introaca Reputație: 59 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 N-am frecat nimic de ceva vreme, zgâtio.Nu că n-aş fi vrut, ci pentru că mai mereu îmi pică ochii din cap de oboseală. Nu ştiu, dragă şi nu pot să înțeleg până nu-mi prezinți contextul.Ce ți-a zis, un' ți-a zis, câți ani are, cum arată, cu ce se ocupă, cum erai îmbrăcată sau pozată şi toate alea. Unul care de abia vorbeşte în prezența femeilor nu poa' să priceapă ce fac ăia 'comunicativi'. Da, sunt curios şi-mi place bârfa. 1. Imi dau seama prea rar sa mai dau supapa de la presiune, nu condamn... As fi vrut sa-mi placa, dar nu. Altele imi plac. Repet, nu judec. 2. Nu m-a pasionat vreodata un barbat care vorbeste cu "pula". aia a lui, ca sa-i faci, dregi... Nu toti sunt capabili sa vorbeasca cum faci tu.... Dand spre impotent! :laugh2 Dar vezi tu, pari interesant, ceva ce as vrea sa descopar, poate. Poate nu. Esti interesant, ce nu pot spune de prea multi. ;)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 25, 2020 buna dimineata! :251x Sau nu e o idee bună?!!? :laugh2 pai sigur ca nu e ... adica imi tai aripile taman cand ma gandeam si eu sa traiesc umpic periculos :laugh2nu de alta, da' pentru obraji n-am control, astia au vointa proprie :blushing2 .... sau n-au deloc :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 25, 2020 buna dimineata! :251x pai sigur ca nu e ... adica imi tai aripile taman cand ma gandeam si eu sa traiesc umpic periculos :laugh2nu de alta, da' pentru obraji n-am control, astia au vointa proprie :blushing2 .... sau n-au deloc :laugh2Hey,'neața! 1 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 25, 2020 Hey,'neața!neata, sefule! :Dsanatos, voinic? coffee?... tea? .... me? :rolleyes: 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 25, 2020 neata, sefule! :Dsanatos, voinic? coffee?... tea? .... me? :rolleyes:Sănătos, voinic, toate bune.Coffee ... you? 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 25, 2020 I never take pills But i smoke them in change 1
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 neata, sefule! :Dsanatos, voinic? coffee?... tea? .... me? :rolleyes: Sănătos, voinic, toate bune.Coffee ... you? sanatos, voinic ...bere :)))
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2020 Postat Iunie 25, 2020 Soții în pat, amândoi citind câte o carte. La un momentan dat, ea se uită spre el și îl întreabă:– Auzi, eu dacă mor, te vei recăsători?– Ești normală? Ce e cu întrebarea asta?– Acum mi-a venit! Deci, ce vei face?– Ești culmea. Cum pot să îți răspund la așa ceva?– Hai zi că nu mă supăr!– Nu știu. Probabil... După un timp… Sincer nu mă pot gândi la așa ceva acum.– Ok!După un timp, soția revine.– Și va dormi în patul nostru?– Femeie, nu ești normală. Ce sunt întrebările astea?– Chestii de-ale mele.– Chiar nu am habar. Crezi că mă pot gândi la asemenea situație???… Probabil că va dormi cu mine, aici… Nu știu… Lasă-mă sa citesc!– Bine…Dar ea tot nu se lasă cu întrebările și revine.– Dar va purta si hainele mele?– Hai că ești culmea! Alte gânduri nu ai?– Curioziate, nimic mai mult!– Posibil, nu știu. Nu cred… Poate unele… Of, ce întrebări ai azi!– Aha, ok.Stau ei ce stau, și ea revine:– Dar va conduce mașina mea?– Nu, că nu are carnet…
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Iunie 25, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Iunie 25, 2020 Soții în pat, amândoi citind câte o carte. La un momentan dat, ea se uită spre el și îl întreabă:– Auzi, eu dacă mor, te vei recăsători?– Ești normală? Ce e cu întrebarea asta?– Acum mi-a venit! Deci, ce vei face?– Ești culmea. Cum pot să îți răspund la așa ceva?– Hai zi că nu mă supăr!– Nu știu. Probabil... După un timp… Sincer nu mă pot gândi la așa ceva acum.– Ok!După un timp, soția revine.– Și va dormi în patul nostru?– Femeie, nu ești normală. Ce sunt întrebările astea?– Chestii de-ale mele.– Chiar nu am habar. Crezi că mă pot gândi la asemenea situație???… Probabil că va dormi cu mine, aici… Nu știu… Lasă-mă sa citesc!– Bine…Dar ea tot nu se lasă cu întrebările și revine.– Dar va purta si hainele mele?– Hai că ești culmea! Alte gânduri nu ai?– Curioziate, nimic mai mult!– Posibil, nu știu. Nu cred… Poate unele… Of, ce întrebări ai azi!– Aha, ok.Stau ei ce stau, și ea revine:– Dar va conduce mașina mea?– Nu, că nu are carnet… :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Doar ca fapt divers, stiu omuleti care dupa un divort sau dupa decesul partenerului(partenerei) au schimbat patul.
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 25, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2020 https://i.ibb.co/NCNQ14P/ezgif-3-9404cf1b1e37.png
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 25, 2020 Sănătos, voinic, toate bune.Coffee ... you?stii tu, n-am gasit alta rima... m-am scos? :laugh2 Welcome back (lopix) ! :)daaa... "omul cu obectivul" :Dbine te-am regasit :) 1
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 25, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2020 https://i.ibb.co/QFxrxFR/ezgif-3-e7abd16b6a5c.png
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 25, 2020 stii tu, n-am gasit alta rima... m-am scos? :laugh2 daaa... "omul cu obectivul" :Dbine te-am regasit :)Te-ai scos. :laugh2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 26, 2020 buna dimineata!azi e vineri? ce bine :251x
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 26, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 26, 2020 buna dimineata!azi e vineri? ce bine :251x Ni, mă, încep să revină pe forum matinalii, bag seama...(Motane, iconiță cu cafea injectată intravenos nu poți implementa? :)) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 26, 2020 Ni, mă, încep să revină pe forum matinalii, bag seama...(Motane, iconiță cu cafea injectată intravenos nu poți implementa? :))m-am puturosit, sa stii :))) dar a venit caldura, asa ca (re)incep sa caut orele racoroase de dimineata :D si chiar ca e saraca gama de emoticoane pentru cafegii :D
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 Sufletul aștepta cu admirație vineri, iar ficatul și rinichii cu groază - luni.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 26, 2020 Sufletul aștepta cu admirație vineri, iar ficatul și rinichii cu groază - luni.aha!... sete mare, mon cher :laugh2 pe canicula asta e de inteles o hidratare corespunzatoare :D
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 Astazi este caldura mare!
ricardo41 Reputație: 131 Postat Iunie 26, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iunie 26, 2020 La mareeeee!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 26, 2020 Neatza o zi frumoasa tuturor :) 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 -Ma Ioane.... Am auzit ca vrei sa te însori....-Așa-i ma Gheo!-Ma...grija mare ce iei, ca dacă-i urata o futi numa' tu!!! 😠......Va doresc "o hidratare corespunzătoare" 😀 😀 😀 😀
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 26, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 26, 2020 Am putina febra musculara la umeri ... dar pot sta in orice pozitie, nu e nici o problema. 1 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iunie 26, 2020 vin de la dentist, asa ca va puteti imagina .... ma dor falcile ca dupa doua ore de oral :laugh2 (ca tot era un topic pe aici, pe undeva)doar ca, spre deosebire de fetele profesioniste, banii i-am dat, nu i-am luat :slap2 ... da' ma rog, i-am dat la Rin, ce pana mea :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum