Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2020 Postat Martie 19, 2020 Am auzit ca femeile se uita după ăștia cu mălai....Mi-am luat și eu 5 kg. 😀 😀 😀
Vizitator relax9 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2020 Postat Martie 19, 2020 Covid destroyed..back in business 1
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 19, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 19, 2020 Asta cred ca este unul din cele mai transparente site-uri pe care le-am vazut in ultima vreme. Daca ai fost atent, am pus niste semnul exclamarii si semnul intrebarii acolo. Covid-19 este o "opera" a "unora" pentru a creea haos, special pentru ca sa se poata accepta mai usor ceea ce vine dupa. De ce tarile cu populatie imbatranita (Italia, Franta, Germania) sau tarile puternic economice (China, Japonia), sau tarile considerate pericol militar (Iran, Israel) au un numar mare de merti iar celelalte tari nu ? Vom vedea cu totii daca va fi asa sau nu. Singurul lucru pe care pot sa-l reprosez acestui COVID-19 este ca mi-a stricat planurile de calatorie pe anul asta. In rest, pe mine unul aceasta isterie si panica ma lasa rece. Sunt multe alte lucruri mai rele decat coronavirus si alte lucruri mult mai rele de care ar trebui sa ne fie frica, daca vorbim de frica.Am auzit zeci de scenarii in legatura cu Covidu' asta,crede-ma sunt satul.....dar nu trebuie sa aruncam pe piata toate prostiile care le citim pe net,scrise sau spuse de toti tampitii,care se cred formatori de opinie.Ar trebui sa ne pastram calmul,planeta asta a trecut prin incercari mult mai grele(bomba atomica,Cernobil).Situatia se va rezolva,cum s-a curatat China de el,o va face si Europa,doar ca va dura probabil putin mai mult ,deoarece europenii nu sunt asa disciplinati ca chinezii.PS:Si eu am facut rezervari de concediu in lunile iunie si august si totusi sper sa ma duc si sa nu-mi dea planurile peste cap. 4 1
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Martie 19, 2020 Postat Martie 19, 2020 Am auzit zeci de scenarii in legatura cu Covidu' asta,crede-ma sunt satul.....dar nu trebuie sa aruncam pe piata toate prostiile care le citim pe net,scrise sau spuse de toti tampitii,care se cred formatori de opinie.Ar trebui sa ne pastram calmul,planeta asta a trecut prin incercari mult mai grele(bomba atomica,Cernobil).Situatia se va rezolva,cum s-a curatat China de el,o va face si Europa,doar ca va dura probabil putin mai mult ,deoarece europenii nu sunt asa disciplinati ca chinezii.PS:Si eu am facut rezervari de concediu in lunile iunie si august si totusi sper sa ma duc si sa nu-mi dea planurile peste cap.Daca vedem partea buna a lucrurilor, pentru ca omul a luat o pauza, si natura se vindeca de virusul om: porci mistreti in centrul Romei (in zona Colloseum-ului), delfini in canalele Venetiei (nu au mai fost vazuti din sec. XIX) si rate salbatice cu pui in Fontana di Trevi ! https://twitter.com/Cosodelirante/status/1239203236927680512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239203236927680512&ref_url=https%3A%2F%2Fhyperallergic.com%2F548341%2Fclear-canals-venice%2F 1
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Martie 19, 2020 Postat Martie 19, 2020 https://b2.crackwatch.com/file/crackwatch-temp/5fja42l5j.jpg 2
siana Reputație: -1368 Postat Martie 19, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2020 In timp ce unii stau sa dramatizeze, sa se planga si sa se zbuciume pana in ultima clipa a vietii lor, eu prefer sa ma bucur de viata, pana in ultima clipa. 1
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Martie 19, 2020 Postat Martie 19, 2020 Aceasta este o perioada de mari transformari. Cand totul se va sfarsi, nimic nu va mai fi ce a fost. Vom produce atat cat va fi nevoie, vor disparea anumite industrii, va creste virtualizarea iar socializarea va fi redefinita, oamenii intorcandu-se catre oameni, va prima caldura sufleteasca si mai putin apartenenta la o masa sociala mare cu scopul de a obtine anumite avantaje, oportunitati sociale sau profesionale. Ne vom reintoarce la natura si vom fi mai liberi. Si mai fericiti ! ;)
siana Reputație: -1368 Postat Martie 19, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2020 Am tras un ras zdravan mai devreme, am iesit un pic si erau cativa cocalari ultra suparati ca s-au inchis salile de pacanele se certau de mama focului cu gardianul de la intrare, a chemat omul politia sa-i calmeze Dependentii de jocuri sunt periculosi, ca ii apuca crizele, intra in sevraj fara jocuri si sunt capabili sa iti dea in cap sa te oamoare. Dar stiu ca sunt si jocuri online ... O sa se rezume la alea. 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 19, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2020 Aoleu, cati profeti si cu cate profetii apar, de peste tot, ca ciupercile dupa ploaie ! 1
p_pipilica Reputație: 144 Postat Martie 19, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 19, 2020 In timp ce unii stau sa dramatizeze, sa se planga si sa se zbuciume pana in ultima clipa a vietii lor, eu prefer sa ma bucur de viata, pana in ultima clipa. Tu nu te-ai bucurat de viata niciodată.....Esti o sclava sexuata de 30 de ani,care nu ai facut pauza niciun weekend,iar la vacante nu ai îndrăznit nici sa visezi.Pentru faptul ca inca te prostituezi in situația asta,dovedeste clar ca esti lesinata de foame.
siana Reputație: -1368 Postat Martie 19, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=lvRKbmxKcGI 1 1
macedal Reputație: 654 Postat Martie 19, 2020 Oras:București Oras:București Postat Martie 19, 2020 Am auzit ca femeile se uita după ăștia cu mălai....Mi-am luat și eu 5 kg. Hârtia igienică este noul "mălai"...
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 19, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 19, 2020 Daca vedem partea buna a lucrurilor, pentru ca omul a luat o pauza, si natura se vindeca de virusul om: porci mistreti in centrul Romei (in zona Colloseum-ului), delfini in canalele Venetiei (nu au mai fost vazuti din sec. XIX) si rate salbatice cu pui in Fontana di Trevi ! https://twitter.com/Cosodelirante/status/1239203236927680512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239203236927680512&ref_url=https%3A%2F%2Fhyperallergic.com%2F548341%2Fclear-canals-venice%2FDupa ce se va termina aceasta pandemie,vom ramane sigur cu 2 lucruri bune:1.Romanii se vor spala mai mult(sa speram ca se vor spala si la pula,pe dinti si la subrat,nu numai pe maini)2.Macar pt.o perioada,planeta nu va mai fi asa poluata,aerul o sa fie mult mai curat si mai respirabil 2 2
siana Reputație: -1368 Postat Martie 19, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2020 Tu nu te-ai bucurat de viata niciodată.....Esti o sclava sexuata de 30 de ani,care nu ai facut pauza niciun weekend,iar la vacante nu ai îndrăznit nici sa visezi.Pentru faptul ca inca te prostituezi in situația asta,dovedeste clar ca esti lesinata de foame. Bai, psihopatule, schizoidule dement, mai toata lumea se duce la servici, si de sarbatori, dar si acum, in timp ce tu stai sa ti-o freci toata ziua, sa hartuiesti pe altii, din lipsa de ocupatie si traiesti din ajutor social. Nici nu stii ce este viata. Nu stii sa traiesti. De cati ani nu ai mai iesit din casa ? Sari in carca mea toata ziua buna ziua ca un cimpanzeu in calduri. Impusca-te, ca esti in plus ! 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Martie 19, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Martie 19, 2020 Program de voie somn filme :D Au facut ce au facut de ne au bagat pe toti in casa :( 2
p_pipilica Reputație: 144 Postat Martie 19, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 19, 2020 Bai, psihopatule, schizoidule dement, mai toata lumea se duce la servici, si de sarbatori, dar si acum, in timp ce tu stai sa ti-o freci toata ziua, sa hartuiesti pe altii, din lipsa de ocupatie si traiesti din ajutor social. Nici nu stii ce este viata. Nu stii sa traiesti. De cati ani nu ai mai iesit din casa ? Sari in carca mea toata ziua buna ziua ca un cimpanzeu in calduri. Impusca-te, ca esti in plus !Mamaie sifilitica,aia care lucrează in weekend au libere in cursul săptămânii,au si concedii....tu lucrezi non stop de 30 de ani ca o sclava sexuala.
remdesivir Reputație: 34 Postat Martie 19, 2020 Oras:GILEAD Oras:GILEAD Postat Martie 19, 2020 Recomand cu căldură mwia aia cu apă fierbinte şi cu gheață, marca Siana. Îi descumpăneşte pe viruşi şi-i deznădăjduieşte, mai ales dacă e folosit adițional şi săpunul. Şi cineva să-i explice între timp lui "sugar glamma", că izoleta nu e o şaretă de-aia, cabrioletă, la care stă în ham un gigoloi cu 20 de ani mai tânăr decât dânsa :))) Erată : "Sugar glamma" = a old woman that thinks she's too sweet, gorgeous and glamorous to be called : grand mother.
luceafaru Reputație: 15 Postat Martie 19, 2020 Oras:stele Oras:stele Postat Martie 19, 2020 In seara asta ma simt "rece" la tot ce se intampla pe site si in lume :)
macedal Reputație: 654 Postat Martie 19, 2020 Oras:București Oras:București Postat Martie 19, 2020 In seara asta ma simt "rece" la tot ce se intampla pe site si in lume :)... nemuritor și rece.
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Martie 19, 2020 Postat Martie 19, 2020 Trece panica ? Pretul petrolului e din nou pe plus, la fel si cotatia Bitcoin, Dogecoin si Etherum ! :innocent 1
remdesivir Reputație: 34 Postat Martie 19, 2020 Oras:GILEAD Oras:GILEAD Postat Martie 19, 2020 Trece panica ? Pretul petrolului e din nou pe plus, la fel si cotatia Bitcoin, Dogecoin si Etherum ! :innocent Găozache postache de ştiri, nu te mai plânge că nu te duci nici anul ăsta în Peru, că doar nu aşa te-ai făcut albastru pe nimfo din couch surfing... :))) Stai cuminte acasă, că vine Daniel xxxl acasă şi te duce la un city break în Mamaia. Era să zic ass break... :)))
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Martie 19, 2020 Postat Martie 19, 2020 =)) =)) Nebuni mai sunteti unii ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum