Tandem3 Reputație: -2363 Postat Februarie 11, 2022 Postat Februarie 11, 2022 Acum 5 minute, Muzicutza a spus: Hai nu ma innebuni😂😂😂 Omu' ma intrebat, eu am raspuns👍 Zi ba, pe ce tema vrei sa ne certam? @Doina2001😂😂😂😂 Ai înnebunit vărule ? Nu am niciun motiv să mă cert cu tine. "Da ai grijă ce ți dorești , s ar putea să se împlinească. " Hai te pup , că sunt la un șpriț .😘 1 1
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Februarie 11, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Postat Februarie 11, 2022 Chiar acum, Tandem3 a spus: blah blah Hai te pup , că sunt la un șpriț .😘 La sprit cu @Doina2001?😂😂😂 1 1
pandele firea Reputație: 2090 Postat Februarie 11, 2022 Oras:Voluntari Oras:Voluntari Postat Februarie 11, 2022 29 minutes ago, Muzicutza said: La sprit cu @Doina2001?😂😂😂 2
eturit Reputație: 3397 Postat Februarie 11, 2022 Oras:București Oras:București Postat Februarie 11, 2022 ...în funcție de dimensiunea... microfonului. https://twitter.com/JakeSucky/status/1491825977189552128 1
Vizitator yourdreams90 Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2022 Postat Februarie 11, 2022 Un barbat facea sex cu femeia lui....in timpul acesta...papagalul se uita la ei si nu mai putea de pofta... A doua zi barbatul ii aduce o papagalita si ii lasa singuri....Dupa 3 ore se intoarce barbatul acasa si ce sa vada...papagalul relaxat in coltul lui iar papagalita jumulita de pene , tremura in coltul ei... la care barbatul zice: - Pai, bine mai papagalule eu iti aduc papagalita si tu...? La care papagalul - Pai ce ma, numai tu sa f**i la pielea goala?
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Se spune că din om faci pescar , dar din pescar nu mai faci om. Eu cred că așa e !😉
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Dacă vrei să arunci cu rahat în mine, ține minte că tu vei fi primul care se va murdări.
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Acum 2 ore, Agora a spus: Dacă vrei să arunci cu rahat în mine, ține minte că tu vei fi primul care se va murdări. Albinele nu își pierd timpul explicând muștelor de ce mierea este mai bună decât rahatul 😏🤭 1 1
JocelynEon Reputație: 11935 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Nu are rost să stai cu gândul la ce nu are rost!
MacArthur Reputație: 4237 Postat Februarie 12, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Februarie 12, 2022 - Ce inseamna safe sex? - Cand tipa nu-ti stie nici numele, nic adresa. 1 2 1
Vizitator yourdreams90 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 2 fetite de gradinita se intorc acasa , se intalnesc cu un pedofil: - fetitelor daca va dau o bomboana ma lasati sa va pup pe frunte? - da nenea! raspund ele. - si daca va mai dau o ciocolata ma lasati sa va pup pe obraz? - da nenea! raspund fetitele. - si daca va mai dau o ciocolata....la care una din fetite catre cealalta: - haide fata sa mergem asta pana ne violeza facem diabet!
elicoidal Reputație: 1152 Postat Februarie 12, 2022 Oras:service Oras:service Postat Februarie 12, 2022 Acum 6 minute, yourdreams90 a spus: 2 fetite de gradinita se intorc acasa , se intalnesc cu un **spam editat**: - fetitelor daca va dau o bomboana ma lasati sa va pup pe frunte? - da nenea! raspund ele. - si daca va mai dau o ciocolata ma lasati sa va pup pe obraz? - da nenea! raspund fetitele. - si daca va mai dau o ciocolata....la care una din fetite catre cealalta: - haide fata sa mergem asta pana ne violeza facem diabet! Daca erau in primul an de facultate, era amuzant.
Vizitator yourdreams90 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 43 minutes ago, elicoidal said: Daca erau in primul an de facultate, era amuzant. Pentru ca raspunsul tau pare acuzator un pic, vreau sa specific ca in mod sigur nu sunt de acord cu asa ceva, dar nu trebuie ignorat faptul ca se intampla si in realitate asa ceva! Mai mult, eu personal, daca s-ar atinge cineva de fata mea sau macar ar incerca, l-as omori cu mana mea si in mod sigur nu rapid Dar ideea ta poate fi buna, acest banc ar putea fi refacut cu fete de facultate si adaptat la pretentiile lor din ziua de astazi. Poate chiar o sa o fac
elicoidal Reputație: 1152 Postat Februarie 12, 2022 Oras:service Oras:service Postat Februarie 12, 2022 Chiar acum, yourdreams90 a spus: Pentru ca raspunsul tau pare acuzator un pic, vreau sa specific ca in mod sigur nu sunt de acord cu asa ceva, dar nu trebuie ignorat faptul ca se intampla si in realitate asa ceva! Mai mult, eu personal, daca s-ar atinge cineva de fata mea sau macar ar incerca, l-as omori cu mana mea si in mod sigur nu rapid Dar ideea ta poate fi buna, acest banc ar putea fi refacut cu fete de facultate si adaptat la pretentiile lor din ziua de astazi. Poate chiar o sa o fac 👍
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 CÂND MERGI PRIN CASĂ LA 3 NOAPTEA ÎNCERCÂND SĂ NU FACI GĂLĂGIE. DAR LA UN MOMENT DAT FUTI UN DEGETEL DE NOPTIERĂ DE-L AUZI ŞI PE MONSTRU DIN DULAP CUM RÂDE DE TINE🤫
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Bun îi prânzul nu-i ca cina ... nici nevasta ca vecina😉
Vizitator yourdreams90 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Varianta promisa lui @elicoidal Doua studente prospat intrate la facultate in Bucuresti, se intalnesc cu un libidinos: -Fetelor, daca va cumpar cate o pereche de pantofi, ma lasati sa va pup pe frunte? -Da nene, raspund fetele in cor! -Si daca va mai cumpar si cate o rochiță, ma lasati sa va pup pe obraz? -Da nene! -Si daca va mai iau si cate o geanta de firma..... La care una dintre studente ii spune celeilalte: -Hai fata sa mergem, ca asta pana ne fute, ne cumpara tot Mall-ul! Spoiler alert! Cele mai de sus sunt valabile, doar in cazul in care nu întâlnești, adevarata Printesa a GFE-ului de Romania sau una dintre nenumaratele ei surate!
Luceaparul Reputație: 8 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 1 hour ago, yourdreams90 said: Varianta promisa lui @elicoidal Doua studente prospat intrate la facultate in Bucuresti, se intalnesc cu un libidinos: -Fetelor, daca va cumpar cate o pereche de pantofi, ma lasati sa va pup pe frunte? -Da nene, raspund fetele in cor! -Si daca va mai cumpar si cate o rochiță, ma lasati sa va pup pe obraz? -Da nene! -Si daca va mai iau si cate o geanta de firma..... La care una dintre studente ii spune celeilalte: -Hai fata sa mergem, ca asta pana ne fute, ne cumpara tot Mall-ul! Spoiler alert! Cele mai de sus sunt valabile, doar in cazul in care nu întâlnești, adevarata Printesa a GFE-ului de Romania sau una dintre nenumaratele ei surate! Ce-ai făcut bă ghetzy, ți-ai tras cont SP ca să pui şi tu bancuri copy/paste de pă net la rubrica lui Olyță...? Te pup, minune mică! 🙉 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Am și eu o intrebare .. Dacă ar fi sa alegeți dintre un bax de bere pe balta și o zi la shopping cu nevasta pe banii tai , de la ce firma ai lua berea ?🤔
elicoidal Reputație: 1152 Postat Februarie 12, 2022 Oras:service Oras:service Postat Februarie 12, 2022 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Am și eu o intrebare .. Dacă ar fi sa alegeți dintre un bax de bere pe balta și o zi la shopping cu nevasta pe banii tai , de la ce firma ai lua berea ?🤔 A cui nevasta? Berea se ia oricum.......
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Acum 2 minute, elicoidal a spus: A cui nevasta? Berea se ia oricum....... 😂 Gradina...este mare😉
wurdulak Reputație: 4471 Postat Februarie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2022 Zgarcit 🤣 1 1
JocelynEon Reputație: 11935 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Fericit că am luat speciala! 🥂🍾 1
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2022 Postat Februarie 13, 2022 Așteptând ca societatea să se adapteze la mine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum