Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Chiar acum, JocelynEon a spus:

@pisicuts Muzica salvează vieți! Fii înțelegător că eu personal postez piese de genul 

Tre' sa te validezi cu CI si sefie mai intai🤣

• Haha 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
12 minutes ago, evaforyou said:

Tre' sa te validezi cu CI si sefie mai intai🤣

Același lucru îi aștept și eu partea administrației siteului/forumului! Când cei care solicită acest lucru se vor expune în fața unor necunoscuți și își vor face publice datele personale, atunci să emită pretenții! 😜☝️🙊

Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 12 minute, Alecsa08 a spus:

Noi astia cu muzica unde mai postam? 😳🫠

Dacă postai doar tu, x, y nu era problema... dar postau clonele câte 20 de melodii la fiecare 10 minute apoi își dădeau în alte 10 minute câte 7 like uri și în 2 luni făcea 2000 de postări cu reputație de 10000 de puncte... ce aport aduc ăștia forumului când 99%  din postări este doar muzica???? 

Vede și pisicut asta și normal ca le inchide

• Like 3
  • Trist 1
Link spre comentariu
4 hours ago, Alecsa08 said:

Noi astia cu muzica unde mai postam? 😳🫠

merge aici 😅

4 hours ago, extraterestru78 said:

Dacă postai doar tu, x, y nu era problema... dar postau clonele câte 20 de melodii la fiecare 10 minute apoi își dădeau în alte 10 minute câte 7 like uri și în 2 luni făcea 2000 de postări cu reputație de 10000 de puncte... ce aport aduc ăștia forumului când 99%  din postări este doar muzica???? 

Exagerezi 

Link spre comentariu
Vizitator pacornel
Reputație: 0
Acum 8 ore, extraterestru78 a spus:

Asta-i o postare pe care o apreciezi tu ..........am vazut

Muzica e cea mai tare.............

Link spre comentariu

@extraterestru78 ule . 

Mai suntem frați?   Vad că eu,  tu,  @marcus6,  MacArthur , picon   smd , avem aceiași homalăi pe urme.   

Să știi că nu mi-am schimbat părerea aia bună despre tine.    

Șobolanul   își râde în barbă când vede cât de  bine  îi iese treaba cu " desbina și stăpânește " 

Bine,  nu știu ce stăpânește 😏

Poate belita mea de 20 . 

🤣🤣

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
On 8/19/2022 at 8:54 PM, Super_Man said:

Ba prostalăule de Cbatony (pișa-m-aș pe chelia ta, de când erai Tandem și aveai avatar cu Vin Diesel, de parcă orice chelios este el și te reprezintă, lol ), pe lângă agramat și limitat intelectual, ești și extrem de ranchiunos si răzbunător. Porți războaie eterne cu X și Y, din care cel nou cu @TheNewMan este absolut  de neînțeles, omul este efectiv inocent visavis de tiradele tale atacatoare. Te muiesc toți cu care intri în contact, după care îți ștergi ca un laș contul și o iei de la capăt de pe un nou nick, de zici că ești Jim în filmul Eternal Sunshine of the Spotless Mind :(

Coițe retardat, gentlelemnule nebăgat în seamă cu doage lipsă la cap, ține minte de la mine o vorbă: exercitarea calificativelor de gen minus, sunt puterile acordate de pisi unor tembeli care în viața reală nu au absolut nicio putere.

Să-mi spui dacă e nevoie să traduc ce am scris mai sus și pentru înțelegerea iobagilor ca tine...

Lol, e caz patologic, am identificat cel putin 4 sindromuri prezente. Nu iti inspira deloc mila ? 

Link spre comentariu

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Acum 2 minute, pacornel a spus:

No ma marcus............

Nici asta nu-ti place?

............of

.......🤔

Nu mi place cînd văd că fac clonele postări pentru reputație, @pisicutsîchidel si pe asta😁

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...