ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 19, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Septembrie 19, 2020 Am intrat doar să vă salut!!!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2020 Miash picioarele in reclamele de pe youtube daca poti sa te uiti 10 min cap coada la ceva fara 100 de reclame :slap2 1
Administrator pisicuts Reputație: 114372 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 19, 2020 Miash picioarele in reclamele de pe youtube daca poti sa te uiti 10 min cap coada la ceva fara 100 de reclame :slap2ai optiune de cont premium si acolo
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2020 ai optiune de cont premium si acoloN-am de ce motane in fond prin asta scot youtuberi bani tre" sa bea si ei o bere nu ? :laugh2 1
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Miash picioarele in reclamele de pe youtube daca poti sa te uiti 10 min cap coada la ceva fara 100 de reclame :slap2YouTube Vanced - dacă ai Android.Dacă ai iPhone, plătești premium 🙈🙈 Uit
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 19, 2020 YouTube Vanced - dacă ai Android.Dacă ai iPhone, plătești premium UitSunt pe desktop Faza e ca daca e un videoclip de o ora nu prea dai atentie ca mai intra cate o reclama dar pnm cand e video de 5 minute si baga din 30 in 30 de secunde aceiasi baliverna Sa mai faca gura canalele astora de la noi ca n-au bani ca vor donatii =)) Pai cum sa nu fie misto stai sa dai din clanta fel de fel te filmezi si lumea baga banu ..mai cumpara omu o plasma un monitor dupa aia in vlogurile urmatoare sa vezi cum se lauda cu ele ca deh..e cadou
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 19, 2020 Umed și rece.Ca după ultima baie în mare din anul acesta :laugh2 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Nici în clătite nu mai poți avea încredere, și alea au două feteðŸ˜
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Îți trece repede, n-ai grijă. Stiu.Azi greseala facuta chiar de sefa... a fost data pe mine! Si am aratat ce fac eu acuzata aiurea!... :slap2Mie mi-a trecut repede, ea a mai copt putin, dar in final totul e bine. ;)Still love my job! :)
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Între extaz și epuizare.
gitana Reputație: 186 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:lux Oras:lux Postat Septembrie 19, 2020 Azi dau plusuri la fetele care merită. Mâine la fel 😘😘😘 1
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Sa eliminam orice dubiu, am la bord niste bere, prea putina, dar destula sa vad ce mi se trimite...Eu o sa pastrez acest job, indiferent cat unii din voi va dati cu curu' de pamant!Daca aveati ce sa-mi faceti, nu scriam aici.Care esti in cauza, vezi ca e nasol sa fierbi in suc propriu! :)
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Las'-o-n plm de bere, Amada. Aia fleşcăită.Te pişi degeaba, îți fute inima, te ia cu tensiune şi se pune la şolduri. I-un căcat, oricum ai privi lucrurile.
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Las'-o-n plm de bere, Amada. Aia fleşcăită.Te pişi degeaba, îți fute inima, te ia cu tensiune şi se pune la şolduri. I-un căcat, oricum ai privi lucrurile. Nu dorm...O bere mai relaxeaza. ;)Taria este pentru rusi, eu sunt romanca de prea mult timp... ;)Nu mai stau mult, m-a rupt la picioare. Ti-am promis fara imbratisari sau pupaturi.... ;)
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Nu-ti mai alege cuvintele...Am inca piciorul drept vanat, sunt obosita, mai vorbim pe ape calme.... Nu-i bai!Nu citesc mai mult de 2-3 randuri oricum.Numai bine! ;)
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Cacatilor, umbla cu piciorul...Revenim la rahat! Vai, diva s-a invinetit, nu?!Traim in Romanica. Va fut in gura pe oricare, spiritual sau direct! Hai, cu tupeu!
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Nu e berea.... Cacatii printre care traiti!
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 19, 2020 Postat Septembrie 19, 2020 Nu dorm...O bere mai relaxeaza. ;)Taria este pentru rusi, eu sunt romanca de prea mult timp... ;)Nu mai stau mult, m-a rupt la picioare. Ti-am promis fara imbratisari sau pupaturi.... ;)Vrei să te amuzi, apropo de tărie? Mi-a povestit unu' odată cum s-a văzut cu o doamnă, pe vremea când nu exista apel video. Draci, nu existau nici telefoane mobile :) După incident, a intrat în cârciumă, tras rapid o sută de rachiu la mişto şi următoarea sută şi-a vărsat-o direct pe cămaşă.Ajuns acasă, a primit-o p-aia cu ''mă, tu unde dracu ai fost?'' ''La futut'', i-a răspuns. Săraca femeie, simțind mirosul dar nu adevărul, i-a dat-o direct:''Nu mai minți, mă prostule! Nu vezi cum miroşi? Ai fost la cârciumă!Du-te să te speli!'' Pot să stau nepupat, nefutut, nemâncat, netoate, dar fără îmbrățişări?Vrei răzbel? 1
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 20, 2020 Sentimental EXCELENT! Toți cei pe care-i "iubesc" vor pieri, și ei și copiii lor ("le va putrezi limba în gură, ochii în cap și carnea pe ei încă stând în picioare")
witcher Reputație: 16303 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2020 I'm feeling blue. Literally :) 1
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Witcher, blue....prin urmare!Merge și o dedicație 😉Love is blue! 3
Membru Premium derwall Reputație: 646 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 20, 2020 Witcher, blue....prin urmare!Merge și o dedicație Love is blue! https://youtu.be/8ZfPCOZF29AAl Martino ?Cati isi mai amintesc oare de Veronica Lake ? Sau de Jane Mansfield ...@ Sabina10, inca o romantica in (i)realitatea fardata 4 4
Administrator pisicuts Reputație: 114372 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 20, 2020 Cacatilor, umbla cu piciorul...Revenim la rahat! Vai, diva s-a invinetit, nu?!Traim in Romanica. Va fut in gura pe oricare, spiritual sau direct! Hai, cu tupeu!amada iar ai baut 1 l de vodka si te-ai pus sa injuri pe forum pe toti ? 1
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Al Martino ?Cati isi mai amintesc oare de Veronica Lake ? Sau de Jane Mansfield ...@ Sabina10, inca o romantica in (i)realitatea fardataMulțumesc pentru modul elegant de a-mi spune ce mult mă potrivesc în peisaj! 😉Nu că nu aș ști!😊Vreau să subliniez că putem fi domni/doamne, în orice context. Așa cum ești și tu și alții/ altele pe aici. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum