picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Pai hai sa mai stam inca 30 de zile in casa, ca si-asa nu avem ce face in Romania asta mirobolanta, ce pula noastra ? 30 de zile acolo, un fleac ! 'mi-as pula in politicienii pulii romanesti, buni de umplut de sloboz...Păi, poate emigrezi în Italia, Spania, Franța, U.K. ... Acolo e altfel. 2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Marș că sunt praf! :slap2 mori de ciuda ai ? te fac aia de ras in partea cealalta =)) ..o sa fie foarte foarte intersant in curand ca mecla ti am vazut.o dar simt eu asa in tutun ca urmeaza ceva inedit in ce te priveste Cu marsu asta ce tot ai asa te alinta ma-ta cand erai mic si ai ramas cu sechele ? Ca ai crescut din cersit stiam dar nu si ca esti atat de marcat incearca cu aer in vena poate te scapi de greutati 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Păi, poate emigrezi în Italia, Spania, Franța, U.K. ... Acolo e altfel.Nea Picoane, tarile alea sunt capabile sa-si revina repde, dupa ce trece nebunia asta pentru ca economic sunt solide. Romania ??? Acum, de ce e rau acolo din punt de vedere medical ? Pentru ca au foarte multa populatie imbatrinita sau cu carente genetice. Lucru care exista si in Romania, nu spune nimeni ca nu exista, dar intr-o mai mica masura. La noi se incearca altceva, se observa ca incepe sa le placa sa tina oamenii in casa cu forta si s-ar putea sa o faca pana la urma, poanta aia cu "2020 a durat cinci ani" s-ar putea in curand sa nu prea mai fie poanta. In situatii ca cea de acum cei aflati la putere pot face praf tara, daca servesc interese starine, si cam toti politicienii servesc doar interesele lor si mai putin ale tarii, indiferent de partid si orientare politica, de la Johannis si pana la Marian Munteanu. NIMENI dintre politicieni nu doreste binele romanilor, tine cont de lucrul asta ! Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 ... (comentarii inutile) ... https://www.youtube.com/watch?v=iNvp2cG8F8k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1s7r1f0Pdw8i7nnEcPhVOZPV67kPnyBtltbYGHNhRUWmCNmSQnO3jH5RI Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 14, 2020 :slap2 mori de ciuda ai ? te fac aia de ras in partea cealalta =)) ..o sa fie foarte foarte intersant in curand ca mecla ti am vazut.o dar simt eu asa in tutun ca urmeaza ceva inedit in ce te priveste Cu marsu asta ce tot ai asa te alinta ma-ta cand erai mic si ai ramas cu sechele ? Ca ai crescut din cersit stiam dar nu si ca esti atat de marcat incearca cu aer in vena poate te scapi de greutati Bă, ești chiar prost, puțoiule! Cine crezi tu că ia in seamă aberațiile și mizeriile alea? Aici nu mai e loc pentru din ăștia ca ei/voi, așa că râdeți voi între voi, ca niște ratați și distruși. Și mai ușor cu mizeriile ca cele din partea a doua a postării, că te îneci cu salivă! Cât despre presimțiri și ghicit în tutun, nu crezi că ar fi mai bine să o faci la adresa ta? 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Nea Picoane, tarile alea sunt capabile sa-si revina repde, dupa ce trece nebunia asta pentru ca economic sunt solide. Romania ??? Acum, de ce e rau acolo din punt de vedere medical ? Pentru ca au foarte multa populatie imbatrinita sau cu carente genetice. Lucru care exista si in Romania, nu spune nimeni ca nu exista, dar intr-o mai mica masura. La noi se incearca altceva, se observa ca incepe sa le placa sa tina oamenii in casa cu forta si s-ar putea sa o faca pana la urma, poanta aia cu "2020 a durat cinci ani" s-ar putea in curand sa nu prea mai fie poanta. In situatii ca cea de acum cei aflati la putere pot face praf tara, daca servesc interese starine, si cam toti politicienii servesc doar interesele lor si mai putin ale tarii, indiferent de partid si orientare politica, de la Johannis si pana la Marian Munteanu. NIMENI dintre politicieni nu doreste binele romanilor, tine cont de lucrul asta !Nene, ia fă tu niște socoteli simple! Franța are 69 milioane locuitori și 15.000 de morți. Și-au cam băgat pula în măsurile de siguranță, au avut inclusiv alegeri locale. Ia Italia, Spania, popoare f.indisciplinate și vezi unde ajungi. Cel mai relevant indicator este numarul de morți la un milion de locuitori, nu la numarul de îmbolnăviri, pentru că este relativ și ține de câte teste s-au făcut. Fă calculul și în cazul României (decese la milionul de locuitori) și compară, apoi discutăm! O seară bună!P.S. Degeaba te iei de Rafila, ăsta chiar știe ce vorbește și chiar e cam singurul care nu e panicard, îndemnând la prudență, dar nu la paranoie. Adevărul e că noi românii ne pricepem la toate!P.P.S Să te întreb de U.K., cum au acționat la început și ce jale e acum? I s-a dat cu firma în cap lui Boris, de era să dea colțu' cu imunizarea lui de grup. 2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Bă, ești chiar prost, puțoiule! Cine crezi tu că ia in seamă aberațiile și mizeriile alea? Aici nu mai e loc pentru din ăștia ca ei/voi, așa că râdeți voi între voi, ca niște ratați și distruși. Și mai ușor cu mizeriile ca cele din partea a doua a postării, că te îneci cu salivă!Cât despre presimțiri și ghicit în tutun, nu crezi că ar fi mai bine să o faci la adresa ta? Ehh asta e problema la tine Gogule ca tu sa faci mizerii la toata lumea dar daca ti se intoarce moneda faci pe nevinovatu si te dai victima absoluta ..Lasa vrajeala asta ieftina macar asa in fata astora cu care ai avut divergente nu de azi de ieri ..Daca erai smecher de a lungu timpului ieseai face2face cu astia care te au deranjat la o bere si rezolvai ai aratat singur ca esti o muiere speriata care latra in fata monitorului Ca sincer pe mine ma doare n freza din partea mea sa te duci invartindu-te unde te o cara viata nu dau 2 bani pe vb de pe net si nici nu ma leg ampulea de lume Si pe viitor scuteste-ma de interactiunile tale mirobolante nu de alta dar plictisesti si ai devenit agasant ..Ca probabil tu crezi ca esti cine stie ce in capul tau facand treburile astea online e strict problema ta dar afla ca pe mine ma lasa rece si nu ma pronunt in cazul altora dar ai reusit sa ma plictisesti maxim Hai sa ai o seara buna 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Ehh asta e problema la tine Gogule ca tu sa faci mizerii la toata lumea dar daca ti se intoarce moneda faci pe nevinovatu si te dai victima absoluta ..Lasa vrajeala asta ieftina macar asa in fata astora cu care ai avut divergente nu de azi de ieri ..Daca erai smecher de a lungu timpului ieseai face2face cu astia care te au deranjat la o bere si rezolvai ai aratat singur ca esti o muiere speriata care latra in fata monitorului Ca sincer pe mine ma doare n freza din partea mea sa te duci invartindu-te unde te o cara viata nu dau 2 bani pe vb de pe net si nici nu ma leg ampulea de lume Si pe viitor scuteste-ma de interactiunile tale mirobolante nu de alta dar plictisesti si ai devenit agasant ..Ca probabil tu crezi ca esti cine stie ce in capul tau facand treburile astea online e strict problema ta dar afla ca pe mine ma lasa rece si nu ma pronunt in cazul altora dar ai reusit sa ma plictisesti maxim Hai sa ai o seara buna Bă, prostovane, sunt cel puțin 4-5 useri cu care am avut divergențe pe forum și cu care am discutat la o bere/vin, căzând la pace, chiar legând amiciții! Treaba e că aveai ce discuta cu respectivii, nu ca retardații ăștia de o teapă cu tine.Te doare in freză de mine, dar mă ataci și tot tu, ca o pizdă, zici că am intervenții. Gogule, ești nu numai prost de behăi, dar și mincinos și ipocrit. P.S. Pentru tine sper să nu devii rece. 1 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Bă, prostovane, sunt cel puțin 4-5 useri cu care am avut divergențe pe forum și cu care am discutat la o bere/vin, căzând la pace, chiar legând amiciții! Treaba e că aveai ce discuta cu respectivii, nu ca retardații ăștia de o teapă cu tine.Te doare in freză de mine, dar mă ataci și tot tu, ca o pizdă, zici că am intervenții. Gogule, ești nu numai prost de behăi, dar și mincinos și ipocrit. P.S. Pentru tine sper să nu devii rece.Bine tataie mersi de sfat Si vezi pe viitor cand imi mai dai reply ca o sa vorbesti singur deci poti sa faci spume pana crapi in speranta ca voi mai pierde timpul schimband pareri despre nemurirea sufletului cu domnia voastra Si app..cum se dice la noiii ...mi se ndoaie mie la ora asta de aia 4 5 cu care ai avut tu divergente si de berile care le ati dat pe gat Oricum esti tare felicitari nu multi oameni s-au intalnit pe planeta asta dupa ce in prealabil au avut discutii online :clapp Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Îmi este dor să merg la serviciuhttps://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93226293_236932967719285_6171913281897234432_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=110474&_nc_ohc=VPs7Tm-NL5MAX-vXJep&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=9628a411fe728e001d95fe7ced3d4d91&oe=5EBCDFD3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Bine tataie mersi de sfat Si vezi pe viitor cand imi mai dai reply ca o sa vorbesti singur deci poti sa faci spume pana crapi in speranta ca voi mai pierde timpul schimband pareri despre nemurirea sufletului cu domnia voastra Si app..cum se dice la noiii ...mi se ndoaie mie la ora asta de aia 4 5 cu care ai avut tu divergente si de berile care le ati dat pe gat Oricum esti tare felicitari nu multi oameni s-au intalnit pe planeta asta dupa ce in prealabil au avut discutii online :clappBine, hai, du-te cu Domnul! Atâta trebuie să reții: ți-am dat replay pentru că tot comentai la adresa mea. Încetează, nu mai tot comenta cu alții la adresa mea și te las și eu în pace! Cum se dice pe la noi ... capisci? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator relax9 Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 You switched that all up in one night, oh baby 3 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 You switched that all up in one night, oh baby Cin' să fie, cin' să fie oare... ;) :350x Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 15, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Vinovathttps://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93269801_981649362250741_2606091829141045248_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=ca434c&_nc_ohc=2b3xwVDp0ZQAX-AhOmb&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=10a7c23dec594a155b6cd48b2858b76c&oe=5EBAB821 3 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Cum a început scandalul........😂😂😂😂😂 Și cum stăteam eu pe scaunul meu tolănit..... cu o bere brumată în mână...... admiram peisajul........ Bă da frumoasă baltă! ........Abia terminasem de instalat.... betele erau în apă........ era exact ora aia de acalmie..... soarele mângâia.....nu mai avea putere.......Doamne..... Am ajuns în rai.....Deodată...... și primul bip..... primul țac.... las berea jos..... Și mă pun pe vine.... exact în spatele bătului al cărui senzor se auzise.....HAI TATÄ‚ HAI..... și iar un bip..... și se ridică și swingerul cam un centimetru......Aha..... deja frecam mâinile....... inima pompa ca nebuna....... adrenalină tată.....Și incepe...... swingerul în băț...... Și ia fir ca nebunu' tată..................ÃŽn același timp........ o mână mă apucă de umăr....... și o voce cunoscută îmi spune:-TREZESTE-TE A SUNAT CEASUL! ......Și m-am trezit...... tot acasă..... tot în izolare.... Link spre comentariu
Vizitator relax9 Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Cin' să fie, cin' să fie oare... ;) :350xOare? Pm (daca cumva stii tu oare..din alta galaxie) 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 O doamna intra in farmacie si ii cere farmacistului arsenic….Farmacistul intreaba:– Doamna, la ce va trebuie arsenicul?– Pentru ca sa-l omor pe sotul meu!– Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul.Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune:– Aaa, ma iertati, doamna, n-am stiut ca aveti reteta… Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 O doamna intra in farmacie si ii cere farmacistului arsenic….Farmacistul intreaba:– Doamna, la ce va trebuie arsenicul?– Pentru ca sa-l omor pe sotul meu!– Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul.Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune:– Aaa, ma iertati, doamna, n-am stiut ca aveti reteta… Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 scorpion 1970 am vrut să pun un smiley dar telefunul meu n-a vrut :laugh2 Link spre comentariu
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 15, 2020 Partajează Postat Aprilie 15, 2020 vreau sa iti scriu recenzie amada Nu ma fut, iubire, de mai bine de un an... si nu am de gand.Ma simt bine asa.Mi-am dat seama demult ca nu pot face sex sec, pun sentimente, iar momentan ele nu merita irosite... Am dat de un joc recent care m-a lipit de laptop zile la rand! :laugh2 :blushing2Stardew valley!Am avut Nifelheim, putin similar, grafica superba, dar nu ofera nici cat negru sub unghie ce gasesti la Stardew! :)Libera alegere! Poti lupta in mine cat vrei si cand vrei sau optezi pentru crescut plante si animale (poti merge paralel cu amandoua), mergi la pescuit, aduni berries, lemne, scoici, minerale sau artifacte pentru muzeu, restaurezi orasul, mergi la film, etc... Ai posibilitatea sa te insori, chiar sa ai copii in joc, cu oricare sex!!! :laugh2 :slap2Grafica e mai slaba, dar mintea din spatele jocului m-a fascinat! :) Link spre comentariu
scurtumarian Reputație: 70 Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Buna dimineața .... o zi perfecta va doresc . Și sa fim pe subiect .... Perfect . 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 16, 2020 intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna cred ca eu sunt cea mai sanatoasa ... si..... pula tot nu am gasit =))) 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Aprilie 16, 2020 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93871713_3014816345222503_1283907793702617088_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=-4TwfuF18nQAX8CGa59&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=ef0b744d8497584e469e01c2410d51d8&oe=5EBDCA61 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Rafa, Nole si Fedex la sfarsitul perioadei de carantina, in 2048 cand vor fi reluate Turneele de Tenis ! =)) =)) https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2020-04-16-23862913-0-federer-djokovic-batrani.jpg https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2020-04-16-23862914-0-rafael-nadal-batran.jpg 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2020 Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Se duce o blonda la cazino si zice: – Vreau sa pariez pe 2 numere, dar ca sa castig trebuie sa ma dezbrac. Toti sunt de acord, se dezbraca si arunca zarurile. – Am castigat, am castigat, incepe sa se bucure ea. Ia banii si pleaca. La care dealerul zice catre celalalt: – Tu ai vazut zarurile pe care le-a aruncat ? – Nu, creadeam ca le-ai vazut tu, spuse celalalt dealer. Morala: Nu toate blondele sunt proaste, dar barbatii tot barbati raman.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum