andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2022 @bic.c ma duc sa iau niste furosemid. Stay tuned! 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Acum 12 minute, andrei825 a spus: @bic.c ma duc sa iau niste furosemid. Stay tuned! Dragoste mare intre voi 😁 1 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Nefutut Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2022 2 minutes ago, MisterX said: Dragoste mare intre voi 😁 Adevarat, s-a facut singur de caca si acum ma citeaza peste tot, e disperat dupa puncte. De parca s-ar duce cu ele la magazin sa cumpere o franzela 🤣 3 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Acum 4 minute, andrei825 a spus: Adevarat, s-a facut singur de caca si acum ma citeaza peste tot, e disperat dupa puncte. De parca s-ar duce cu ele la magazin sa cumpere o franzela 🤣 Dar si tie iti place sa bagi batul prin gard 😏 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2022 5 minutes ago, MisterX said: Dar si tie iti place sa bagi batul prin gard 😏 Ai mai vazut tu o replica de la mine pentru ham ham ? azi m-a citat din nou cu aceasi poveste vanduta iefina a lui tandem/turcoaz/lancelot/doina2020 si imi pare rau ca nu pot sa le citez pe toate, sunt prea multe. 3 1 Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2022 @MisterX sa nu lasi invins de toti boschetarii internetului care umbla cu harneala pe PM, dau rapoarte false, care se vand ieftin. In acest mediu virtual sunt oameni cu scoala, care iti acorda atentie. In realitate, e tocmai invers. 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Chiar acum, andrei825 a spus: Ai mai vazut tu o replica de la mine pentru ham ham ? azi m-a citat din nou cu aceasi poveste vanduta iefina a lui tandem/turcoaz/lancelot/doina2020 si imi pare rau ca nu pot sa le citez pe toate, sunt prea multe. Sincer nu urmaresc tachinarile astea ca mi se pare pierdere de timp. Ma amuza unele schimburi de replici in schimb 😁. Nu imi place cand o dati in injuraturi de mahala. Ce e drept nu retin ca tu sa fi injurat pe aici. 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Dc nu merge sa postez ceva fara aprobarea moderatorului? Ca nu (mai) am cont platit? Ieri mergea?? Doar cu mine au toti ceva sau?? Acum ce am mai facut?? Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Acum 4 minute, SelenBaby a spus: Dc nu merge sa postez ceva fara aprobarea moderatorului? Ca nu (mai) am cont platit? Ieri mergea?? Doar cu mine au toti ceva sau?? Acum ce am mai facut?? Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Nu merge sa pun muzica? 😂 Dar am mai pus... Si ce bine dispusa eram azi... Cineva ma uraste de moarte daca nici sa ascult muzica nu mai am voie :). Cum s-a aflat ca am o zi buna, gata au sarit pe mine 😂. Voiam sa va arat ce ascult acum...nu va mai arat, ascult doar eu 😂. Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2022 23 minutes ago, SelenBaby said: Nu merge sa pun muzica? 😂 Dar am mai pus... Si ce bine dispusa eram azi... Cineva ma uraste de moarte daca nici sa ascult muzica nu mai am voie :). Cum s-a aflat ca am o zi buna, gata au sarit pe mine 😂. Voiam sa va arat ce ascult acum...nu va mai arat, ascult doar eu 😂. Pe unde mai umbli ? 👀 3 1 Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Septembrie 27, 2022 1 hour ago, SelenBaby said: Nu merge sa pun muzica? 😂 Dar am mai pus... Si ce bine dispusa eram azi... Cineva ma uraste de moarte daca nici sa ascult muzica nu mai am voie :). Cum s-a aflat ca am o zi buna, gata au sarit pe mine 😂. Voiam sa va arat ce ascult acum...nu va mai arat, ascult doar eu 😂. Ce asculți? Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2022 1 hour ago, Dark.web1 said: Izabella:vino fata in tara ca am la clienti de nu mai stiu cum sa ma impart... Lolyta:pai si cat sa cer fa?? Izabella:cere cat cer si eu ..nu conteaza cum arati ...poti sa nu ai nici pizda ca astia de pe nimfomane sunt prosti si vin oricum... Nu fi proasta..vino in tara Lolyta;bine fata hai ca vin Cam asa cred ca au decurs comvorbirea lor... n-am mai ras de multa vreme roscovanule 😆 4 1 Link spre comentariu
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11832 Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Mama mi-a spus că vor veni zile ca asta! Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Septembrie 27, 2022 1 hour ago, JocelynEon said: Mama mi-a spus că vor veni zile ca asta! Zile de miercuri?🙄 2 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11832 Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 7 minutes ago, MacArthur said: Zile de miercuri?🙄 Yessir 🫡...rainy zile de miercuri 😧! Link spre comentariu
starfix Reputație: 441 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:aproape de Oras:aproape de Partajează Postat Septembrie 28, 2022 – Ce ai face dacă ai avea foarte mulți bani? – Aș angaja doi detectivi particulari ca să se urmărească unul pe altul. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2022 La 25.09.2022 la 12:21, andrei825 a spus: asa ceva In locul Anei, i-as fi aplicat un trampling astuia...trotuar faceam din el. Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Septembrie 28, 2022 Un barbat cerseste pe strada. "Ajutati-ma, va rog, am 5 copii de hranit". Un om ii arunca un prezervativ.🙈🙈 2 Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2022 Partajează Postat Septembrie 28, 2022 On 9/27/2022 at 9:39 AM, legyonayre said: Nu este atat de plina. Despre ce? Offf, mă simt aiurea că tot nu am putut să îți scriu și nush de ce nu poți primi mesaje dar dacă ai timp citește topic-ul Diandrei din TM...poate ți se aprinde un beculet...eu aș zice să o chemăm și la Cluj. Dăm 'sfoara' in țară dacă înțelegi gluma. Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Septembrie 28, 2022 Nu stiu cum dracu, dar si azi ma simt nefutut. Viitorul nu suna prea bine. Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2022 Partajează Postat Septembrie 28, 2022 M-a pus dracu să îmi dau cu o cremă de întinerire, acum nu mai vor ăştia să îmi vândă ţigări.🙈 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum