Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

Matematica pentru

obsedati

( 6x9)+(6+9)=69.

Stiati sau nu?😂😂😂

Vizitator marmotto
Postat

,,Căci ăsta mi se pare lucrul cel mai greu de învățat în contemplarea iubitei: să știi cum să-i privești ochii."(Mircea Eliade) ;)  :innocent

Vizitator scorpion1970
Postat

Tânăr de 50 de

ani..caut tânără de

aceiași vârstă, să

facem pe dracu să

ne ia...

Vizitator marmotto
Postat

În anii de demult nu mă uitam la răposatul Ancuța în tandem cu D Bontea, ptr că la hengleji aveam comentarii extrem de cunoscătoare de inside info, d'ale lui John Virgo şi Dennis Taylor.

Am poze de aproape cu Jimmy W, în imediata mea apropiere, la o sală de bile din Amsterdam. Io jucam 9 ball într-o competiție autohtonă, ceva insignifiant la nivel planetar. Râdeau de se căcau pe ei de râs cei din preajma lui în poveştile lor, în entertainingul patronului sălii ce îmi era şi mie amic. Am lăsat baltă masa la care jucam şi le-am tradus verso dutch-english. Kinda fun you don't wanna miss...

Super frumos 147-le lui John de astazi ! Si tinand cont ca au trecut 8 ani de la cel reusit de Stephen, plus ca vine intr-un an nebun, cand sporturile au cam fost in shutdown, iar snooker mai mult nu s-a jucat decat s-a jucat, e cu atat mai superb ce a reusit Higgo !

John a ajuns la 10 breakuri maxime.

Oare sa vedem si un 147 de la Roonie ? :)

Apropo, a reusit cineva din cei vechi sau din cei noi vreun 155 oficial ? La antrenamente am inteles ca se mai reuseste, dar acolo nu-i oficial !

https://www.youtube.com/watch?v=8D-RW1DtdW0

Vizitator scorpion1970
Postat

👉 Testul lui Socrate

ÃŽn Grecia Antică, Socrate era recunoscut că fiind deținătorul unor cunoștințe cu adevărat valoroase.

ÃŽntr-o zi, marele filosof s-a întâlnit cu un cunoscut, iar acesta din urmă îi spune:

“Știi ce tocmai am auzit despre prietenul tău?â€

“Stai un minuntâ€, spune Socrate.

“Înainte să îmi spui ceva va trebui să treci un mic test. Se numește testul cu trei filtre.â€

“Trei filtre?â€

“Exact!â€, a spus Socrate.

“Înainte să îmi vorbești despre prietenul meu, ar fi o idee bună să stai puțin și să filtrezi ceea ce urmează să îmi spui. De aceea se numește testul cu trei filtre. Primul filtru este Adevărul. Ești absolut sigur că urmează să îmi spui ceva adevărat?â€

“Nuâ€, a spus bărbatul.†De fapt, este ceva ce am auzit…â€

“In regulăâ€, a spus Socrate.

“Deci nu știi dacă este adevărat sau nu. Acum să trecem la următorul filtru, filtrul Bunătății. Este ceva bun ceea ce urmează să îmi spui despre prietenul meu?â€

“Nu, din contră.â€

“Deciâ€, continuă Socrate, “vrei să îmi spui ceva rău despre el, dar nu ești sigur că e adevărat. Totuși, poți să treci testul, pentru că a mai rămas un filtru: filtrul Utilității. Ceea ce urmează să îmi spui despre prietenul meu îmi va folosi la ceva?â€

“Nu, nu neapărat.â€

👉 ÃŽn concluzie, Socrate îl întreabă pe interlocutorul său:

“Atunci, dacă ceea ce vrei să îmi spui, nu este nici adevărat, nici bun și nici măcar folositor, de ce să îmi mai spui?â€. 🤔🤔🤔

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Am fost putin frivola azi... fara sex, vreau sa vad care este limita mea...  :laugh2  

Dand pagini de relatii... am fost indragostita o singura data! Sigur, atrasa am fost de multi, am trait multe... Wow!

Dar am iubit "fara sa vreau" un singur prost din Deva! De la care am plecat.... avea bagaje si prea putin curaj...

Ce vreau sa spun cu asta? Sunt uimita, au fost N momente cand am crezut atunci ca "ala e", ala era cel care ma futea atunci, mai tarziu...

Pricepi ce spun.

Filofteu, scuza-ma, nu dau pagini sa vad daca mi-ai scris, nu te iubesc, dar tin la tine, trebuie sa conteze!  :laugh2

:hug1

Postat

On topic: Fac ciorba, oarecum....  :laugh2

Le fierb azi separat, le combin maine, nu mi-e pofta de ciorba azi. ;)

Atat pe azi.

Postat

nu te iubesc, dar tin la tine, trebuie sa conteze! :laugh2

:hug1

Cum, cum? Ține cineva la mine?

Colorează-mă confuz.

Daca nu te fac in tot felul, pe merit, nu te simti bine?

Măscările-s la liber, dragă şi au efecte miraculoase.

Dacă tot mi-ai adus aminte, singura fată care mi-a f.tut mintea mă lua cu ''ce mai faci, dobitocule?''

Ştiu că poți mai mult şi văd potențialul, aşa că dă-i drumu' la treabă.

Ce, îți place să fii rugată?

Postat

Cum, cum? Ține cineva la mine?

Colorează-mă confuz.

Măscările-s la liber, dragă şi au efecte miraculoase.

Dacă tot mi-ai adus aminte, singura fată care mi-a f.tut mintea mă lua cu ''ce mai faci, dobitocule?''

Ştiu că poți mai mult şi văd potențialul, aşa că dă-i drumu' la treabă.

Ce, îți place să fii rugată?

Ce tupeu, speram ca nu cobori atat de mult...

Well, initial viermele trimis sa-mi intre sub piele credeam ca apartine unui bine cunoscut... dar el nu face din astea...

Stai in banca ta, mi-e ca ma supar. 

Uneori uiti cu cine vorbesti.

Vizitator white_rabbit
Postat

"blestemată lene ieși din corpul ăsta muncitor!"

Postat

Ce tupeu, speram ca nu cobori atat de mult...

Well, initial viermele trimis sa-mi intre sub piele credeam ca apartine unui bine cunoscut... dar el nu face din astea...

Stai in banca ta, mi-e ca ma supar.

Uneori uiti cu cine vorbesti.

Ce tupeu, unde am coborât şi ce Dumnezeu tot bălmăjeşti acolo?

Am înțeles din toată analiza pe text că eu sunt viermele, care aparținea unui cunoscut, dar de fapt eu n-ar fi trebuit să fac d-astea.

Pot să stau naibii măcar pe o canapea? Băncuțele-s prea tari pentru curu' meu.

Iar te-ai hidratat, pluşi :)

Vizitator scorpion1970
Postat

Fericirea vine din lucrurile mãrunte. Särmãluțe, cârnăciori, sălãțică de boeuf, țuiculiță.ðŸ˜

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fericirea vine din lucrurile mãrunte. Särmãluțe, cârnăciori, sălãțică de boeuf, țuiculiță.

... și un borș de perișoare.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat

Oooooo! 😠Îmi place cum gândești! 😀 🥂ðŸ‘
Vizitator scorpion1970
Postat

Și încă ceva:+++++, mi s-a terminat punga cu "like" pe ziua de aziðŸ˜

O zi buna! 🥂

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

In ciuda dusmanilor, ma simt senzational.

• Minus 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Sunt nostalgic in seara asta imi aduc aminte de toate cate au fost cate sunt si cate vor veni 

Iar candva si cele ce vor veni cu durere ma gandesc ca vor intra in categoria cate au fost 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...