Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Lasa tata ca e de bine, te facusi galben! :laugh2

O fi de la ficat?

Să îmi bag pula-n toate zilele de Luni din toate timpurile, din toate galaxiile și din toate universurile existente!!!!

Amin!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Daca nu cauti cearta, esti invitatul meu sa spui ce crezi...

Constat si eu asa ca esti foarte acida in marea majoritate a postarilor. Exista si lucruri bune pe lume, trebuie doar sa le cautam. Cam atat!

Si ... nu caut cearta! :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Oriunde
Postat

Constat si eu asa ca esti foarte acida in marea majoritate a postarilor. Exista si lucruri bune pe lume, trebuie doar sa le cautam. Cam atat!

Si ... nu caut cearta! :)

Daca te uiti mai atent, o sa vezi ca sunt acida, uneori mai mult decat acida, cu cei care nu se controleaza sau pur si simplu au chef de cearta...

Exista multe lucruri bune pe lume, exista si oameni care pur si simplu cer si implora sa le vorbesti intr-un anumit fel...

Drept exemplu m-a tot "implorat" unul aseara pana am inceput sa-i spun de "sloboz", etc...

Sunt putini aici din cei cu care poti avea o discutie civilizata, in schimb foarte multi care se simt mai macho cand insulta...

Nu ma dor degetele sa raspund cu aceeasi moneda. :)

Postat

Daca te uiti mai atent, o sa vezi ca sunt acida, uneori mai mult decat acida, cu cei care nu se controleaza sau pur si simplu au chef de cearta...

Exista multe lucruri bune pe lume, exista si oameni care pur si simplu cer si implora sa le vorbesti intr-un anumit fel...

Drept exemplu m-a tot "implorat" unul aseara pana am inceput sa-i spun de "sloboz", etc...

Sunt putini aici din cei cu care poti avea o discutie civilizata, in schimb foarte multi care se simt mai macho cand insulta...

Nu ma dor degetele sa raspund cu aceeasi moneda. :)

Fara suparare, dar ai fost acida si cu mine fara sa te jignesc cumva. Pe alt topic. Si nu vorbisem cu sloboz, etc. Da' nu mai conteaza ca nu le contorizam.

Eu credeam ca se poate discuta civilizat cu mine :)

Postat

Fara suparare, dar ai fost acida si cu mine fara sa te jignesc cumva. Pe alt topic. Si nu vorbisem cu sloboz, etc. Da' nu mai conteaza ca nu le contorizam.

Eu credeam ca se poate discuta civilizat cu mine :)

:slap2

Ti-am explicat ce m-a deranjat in postarea ta, stii si tu foarte bine ca nu trebuia sa scrii ce ai scris la adresa mea, tu singur parca ai spus ca ai fost nesimtit...

Si acum te plangi ca am fost acida? 

Cand cineva rade de mine, eu nu las capul jos, ba am tendinta sa dau mai mult inapoi, asta daca nu ma nimeresti intr-un moment cand "mi se rupe"...

Mai ai si alte nemultumiri? :)

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Beton!

Fara misto, de 2 nopti dorm cu manusi de box, asta sa nu dorm cu altceva. :laugh2 :laugh2 :laugh2 N-am pierdut vreun pariu si nici nu sunt asa nebun, da' asa (imi) trebuie.

• Oras:aicisha
Postat

Beton!

Fara misto, de 2 nopti dorm cu manusi de box, asta sa nu dorm cu altceva. :laugh2 :laugh2 :laugh2 N-am pierdut vreun pariu si nici nu sunt asa nebun, da' asa (imi) trebuie.

Varsat de vant?

Vizitator FLQ
Postat

Varsat de vant?

Nu, bre. Nu-i nici bts.  Trebuia sa aleg : sa dorm numai pe spate cateva zile - dar nu pot - sau pe burta.  :laugh2 . Aveam niste manusi degeaba pe aici.  Partea naspa e cand mi se mai lipeste cate un coi sau ma pisca, imi dau pumni in coaie. :laugh2

• Like 5
Postat

Nu, bre. Nu-i nici bts.  Trebuia sa aleg : sa dorm numai pe spate cateva zile - dar nu pot - sau pe burta.  :laugh2 . Aveam niste manusi degeaba pe aici.  Partea naspa e cand mi se mai lipeste cate un coi sau ma pisca, imi dau pumni in coaie. :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Euflo at his best...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Daca pumni singur in coaie inseamna the best, fiti la inaltime!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

nu neapărat pumni in coaie, dar ceva să placă la toată lumea

Postat

Simt... greu de descris si nici nu vreau..

Asta imi place la ora asta... nu am explicatii.

• Oras:Bucuresti
Postat

Simt... greu de descris si nici nu vreau..

Asta imi place la ora asta... nu am explicatii.

-Te gandesti la cineva cand asculti melodia aceasta?Nu vreau jet daca nu poti sa-mi raspunzi!

Postat

-Te gandesti la cineva cand asculti melodia aceasta?Nu vreau jet daca nu poti sa-mi raspunzi!

:laugh2  Nu-ti dau jet.  :laugh2

Nu ma gandeam la nimeni, cred ca am ramas melancolica pentru ca am stat de vorba o gramada de timp cu un baiat aseara, fara nici un fel de tensiune sexuala...

A fost chiar placut. :)

• Administrator
Reputație: 114338
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

racit si cu febra

cand stranut imi sar mucii pe trening :innocent

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

...asteptand acel "one moment in time "....cu fiecare zi, cu fiecare minut sunt cu un pas mai aproape. :)

All of my dreams are a heartbeat away :D 

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

:laugh2  Nu-ti dau jet.  :laugh2

Nu ma gandeam la nimeni, cred ca am ramas melancolica pentru ca am stat de vorba o gramada de timp cu un baiat aseara, fara nici un fel de tensiune sexuala...

A fost chiar placut. :)

Amada, nu ti mai place pula? De la o vreme-n-coaie bate la ochi...;)

racit si cu febra

cand stranut imi sar mucii pe trening :innocent

Pe trening e ok, dar ai grija sa nu sara pă pantofi!

On topic: emotionat ;)

• Like 2

Postat

Amada, nu ti mai place pula? De la o vreme-n-coaie bate la ochi... ;)

Pe trening e ok, dar ai grija sa nu sara pă pantofi!

On topic: emotionat ;)

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Ba imi place, dar a trecut ceva timp de cand un barbat doar a stat de vorba cu mine, fara sa vrea sa mi-o arate...  :laugh2

Asta e specia barbatilor pe cale de disparitie...  :laugh2

Daca ne vedem in continuare, mi-ar placea sa astepte pana o sa vreau eu s-o vad... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...