dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 9, 2015 Mă duc să iau pop-corn și bere. Revin în 15 min. Te astept.
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 9, 2015 PS. De ce s-a beshit in asemenea hal DG-ul?!?! ...pentru ca au mancat prea multi din fasolea piconului.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2015 Gata! Am venit. Nimic? 7 6
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2015 PS. De ce s-a beshit in asemenea hal DG-ul?!?! Din cauza de AT
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 9, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 9, 2015 PS. De ce s-a beshit in asemenea hal DG-ul?!?! sunt...consternat! o Domnisoara delicata, frumoasa, gingasa...asa, ca tine, de-un exemplu...sa foloseasca un asa limbaj vulgar?!? te rog!!!
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 9, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=coSVAyxU_gA
crystinutza Reputație: 7707 Postat Mai 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Mai 9, 2015 Iritata de sarma sutienului. Cred ca voi renunta de tot la el.
crystinutza Reputație: 7707 Postat Mai 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Mai 9, 2015 Se merita renuntatul la el de tot?
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 9, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 9, 2015 Azi am avut ocazia sa intalnesc un preot... Nu la slujba in biserica, la mine, cu dorinta, cum m-a intrebat el: Se poate o "muitza" si sex fara prezervativ? Hmmmm, dupa ce l-am legat la maini, l-am pus in genunchi, i-am scuipat in gura, l-am bagat la lins, bice peste fese, i-am bagat degete in cur, etc... Nu exagerez, ba nu am scris tot... S-a oferit sa fie sclavul meu personal, s-a dus la magazin si nu a mai venit... Nu m-am abtinut si i-am trimis toti dracii si chinuri pentru iertarea pacatelor... Sunt rea, stiu, dar nu-mi iesea din cap preotul care a omorat fata de la Constanta, sfintenia asta a venit sa-mi ceara "muie"... Cum ma simt? BIIIIIIIIIIIIIIIINEEEEEE! 1
crystinutza Reputație: 7707 Postat Mai 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Mai 9, 2015 Buna asta. s la mine a venit un preot si culmea, a dat la buci si limbi mai mult ca un pacatos.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 9, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 9, 2015 Azi am avut ocazia sa intalnesc un preot... Nu la slujba in biserica, la mine, cu dorinta, cum m-a intrebat el: Se poate o "muitza" si sex fara prezervativ? Hmmmm, dupa ce l-am legat la maini, l-am pus in genunchi, i-am scuipat in gura, l-am bagat la lins, bice peste fese, i-am bagat degete in cur, etc... Nu exagerez, ba nu am scris tot... S-a oferit sa fie sclavul meu personal, s-a dus la magazin si nu a mai venit... Nu m-am abtinut si i-am trimis toti dracii si chinuri pentru iertarea pacatelor... Sunt rea, stiu, dar nu-mi iesea din cap preotul care a omorat fata de la Constanta, sfintenia asta a venit sa-mi ceara "muie"... Cum ma simt? BIIIIIIIIIIIIIIIINEEEEEE! Povesti...sau daca-i "reala povestea",te-a exorcizat? 1 3
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 Azi am avut ocazia sa intalnesc un preot... Nu la slujba in biserica, la mine, cu dorinta, cum m-a intrebat el: Se poate o "muitza" si sex fara prezervativ? Hmmmm, dupa ce l-am legat la maini, l-am pus in genunchi, i-am scuipat in gura, l-am bagat la lins, bice peste fese, i-am bagat degete in cur, etc... Nu exagerez, ba nu am scris tot... S-a oferit sa fie sclavul meu personal, s-a dus la magazin si nu a mai venit... Nu m-am abtinut si i-am trimis toti dracii si chinuri pentru iertarea pacatelor... Sunt rea, stiu, dar nu-mi iesea din cap preotul care a omorat fata de la Constanta, sfintenia asta a venit sa-mi ceara "muie"... Cum ma simt? BIIIIIIIIIIIIIIIINEEEEEE! Amada, ce sclav e ala care nu se mai intoarce? L ai trimis dupa tigari? O fi fugit dă dracu?! 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 9, 2015 Amada, ce sclav e ala care nu se mai intoarce? L ai trimis dupa tigari? O fi fugit dă dracu?! =)) Era sa zic, prea bun, prea ca la tara =)) 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 9, 2015 Nu ai ce face. Si ei au locul lor sub soare. Un filozof a zis ca soarele ii incalzeste deopotriva si pe destepti si pe ... ceilalti( restul),
cot Reputație: 836 Postat Mai 9, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 9, 2015 prea muncit,prea ca la tara.
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 9, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 9, 2015 Povesti...sau daca-i "reala povestea",te-a exorcizat? Pentru cei ca tine am si spus "nu exagerez"... Povesti mi-a spus el, cum ar fi ca nu a mai facut sex de 6 luni si ca doctorul dupa circumcizie i-a recomandat sex fara prezervativ... Ce exorcizare? I-am dat la "sex" (bice) si blesteme de i-am taiat cheful de pizda... Unele lucruri chiar nu se intampla fara motiv... Amada, ce sclav e ala care nu se mai intoarce? L ai trimis dupa tigari? O fi fugit dă dracu?! Sclav pe naiba! Stiam ca nu vine inapoi, am stat putin sa ma conving si m-am dus la magazin... Nu a fugit, mergea incet... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Postat Mai 9, 2015 Pentru cei ca tine am si spus "nu exagerez"... Povesti mi-a spus el, cum ar fi ca nu a mai facut sex de 6 luni si ca doctorul dupa circumcizie i-a recomandat sex fara prezervativ... Ce exorcizare? I-am dat la "sex" (bice) si blesteme de i-am taiat cheful de pizda... Unele lucruri chiar nu se intampla fara motiv... Sclav pe naiba! Stiam ca nu vine inapoi, am stat putin sa ma conving si m-am dus la magazin... Nu a fugit, mergea incet... Pai ce sa mai fuga saracu, daca ziceai ca i-ai dat la bici(bice) :laugh2 :laugh2 .... A primit ce-a meritat, asemenea "pochi" is numai buni pentru domine 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 9, 2015 Nu a fugit, mergea incet- zici si tu ca Moromete
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 9, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 9, 2015 Nu a fugit, mergea incet- zici si tu ca Moromete Vacanta mare?
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2015 Excelent. V-am zis ca am de gand sa devin instructor de fitness, nu?!?
pyttbull Reputație: 7 Postat Mai 10, 2015 Postat Mai 10, 2015 )) ce bine ma simt azi mai ales dupa ce am citit pe blogul sorinei :blushing2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum