ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 6, 2015 ma simt bine, am mai confirmat un prieten pe acest forum ce noroc ai mosule numai prieteni iti faci! 1 1
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 6, 2015 mosule, vrei sa fii prietena mea? )) 3
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 ce noroc ai mosule numai prieteni iti faci! ibidem 10q (te-am spart!!! sa te vad acu' )
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 mosule, vrei sa fii prietena mea? )) atat de nacajit esti oly?? e o fata vesela p-acilea ...elena...e pretena cu ciucurel...adica pleaca la cluj...vrei sa fii tu preten cu ea?mie-mi place fata aiasta...e frumoasa si vesela...cred ca ti-ar face bine la cujet si tie...te-ar inveseli 10q
marix Reputație: 9360 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2015 norocosule! <<Norocul e arma prostului in razboiul cu propria neputinta>>.
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 6, 2015 atat de nacajit esti oly?? e o fata vesela p-acilea ...elena...e pretena cu ciucurel...adica pleaca la cluj...vrei sa fii tu preten cu ea?mie-mi place fata aiasta...e frumoasa si vesela...cred ca ti-ar face bine la cujet si tie...te-ar inveseli 10qmosule ce ai cu fata nene?cum sa fie prietena lui oly daca vine la cluj?vrei sa vina si oly?ce sa faca oly la cluj?
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 <<Norocul e arma prostului in razboiul cu propria neputinta>>. m-ai ...spart. 10q
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 mosule ce ai cu fata nene?cum sa fie prietena lui oly daca vine la cluj?vrei sa vina si oly?ce sa faca oly la cluj? ntz, cicucurel ...fata pleaca de la oly la cluj...asta-i problema. oly: adevar: esti din bucuresti? 10q
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 6, 2015 ntz, cicucurel ...fata pleaca de la oly la cluj...asta-i problema. oly: adevar: esti din bucuresti? 10qnu pleaca de la oly ca oly nu se duce la masaje spre norocul meu.
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 6, 2015 atat de nacajit esti oly?? e o fata vesela p-acilea ...elena...e pretena cu ciucurel...adica pleaca la cluj...vrei sa fii tu preten cu ea?mie-mi place fata aiasta...e frumoasa si vesela...cred ca ti-ar face bine la cujet si tie...te-ar inveseli 10q Din fericire pentru mine( nu stiu pentru ea- o sa o intreb ), sau din punctul meu de vedere, suntem deja prieteni mosule,asa ca ...ntz, cicucurel ...fata pleaca de la oly la cluj...asta-i problema. oly: adevar: esti din bucuresti? 10q Da, din Balta Alba...stii unde este ?Daca nu stii, apasa aici si o sa vezi )
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Postat Februarie 6, 2015 Din fericire pentru mine( nu stiu pentru ea- o sa o intreb ), sau din punctul meu de vedere, suntem deja prieteni mosule,asa ca ... Da, din Balta Alba...stii unde este ?Daca nu stii, apasa aici si o sa vezi )Explica....in mijloc e' IOR-ul , acolo sunt piste pentru biciclete.................
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 nu pleaca de la oly ca oly nu se duce la masaje spre norocul meu. coorrrrect! oly nu se duce la masaj! d-aia pleca fata frumoasa la cluj, la tine! ps: eu, in locul elenei, as ramane la cluj. 10q
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 Din fericire pentru mine( nu stiu pentru ea- o sa o intreb ), sau din punctul meu de vedere, suntem deja prieteni mosule,asa ca ... Da, din Balta Alba...stii unde este ?Daca nu stii, apasa aici si o sa vezi ) Balta Alba? ce localitate e aiasta?!? 10q ps: eu stiam de Balta Brailei...
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 6, 2015 coorrrrect! oly nu se duce la masaj! d-aia pleca fata frumoasa la cluj, la tine! ps: eu, in locul elenei, as ramane la cluj. 10qhmm daca ramane la cluj este bine.poate poate.10q
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 Explica....in mijloc e' IOR-ul , acolo sunt piste pentru biciclete................. mai draga, iara nu inteleg prea bine... voi sunteti biciclisti? (ca ati mai vorbit de biciclete si piste de bicilisti...) pe Coana Mitza o stiti? si ea e biciclista...tot la voi in localitate. 10q
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Postat Februarie 6, 2015 Balta Alba? ce localitate e aiasta?!? 10q ps: eu stiam de Balta Brailei...Balta Alba e' Capitala Bucurestiului ..............
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 Balta Alba e' Capitala Bucurestiului .............. oooo, NU...nu credeam asa si ceva!!! da' voi stiti mai bine... sunt...debusolat... 10q
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 6, 2015 oooo, NU...nu credeam asa si ceva!!! da' voi stiti mai bine... sunt...debusolat... 10qmosule noi astia din provincie nu stim din astea!
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 mosule noi astia din provincie nu stim din astea! cum, ciucurel...SI TU esti din provincie?!? nooo, asta nu credeam...tu nu esti din Cluj??? spune drept: cand ai mintit? acum 5 ani sau acum? 10q
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 6, 2015 mosule noi astia din provincie nu stim din astea! cum, ciucurel...SI TU esti din provincie?!? nooo, asta nu credeam...tu nu esti din Cluj??? spune drept: cand ai mintit? acum 5 ani sau acum? 10qpai mosule inafara de bucuresti nu asa zic prietenii nostri din bucuresti ca restu sintem provincie.
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Februarie 6, 2015 pai mosule inafara de bucuresti nu asa zic prietenii nostri din bucuresti ca restu sintem provincie. da, provincia romana. 10q
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2015 Foarte bucuroasa. Surprisa in mod placut, in ultimul timp ma tot surprind eu pe mine si sunt tare mandra
Continuatorul Reputație: 281 Postat Februarie 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 7, 2015 Nauc... daca se permanentizeaza starea, ma las de alcool, pot ajunge la acelasi efect si fara sa consum lichide cu grade.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2015 Postat Februarie 9, 2015 Azi nu stiu ce mai vreau...acum e bine, acum e rau ..cred ca ma las de tigari, alcool si femei.. Ma bag la regim 2 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum