klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 8, 2015 Eu mai joc si railnation- s-a schimbat epoca
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 8, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 8, 2015 Aici simt prea multa ura... nu fata de mine, intre specimene...Si fata de mine sunt niste... nu ma intereseaza. On topic: Nu ma doare nici in strap-on.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 8, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 8, 2015 Aici simt prea multa ura... nu fata de mine, intre specimene...Si fata de mine sunt niste... nu ma intereseaza. On topic: Nu ma doare nici in strap-on. Esti cea mai haitera de pe forum! Hai ca ti-am zis-o pe asta!... 3
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 8, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 8, 2015 Esti cea mai haitera de pe forum! Hai ca ti-am zis-o pe asta!... Eu sunt cea mai sincera si iertatoare de pe forum cu cei carora chiar le pare rau... Restul e cancan.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 8, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 8, 2015 Eu sunt cea mai sincera si iertatoare de pe forum cu cei carora chiar le pare rau... Restul e cancan.Nu-i adevarat! Turbulențele tale spun altceva!
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 8, 2015 Eu sunt cea mai sincera si iertatoare de pe forum cu cei carora chiar le pare rau... Restul e cancan.de asta te si iubesc eu pe tine... cand dunt beat ))
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Postat Mai 8, 2015 Vad ca nu sunt nici pe plus, nici pe minus. Sunt pe 0 , ceea ce-i perfect.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 8, 2015 Felicitări! Vezi viața cu alți ochi. 6 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 Ingrijorat............a venit uichendu' , iar gratare , iar bautura, plm 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2015 Cam nasol, este?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 Cam nasol, este? Da , azi si maine nu simt nimic.............luni e tragedie
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2015 6 6
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2015 6 6
silent_bay Reputație: 35 Postat Mai 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 9, 2015 Am bagat bautura doua zile incontinuu (joi si vineri). Mi-a fost un rau vineri la munca, nu mai puteam, da am bagat niste whisky si apoi vin alb de mi-am revenit si m-am facut la loc A fost zi de bauta, gratare ca era ziua directorului tehnic Nici nu prea am mancat astea doua zile da recuperez acuma.
eros 29 Reputație: 161 Postat Mai 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 9, 2015 Pai nu manca da-i tot cu beutura pana luni!
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2015 Ma simteam excelent pana in urma cu 2 minute cand am avut proast inspiratie sa ma scobesc intre dinti cu o scobitoare de cacat care s-a rupt si mi-a ramas intre dinti...nu pot s-o scot si ma enerveaza rau Ajutoooooor!!!!
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 9, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 9, 2015 Ma simteam excelent pana in urma cu 2 minute cand am avut proast inspiratie sa ma scobesc intre dinti cu o scobitoare de cacat care s-a rupt si mi-a ramas intre dinti...nu pot s-o scot si ma enerveaza rau Ajutoooooor!!!! Aţă dentară. Rar se întâmplă să dea greş...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2015 Ma simteam excelent pana in urma cu 2 minute cand am avut proast inspiratie sa ma scobesc intre dinti cu o scobitoare de cacat care s-a rupt si mi-a ramas intre dinti...nu pot s-o scot si ma enerveaza rau Ajutoooooor!!!! Deci, păna nu o scoți adio brebenel!
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2015 Aţă dentară. Rar se întâmplă să dea greş... Am incercat dar am impins bucatica de scobitoare mai aproape de gingie... offfff, nu mai folosesc in viata mea scobitori din lemn. Astept sa se umfle lemnul si sa iasa singura dar nu mai pot de nervi ca simt dintii inghesuiti plus ca ma inteapa la limba..
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 9, 2015 Ma simteam excelent pana in urma cu 2 minute cand am avut proast inspiratie sa ma scobesc intre dinti cu o scobitoare de cacat care s-a rupt si mi-a ramas intre dinti...nu pot s-o scot si ma enerveaza rau Ajutoooooor!!!!Un CIM cu explozie, e singura solutie 2 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 9, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 9, 2015 Cu "scobitoare de cacat" nu ar trebui sa scobesti in dinti... 1
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2015 Cu "scobitoare de cacat" nu ar trebui sa scobesti in dinti... Ce rea...Cica lasa si un gust amar,cu miros specific...scobitorii... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2015 Un CIM cu explozie, e singura solutie Dap, a venit si Cim-ul dar prea tarziu, scobitoarea parasise cavitatea mea bucala, probabil ca a mai dizolvat cateva aschiute microscopice. M-am imbracat frumos si m-am uschit la birou unde m-a salvat Waterpik ... face minuni chiar si in ceea ce priveste scobitorile rupte ramase intre dinti. PS. De ce s-a beshit in asemenea hal DG-ul?!?! 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 9, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 9, 2015 Cred ca de la scobitoare miroase...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2015 Mă duc să iau pop-corn și bere. Revin în 15 min. 7 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum