Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2020 Postat Iulie 31, 2020 Apa de aia plata de prune?🙈ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘Pentru o hidratare...corespunzatoare!!!ðŸ˜
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 31, 2020 Pentru o hidratare...corespunzatoare!!!mai pune un des in fata lui hidratare E crima tarie pe vremea asta =))
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2020 Postat Iulie 31, 2020 mai pune un des in fata lui hidratare E crima tarie pe vremea asta =))Stai liniștit, este cu lămâie... 😀
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 31, 2020 Stai liniștit, este cu lămâie... 😀Gand la gand tocmai ce am luat niste beri cu lamaie reci gheatza :D
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2020 Postat Iulie 31, 2020 Gand la gand tocmai ce am luat niste beri cu lamaie reci gheatza :DSa ai pofta și spor!!! 🥂
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 31, 2020 Sa ai pofta și spor!!! O sa am nevoie Pe caldura asta nici nu e nevoie sa bei ca sa cazi la pat sunt suficiente 2 3 ore de activitate
altadata Reputație: 4458 Postat Iulie 31, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Iulie 31, 2020 Oribil!😔😔😔Am făcut una dintre cele mai mari greseli din viata mea!😔
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2020 Postat Iulie 31, 2020 Oribil!Am făcut una dintre cele mai mari greseli din viata mea! Te-ai însurat? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
altadata Reputație: 4458 Postat Iulie 31, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Iulie 31, 2020 Te-ai însurat? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Am zis UNA dintre cele mai mari, aia cred ca a fost prima!ðŸ˜ðŸ˜ 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 2, 2020 Postat August 2, 2020 Cățeluș cu păru' creț,fură rața din coteț,a furat-o ÅŸi p'a mea ...și s-a dus dracu cu ea.😀
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat August 2, 2020 Postat August 2, 2020 Today I'm fine. Tomorrow I'll be totally fucked 😂😂😂
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61357 Postat August 2, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 2, 2020 epuizat după o cursă lungă de 3 ore, only sex&sex 11
mivanul Reputație: 1131 Postat August 2, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat August 2, 2020 epuizat după o cursă lungă de 3 ore, only sex&sex -750? :)))
vitesse17 Reputație: 477 Postat August 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat August 2, 2020 Cățeluș cu păru' creț,fură rața din coteț,a furat-o ÅŸi p'a mea ...și s-a dus dracu cu ea.😀Flagrant https://mobile.twitter.com/VincentCrypt46/status/1289959907517579267
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat August 3, 2020 Postat August 3, 2020 "IepuraÅŸ coconaÅŸ a fugit peste imaÅŸÅži s-a dus colo sus, într-o tufă s-a ascuns" Să-mi bag urechile!Prefer să ma ascund jos, dar fără nicio tufă 😂😜😋
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 3, 2020 Postat August 3, 2020 Eu m-am trezit și beau cafeaua☕ ...așa că: "Bună dimineața!!!" Voi...?
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 3, 2020 Postat August 3, 2020 Mă fraților ce inseamnă "cmf", ca mi-a scris una in privat, i-am răspuns când vrei tu și mi-adat block. 😀
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 3, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 3, 2020 Mă fraților ce inseamnă "cmf", ca mi-a scris una in privat, i-am răspuns când vrei tu și mi-adat block. =))))))))Inseamna How are you How do you do Ce mai faci etc etc etc..=))))))))) Tu ai inteles ca te a intrebat cand o f.ti =))
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Alergic... La prostie, mediocritate și falsitate. Dar din păcate azi va trebui să le înghit pe toate. Mda, și bărbații "înghit" 🤣🤣🤣.
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Hellooooo..... care eÅŸti la mare acu cu restricțiile astea? Åžtie cineva , pe plajă la nudisti e obligatoriu cu mască?☕ðŸ˜
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Am mers cu adidași rupți,slapi(dar de firma😀) și cu adidași scumpi. Am mâncat mâncare ieftină, dar și în restaurante de lux. Am folosit haine SH, dar și haine de firmă. Am ieșit cu bani în buzunar, dar uneori fără o monedă. Viața este așa, cu urcușuri și coborâșuri. Niciodată nu credeți că sunteți mai buni decât alții pentru că nu știți ce se poate întâmpla mâine.
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Am mers cu adidași rupți,slapi(dar de firma😀) și cu adidași scumpi. Am mâncat mâncare ieftină, dar și în restaurante de lux. Am folosit haine SH, dar și haine de firmă. Am ieșit cu bani în buzunar, dar uneori fără o monedă. Viața este așa, cu urcușuri și coborâșuri. Niciodată nu credeți că sunteți mai buni decât alții pentru că nu știți ce se poate întâmpla mâine.I've been in your shoes 😂😂😂, cum s-ar zice pe românește.
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 'aidipulimea !!! L-a zdrobit Noppon Saengkham pe Shaun Murphy, 10-4, si-a luat grasunul asta o bataie de povestit nepotilor sau de uitat cat mai repede !!! Toleransule, tu esti cu snookerul, fi baiat gigea si lasa putin ura la o parte si explica putin cum de sunt tailandezii atat de talentati la snooker, pentru ca nu e singurul tailandez anul asta care ajunge la Crucible editia asta, iar Shaun nu e nici el un oarecine ! A jucat prost Shaun, l-a timorat modul in care a jucat Noppon, au tailandezii alte metode de pregatire, ce s-a intamplat acolo ?
tolerans_yok Reputație: -374 Postat August 4, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Postat August 4, 2020 'aidipulimea !!! L-a zdrobit Noppon Saengkham pe Shaun Murphy, 10-4, si-a luat grasunul asta o bataie de povestit nepotilor sau de uitat cat mai repede !!! Toleransule, tu esti cu snookerul, fi baiat gigea si lasa putin ura la o parte si explica putin cum de sunt tailandezii atat de talentati la snooker, pentru ca nu e singurul tailandez anul asta care ajunge la Crucible editia asta, iar Shaun nu e nici el un oarecine ! A jucat prost Shaun, l-a timorat modul in care a jucat Noppon, au tailandezii alte metode de pregatire, ce s-a intamplat acolo ? Băiețel, dacă nu mă citezi, habar n-am că mi te-ai adresat, ptr că nu-mi permit să citesc mai amplu pe nimfo decât după amiaza, sau seara. Sunt cele două surori, Mo şi Et, sau cele 3 duble de Jack D care mă împing să trollez nimfo seara. Ele-s vinovate, nu eu !!! :))) Atunci mă loghez şi văd notificăcărezele venite din partea lui X şi Y. Scanez forul în ansamblu şi în special primele 3-4 topice "hot" de la DG. Lansez câteva perle şi dispar, scârbit de ce-am citit (şi mai ales de ce-am scris). LOL. Păi, deschisesem cândva un topic despre Kill Bill(e), despre "băjeții care deține bile"... :))) S-a dus în negura uitării şi nu l-am reactivat, ptr că l-au făcut varzao două gloabe şi un trepăduş de teapa omniprezentului Oxiur89, peste tot băgător în seamă, ca şi tine de altfel. La topicul ăla am prezis din anul precedent că nu mai durează mult până o să vedem în fazele superioare de la Crucible (şi nu numai), o stivă de asiatici ce-i vor detrona şi înlocui "meedogenloos" pe barosanii din Regatul Unit. Asta este. Ai auzit de magicianul filipinez Efren Reyes, presupun. Nu tre să fii european ca să le faci europenilor şi americanilor mucii cravată la biliard. De ce nu şi la snooker? PS. Ai văzut ce ovații la scenă deschisă şi ropote frenetice de aplauze sunt stârnite pe Eurosport la Sheffield anul ăsta, deşi sala teatrului cu pricina este (aproape) goală? :)))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum