeam un picior in cap.Nu-i genu` meu sa fac bucurii,plus ca omu` a gresit,ceea ce nu e atat de nefiresc,aia e!Oricum,nu cred ca se pune daca boul mi-a iesit in fata,iar eu incercand sa il evit,am cazut in cur de pe bicicleta,fara sa ii ating masina in vreun fel.

• Like 3
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

ma simt pofticioasa!

• Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Nu am mai scris aici de ceva timp... nici nu am citit...

Nu-mi dau seama cum sa definesc senzatia cand un peste vine sa vada cum tin eu o sedinta...

Nu pot defini senzatia pe care mi-o ofera "proprietarul" casei, care pe langa bani imi reproseaza ca nu-l iubesc...

Nici ....

Ma opresc.

Nu-mi dau seama cum ma simt... Sunt uimita uneori legat de cat ar trebui/sau nu sa fiu afectata si cat de putin imi pasa de cei care exista doar ca sa fie niste lipitori...

Simt ca vreau sa ma intind in pat, cei care nu au loc de mine, nu sunt in patul meu... :)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fiind prima zi de munca cam nasol dupa ce am stat o luna in concediu si distractie :) 

Postat

Ca in prima zi din saptamana, din luna si din an la birou.

Din pacate cam plicitisit, dar mi-a fost dor de voi! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...