Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

Apa de aia plata de prune?

🙈ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

Pentru o hidratare...corespunzatoare!!!ðŸ˜

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Pentru o hidratare...corespunzatoare!!!

mai pune un des in fata lui hidratare 

E crima tarie pe vremea asta =)) 

Vizitator scorpion1970
Postat

mai pune un des in fata lui hidratare

E crima tarie pe vremea asta =))

Stai liniștit, este cu lămâie... 😀
Postat

Stai liniștit, este cu lămâie... 😀

Gand la gand tocmai ce am luat niste beri cu lamaie reci gheatza :D

Vizitator scorpion1970
Postat

Gand la gand tocmai ce am luat niste beri cu lamaie reci gheatza :D

Sa ai pofta și spor!!! 🥂
Postat

Sa ai pofta și spor!!!

O sa am nevoie 

Pe caldura asta nici nu e nevoie sa bei ca sa cazi la pat sunt suficiente 2 3 ore de activitate 

• Oras:oriunde
Postat

Oribil!😔😔😔

Am făcut una dintre cele mai mari greseli din viata mea!😔

Vizitator vasileblej
Postat

Oribil!

Am făcut una dintre cele mai mari greseli din viata mea!

Te-ai însurat?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Te-ai însurat? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Am zis UNA dintre cele mai mari, aia cred ca a fost prima!ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 1
Vizitator scorpion1970
Postat

Cățeluș cu păru' creț,fură rața din coteț,a furat-o ÅŸi p'a mea ...și s-a dus dracu cu ea.😀

Vizitator white_rabbit
Postat

Today I'm fine. Tomorrow I'll be totally fucked 😂😂😂

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

epuizat după o cursă lungă de 3 ore, only sex&sex 

-750? :)))

Vizitator bubico
Postat

-750? :)))

:)))

Vizitator white_rabbit
Postat

"IepuraÅŸ coconaÅŸ a fugit peste imaÅŸ

Åži s-a dus colo sus, într-o tufă s-a ascuns"

Să-mi bag urechile!

Prefer să ma ascund jos, dar fără nicio tufă 😂😜😋

Vizitator scorpion1970
Postat

Eu m-am trezit și beau cafeaua

...așa că:

"Bună dimineața!!!"

Voi...?

Vizitator scorpion1970
Postat

Mă fraților ce inseamnă "cmf", ca mi-a scris una in privat, i-am răspuns când vrei tu și mi-a

dat block. 😀

Postat

Mă fraților ce inseamnă "cmf", ca mi-a scris una in privat, i-am răspuns când vrei tu și mi-a

dat block.

=))))))))

Inseamna 

How are you 

How do you do 

Ce mai faci etc etc etc..=)))))))))

Tu ai inteles ca te a intrebat cand o f.ti =))

Vizitator white_rabbit
Postat

Alergic... La prostie, mediocritate și falsitate. Dar din păcate azi va trebui să le înghit pe toate.

Mda, și bărbații "înghit" 🤣🤣🤣.

Vizitator scorpion1970
Postat

Hellooooo.....

care eÅŸti la mare acu cu restricțiile astea? Åžtie cineva , pe plajă la nudisti e obligatoriu

cu mască?☕ðŸ˜

Vizitator scorpion1970
Postat

Am mers cu adidași rupți,slapi(dar de firma😀) și cu adidași scumpi. Am mâncat mâncare ieftină, dar și în restaurante de lux. Am folosit haine SH, dar și haine de firmă. Am ieșit cu bani în buzunar, dar uneori fără o monedă. Viața este așa, cu urcușuri și

coborâșuri.

Niciodată nu credeți că sunteți mai buni decât alții pentru că nu știți ce se poate întâmpla mâine.

Vizitator white_rabbit
Postat

Am mers cu adidași rupți,slapi(dar de firma😀) și cu adidași scumpi. Am mâncat mâncare ieftină, dar și în restaurante de lux. Am folosit haine SH, dar și haine de firmă. Am ieșit cu bani în buzunar, dar uneori fără o monedă. Viața este așa, cu urcușuri și

coborâșuri.

Niciodată nu credeți că sunteți mai buni decât alții pentru că nu știți ce se poate întâmpla mâine.

I've been in your shoes 😂😂😂, cum s-ar zice pe românește.
Vizitator marmotto
Postat

'aidipulimea !!! L-a zdrobit Noppon Saengkham pe Shaun Murphy, 10-4, si-a luat grasunul asta o bataie de povestit nepotilor sau de uitat cat mai repede !!!

Toleransule, tu esti cu snookerul, fi baiat gigea si lasa putin ura la o parte si explica putin cum de sunt tailandezii atat de talentati la snooker, pentru ca nu e singurul tailandez anul asta care ajunge la Crucible editia asta, iar Shaun nu e nici el un oarecine ! A jucat prost Shaun, l-a timorat modul in care a jucat Noppon, au tailandezii alte metode de pregatire, ce s-a intamplat acolo ?

• Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat

'aidipulimea !!! L-a zdrobit Noppon Saengkham pe Shaun Murphy, 10-4, si-a luat grasunul asta o bataie de povestit nepotilor sau de uitat cat mai repede !!!

Toleransule, tu esti cu snookerul, fi baiat gigea si lasa putin ura la o parte si explica putin cum de sunt tailandezii atat de talentati la snooker, pentru ca nu e singurul tailandez anul asta care ajunge la Crucible editia asta, iar Shaun nu e nici el un oarecine ! A jucat prost Shaun, l-a timorat modul in care a jucat Noppon, au tailandezii alte metode de pregatire, ce s-a intamplat acolo ?

Băiețel, dacă nu mă citezi, habar n-am că mi te-ai adresat, ptr că nu-mi permit să citesc mai amplu pe nimfo decât după amiaza, sau seara. Sunt cele două surori, Mo şi Et, sau cele 3 duble de Jack D care mă împing să trollez nimfo seara. Ele-s vinovate, nu eu !!!  :))) Atunci mă loghez şi văd notificăcărezele venite din partea lui X şi Y. Scanez forul în ansamblu şi în special primele 3-4 topice "hot" de la DG. Lansez câteva perle şi dispar, scârbit de ce-am citit (şi mai ales de ce-am scris). LOL.

Păi, deschisesem cândva un topic despre Kill Bill(e), despre "băjeții care deține bile"... :))) S-a dus în negura uitării şi nu l-am reactivat, ptr că l-au făcut varzao două gloabe şi un trepăduş de teapa omniprezentului Oxiur89, peste tot băgător în seamă, ca şi tine de altfel. La topicul ăla am prezis din anul precedent că nu mai durează mult până o să vedem în fazele superioare de la Crucible (şi nu numai), o stivă de asiatici ce-i vor detrona şi înlocui "meedogenloos" pe barosanii din Regatul Unit. Asta este.

Ai auzit de magicianul filipinez Efren Reyes, presupun. Nu tre să fii european ca să le faci europenilor şi americanilor mucii cravată la biliard. De ce nu şi la snooker? 

PS. Ai văzut ce ovații la scenă deschisă şi ropote frenetice de aplauze sunt stârnite pe Eurosport la Sheffield anul ăsta, deşi sala teatrului cu pricina este (aproape) goală?  :))))
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...