ionut_rs Reputație: 2403 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 49 minute, ruxysenzuala a spus: Mă simt, Nicoleta! 🥂😁😂😉💋 Nicoleta pot sa vin sa-ti fut "rozeta"? 😉🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 3 minute, ionut_rs a spus: Nicoleta pot sa vin sa-ti fut "rozeta"? 😉🤣 Vai....., ce "purcelus" ești! 😁 Versiunea corecta:Nicoleta, când te accidentez și eu "prin spate", pentru o "amiabila corespunzătoare!!! 😁 Link spre comentariu
ionut_rs Reputație: 2403 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Vai....., ce "purcelus" ești! 😁 Versiunea corecta:Nicoleta, când te accidentez și eu "prin spate", pentru o "amiabila corespunzătoare!!! 😁 Am fost mai direct, nu se supara senzuala, chiar i-ar place🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 12 minute, ionut_rs a spus: Nicoleta pot sa vin sa-ti fut "rozeta"? 😉🤣 No, rozeta este încă în carantină, nici cu bani nu poate, momentan o mică pauză 😁🥂 Link spre comentariu
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 4 minute, ionut_rs a spus: Am fost mai direct, nu se supara senzuala, chiar i-ar place🤣🤣🤣 Nu mă supăr că te știu 💋 Link spre comentariu
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 16 minute, tcyxxl a spus: Cam tuflit si plictisit, bag .... 😤 Te pupik senzual și trece😁💋💖💃 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Ca si vremea ma simt azi.. si la voi ploua si e o vi numa de stat in casa😅😅 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11859 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 1 hour ago, ruxysenzuala said: Mă simt, Nicoleta! 🥂😁😂😉💋 🍾🍾🍾 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 - A intrat? - Nu! - Dar acum? - Nu, esti pe lângă... - Dar acum? Sunt aproape? - - Nu, esti departe. - Pai si cum mama dracului s-o bag? - Andreea, da-o naiba.... da-te jos din masina si lasa-ma s-o parchez eu!🙈 Link spre comentariu
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Acum 1 minut, scorpion1970 a spus: - A intrat? - Nu! - Dar acum? - Nu, esti pe lângă... - Dar acum? Sunt aproape? - - Nu, esti departe. - Pai si cum mama dracului s-o bag? - Andreea, da-o naiba.... da-te jos din masina si lasa-ma s-o parchez eu!🙈 😂😂😂 Vai ce am râs. Foarte mișto. Link spre comentariu
Grinch1 Reputație: 105 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Nu dați banii pe prostii și dați dulciuri la copii 😄 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60512 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Decembrie 7, 2021 înconjurat de fani 🙃 6 1 Link spre comentariu
Rokka Reputație: 397 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 7, 2021 A little blue, but I’ll be OK… Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Acum 41 minute, elprofesoare a spus: înconjurat de fani 🙃 Daca nu-i cu minusuri e bine. Numai curvele sunt de vina 😀 Link spre comentariu
ionut_rs Reputație: 2403 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 La munca si nu prea am chef de treaba 😒 Link spre comentariu
Rokka Reputație: 397 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Gata, mi-am revenit complet. Nu ma asteptam. Ce ti-e si cu viata asta… Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Un an mai batran. 2 1 2 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 28 minutes ago, MacArthur said: Un an mai batran. La Multi Ani sanatosi si multe impliniri ! 😉 On topic: respect fetelor care au o bara de striptease in locatie si care stiu ce sa faca cu si pe ea ! 1 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Stiri ingrijoratoare 🙄 ! Institutul pentru Cercetari Nefinalizate a constatat ca 6 din 10 persoane ! ☹️🙄😅 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 AVERTISMENT! Pt cei care îşi împodobesc curtea de Crăciun cu luminițe sau decoraţii, as vrea sa va rog frumos dacă se poate sa evitați culorile ROȘU sau ALBASTRU care licare împreună? De fiecare data când virez într-o curbă, am impresia ca este politia şi am un atac de panica. Trebuie sa franez brusc, sa vărs vinul pe geam, sa ascund iarba, sa-mi pun centura de siguranta, sa arunc telefonul pe podea, sa dau muzica încet și sa împing pistolul sub scaun, toate astea în timp ce încerc sa conduc. Asta este deja prea mult, chiar şi pt Crăciun. Mulțumesc pt cooperare și înțelegere. Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Decembrie 7, 2021 54 minutes ago, horny_gooner said: La Multi Ani sanatosi si multe impliniri ! 😉 Multumesc. Interesant ca un "general Macarthur" sa aiba ziua de nastere tocmai de aniversarea Pearl Harborului.😝 Chiar nu m-am gandit la asta cand mi-am dat acest nick la inregistrare. Din cate stiu nickname-ul doar din maxim 10 caractere poate fi format, dar am vazut useri vechi a caror "nume" a depasit acest numar. Cand s-a introdus aceasta regula? 2 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11859 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Când m-am trezit și am văzut că nu am nimic în ghete mi-am băgat picioarele în ele! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Doina2001 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Partajează Postat Decembrie 8, 2021 Singură. 🥺 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Decembrie 8, 2021 Acum 22 minute, Doina2001 a spus: Singură. 🥺 Ce păcat...poate doar acum.🌹😋🤗 3 2 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2021 Partajează Postat Decembrie 8, 2021 -lubi, spune-i mamei ce ti-am facut azi! - Doamna, fiica dvs mi-a facut un sex oral de exceptie. -Nu asta prostule, salata de vinete!!! - A, da, buna si aia.🙈 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum