Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

O sa ma injure fetele care sunt pe segmentul fast-fuck pentru sfaturile din acest video, but here, you have this boys ! :D

• Like 1
  • Oras:București
Postat

O sa ma injure fetele care sunt pe segmentul fast-fuck pentru sfaturile din acest video, but here, you have this boys ! :D

Ghinion, sfaturi inutile... La fast-fuck nu apuci să termini; uneori, nici să începi!

Vizitator marmotto
Postat

Ghinion, sfaturi inutile... La fast-fuck nu apuci să termini; uneori, nici să începi!

Myeap, cam asa ceva, lasi banul si la revedere. Eventual il dai lui iuby in fata blocului, inainte de a ajunge la fata, sau daca comentezi ceva vine "comitetul de primire" si te intampina cu alte produse in loc de paine si sare ! :) =))

• Like 1
Postat

Merge si daca retin tensiunea in slapi?
Postat

Merge si daca retin tensiunea in slapi?

Nu știu, eu nu port șlapi.

Postat

Eu dupa 30 de secunde simt asa un usor tremur in slapu drept, pe la secunda 35 simt cum vibreaza si slapu stang la secunda 40 imi vine sa-i scot si sa-i arunc de pereti da dupa aia ma pune domnisoara sa-i zugravesc dracu asa ca mai bine imi dau drumu 😒

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat
Ce naiba... La primul produs scrie "artificial", oricum nu cred ca se balacea careva pe langa balenoiul in calduri ca sa-l "mulga"ðŸ˜ðŸ˜
  • Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat

%$%@@@@  şi ghetzy la greu

Sperm whale e denumirea în engleză a caşalotului. N-are sperm (whale) nicio treabă cu sperma din mioritică. Spune-i treaba asta şi elefantului firoscos de la #64718. Mulțumesc anticipat.

Cheers.

• Minus 1
  • Oras:---
  • Oras:---
Postat

ma dor rău ouăle , azi m-am uitat mult la pozele unei femei de care m-am indragostit recent si pe care am visat-o ca facea dragoste cu mine

Vizitator scorpion1970
Postat

Doamne ZGÂRCIT OM m-ai făcut.

Să nu DAU eu măcar DOI BANI pe GURA LUMII? Păi, MOARE lumea de FOAME după URMA MEA.ðŸ˜

Vizitator marmotto
Postat

Sperm whale e denumirea în engleză a caşalotului. N-are sperm (whale) nicio treabă cu sperma din mioritică. Spune-i treaba asta şi elefantului firoscos de la #64718. Mulțumesc anticipat.

Cheers.

Hmm... mersi si eu... asa e cand esti dumb a$$ si nu cauti exact ce inseamna ! Mersi pentru pumnul in dinti (din nou), il meritam ! :hihat

https://longhaircareforum.com/threads/whale-sperm-is-not-what-you-think-it-is.584345/

• Like 1
Vizitator white_rabbit
Postat

Astăzi mă recuperez. Nu credeam ca prima zi de muncă poate fi atât de obositoare.

Adevărul e că și eu am făcut tot posibilul să fie "extremă".

Btw, seful ăla mic si negricios chiar era să mă f**ă în c*r ieri.

Vizitator scorpion1970
Postat
Vizitator scorpion1970
Postat

Am decis să beau doar în zilele care se termină cu i : Luni , marți , miercuri, joi vineri , ieri , azi ...😀 😀 😀

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Te caleste viata vrand nevrand 

Prima data cand se intampla iti e frica 

A 2a oara esti ingrijorat 

A 3a oara nu iti mai pasa 

• Like 1
Postat

O vorba veche ruseasca: Fii mai simplu si lumea o sa traga la tine! Cocalarii nu sunt la moda, nici nu au fost.

Da, interesant?!

Și dacă o sa fiu "simplu", o sa fiu pe placul tuturor? Te asigur, ca se va găsi cineva"cunoscator în toate", ce îl va deranja"simplitatea".

PS.frumoasa,vorba!Ruseasca,zici?!

"Lumea" este o expresie generalizata... Esti deranjat ca nu toti te plac? Trebuie?

Unii isi dau seama ca esti fals, deci nu vad reusita in dorinta ta.

Bună seara! 

:laugh2  Raspuns corect, treci in urmatoarea runda!  :laugh2

Postat

Cum reusesti asta? Ai o masina a timpului????

Ieri avea bani. ;)

Vrei sa stii cat de des face sex? Incepe cu nicio... :)

Sorry, nu m-am abtinut!

Esti ok? Pe unde mai bantui?  :hug1

Postat

Sunt ok dar mai putin activ deocamdata: nu pot scrie recenzii caci merg la abonamente si nu si-ar avea rostul, in plus m-am trezit ca trebuie sa rezolv treburi ce consuma timp... 

Dar in cateva saptamani va fi mai lejer si voi vedea daca am cu cine discuta, din ce citesc mi se pare o revenire la situatia din 2017.

2017? Am alte cifre... Oricum, iti placea siguranta cand ajungi dupa o calatorie de N km, ce-ar fi rau cu abonamentele decat ca plictisesc? :)

Cautatorul poate gasi. :)

Merci, mi-a fost dor de alta fatza si alta gandire...  :hihat

Vizitator scorpion1970
Postat

Cum reusesti asta? Ai o masina a timpului????

Într-o zona virtuala, se poate orice. 😀 😀 😀 😀
Vizitator scorpion1970
Postat

"Lumea" este o expresie generalizata... Esti deranjat ca nu toti te plac? Trebuie?

Unii isi dau seama ca esti fals, deci nu vad reusita in dorinta ta.

Deranjat???!!, De ce? De cine? 😀

Dar, tu cine ești? Cumva" unii"? (de unde ști tu, cum gândesc alții! ). Eu sunt unic, cum ești și tu.

O seara buna! 🥂

Vizitator white_rabbit
Postat

Încep să îmi revin...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...