JocelynEon Reputație: 11847 Postat August 3, 2022 Partajează Postat August 3, 2022 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11847 Postat August 3, 2022 Partajează Postat August 3, 2022 Să își bage toată țara-n Nicușor Dan ce și-a băgat în Stelea! 1 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat August 4, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat August 4, 2022 Un reprezentant al Mitsubishi Motors vine în România să testeze eventualitatea deschiderii unei fabrici de piese de schimb. Pe coclauri, prin Moldova, i se sparge un colier şi-i fierbe apa de la motor. In sfarsit, vede pe cineva si intreaba: – E un service prin apropiere? – Nea Costel tractoristu‘ se mai pricepe… In fine, il gaseste pe nea Costel. Se uită nea Costel tractoristu’ la mașină, ia o sârmă din gard, înlocuieşte colierul… Dă-i cheie … Merge. Ajuns la Bucureşti, japonezul raportează: Piaţă saturată, piese de Mitsubishi pe toate gardurile. 2 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 4, 2022 Partajează Postat August 4, 2022 Puteți să vă păstraţi relația vie dacă vă lăsați dimineața reciproc biletele de dragoste. De exemplu: "Puteam să te sufoc azi-noapte în somn, dar n-am făcut-o".🙈 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat August 4, 2022 Partajează Postat August 4, 2022 Azi am avut o zi reușită, să spunem rugăciunea de culcare Înger îngerașul meu dă-mi o p.z.ă că-s la greu 🙊 Link spre comentariu
4myfans Reputație: 317 Postat August 5, 2022 Oras:Pe Marte Oras:Pe Marte Partajează Postat August 5, 2022 2 Link spre comentariu
Vizitator Lelivree Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 Misto! :)) Link spre comentariu
Dge... Reputație: -37 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 Bună dimineața 3 Link spre comentariu
Vizitator Lelivree Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 Un bețiv iese din cârciumă și după nici doi pași cade cu capul de trotuar și își sparge capul, una din tipele ce erau la ,,servici'' îl ia pe bețiv, îl urca și îl așează pe o bancă, la care bețivul minunat o întreabă: - Tu cine mai ești? La care tipa: - Eu fac aici trotuarul. Bețivul: - De ce pana mea l-ai făcut asa tare ca mi-am spart capul.... Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 5, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2022 Magica si magiciana...am atingeri magice...fac magie. Nu te-ai mai dezlipi, de masa de masaj, sa pleci de la mine...Cine nu ma crede, sa vina, sa se convinga ! Am masa de masaj cu lipici, dar si eu sunt o tipa cu lipici... Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz5 Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 "De la zi la zi mai mult te iubesc Simt că ce ofer tot aia primesc Viața cu noi doi o vreau pe ripit Ce frumos ar fi să dăm doar un click. " ❤ 🤫 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 Am făcut pe miliardarul pe Otopeni și mi-am luat pizza Am văzut cu ochii mei: 10 euro o felie de pizza pe Aeroportul Otopeni! Nu m-am putut abține și mi-am luat. Am dat 10 euro pe felia de pizza și am mai pus încă 200 de lei, spre uimirea vânzătoarei, care m-a întrebat: -Ăștia 200 de lei pentru ce sunt? -Ca să îmi dați și un șezlong, să mă simt ca la Mamaia, că anul ăsta nu am apucat să merg!🙈 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 La 11.03.2022 la 17:36, elprofesoare a spus: Soția: E bună ciorba? Soțul: Ai chef de ceartă? Mata-ti mai face ciorbă cu slobozi? Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60452 Postat August 6, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 6, 2022 a venit weekendul 😁 12 1 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat August 6, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat August 6, 2022 S-a mai dun un An... 🥂 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 6, 2022 Partajează Postat August 6, 2022 - Doamnă, ați parcat pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi. Știu, am sânii mici.😉 Link spre comentariu
displayname Reputație: 74 Postat August 6, 2022 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat August 6, 2022 1 2 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11847 Postat August 7, 2022 Partajează Postat August 7, 2022 Am o vorbă care mă scutește să fur: Se confiscă! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz5 Reputație: 0 Postat August 7, 2022 Partajează Postat August 7, 2022 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11847 Postat August 7, 2022 Partajează Postat August 7, 2022 Balada lui Halat Alb ... A fost odată roșu împărat și verde împărat...că dacă era și galben împărat vă spuneam o poveste cu un semafor. 1 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 Azi mă simt sărac! Presimt că am să îi cer vecinului să îmi de-a nevasta împrumut😂 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 -lubire, ai văzut cum se uitau toate femeile la mine când am ieșit din apă ? - Normal ca se uitau, aveai un coi ieşit din chiloti. Link spre comentariu
displayname Reputație: 74 Postat August 8, 2022 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat August 8, 2022 2 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11847 Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 - Da' ți-a spus cineva că ești frumoasă? - Nu. - Băiat deștept. - Adică sunt urâtă? - Nu, ești frumoasă dar nu mai sta pe iarbă că scrie: pășunatul interzis! 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 8, 2022 Partajează Postat August 8, 2022 Închipuie-ți că te-ai îndrăgostit de el... Și... Pam! Are put a mică!🙈 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum