Administrator pisicuts Reputație: 114331 Postat Mai 15, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 15, 2015 aş mai mânca o amandină mi-au făcut poftă cei de la cancan ps: stire pe surse: in curand o sa cam dispara amandinele...din cofetarii. Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 aş mai mânca o amandină mi-au făcut poftă cei de la cancan ps: stire pe surse: in curand o sa cam dispara amandinele...din cofetarii. Tot la prajituri pe gandesti... Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 15, 2015 O sa-ti spun direct, asa sunt, nu ma schimb...Pana unde vrei sa mergem cu cearta? Eu nu sunt printesa Daiana, pe mine nu ai cum sa ma tii in santaj, nici o alta metoda nu functioneaza cu mine... in afara de cei 7 ani de acasa, comportament civilizat, etc...Banuiesc ca ai observat ca nu am facut nici un pas inapoi nici in privinta taticului tau, care adopta suflete distruse si le face sa nu sa se mai simta singure, din morivele lui personale, nu pentru ca este extrem de sufletist...So?Revin in curand...Hooo, fă, naluco! Că eu nu mă cert cu tine. Ești tu mai sărită de pe fix, dar îmi place cum te ataci când mă vezi. Cât despre cei 7ani ai mei de acas', îți lași copiii pentru mine, dacă ajungi să mă cunoști........ și să nu mă enervezi. ))) Continuăm. Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 15, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 15, 2015 Sunt sictirit Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 Hooo, fă, naluco! Că eu nu mă cert cu tine. Ești tu mai sărită de pe fix, dar îmi place cum te ataci când mă vezi. Cât despre cei 7ani ai mei de acas', îți lași copiii pentru mine, dacă ajungi să mă cunoști........ și să nu mă enervezi. ))) Continuăm. Ma pregatesc sa ma intalnesc cu niste rusi... am si cutitul pregatit pentru ca nu mi-a placut cum mi-a vorbit unul din ei la telefon... Te enervez? Pisi, du-te si vezi daca iti place vre-un parfum... nu te baga in treaba barbatilor... Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 15, 2015 Ma pregatesc sa ma intalnesc cu niste rusi... am si cutitul pregatit pentru ca nu mi-a placut cum mi-a vorbit unul din ei la telefon... Te enervez? Pisi, du-te si vezi daca iti place vre-un parfum... nu te baga in treaba barbatilor... Înveți reped, chiar și beată. Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 15, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 15, 2015 De rahat Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 Înveți reped, chiar și beată. Chiar nu sunt beata acum, la modul cel mai serios vorbesc... Se pare ca am si fost luata in serios, sa vad daca mai vin... Eu astept. Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 15, 2015 Chiar nu sunt beata acum, la modul cel mai serios vorbesc... Se pare ca am si fost luata in serios, sa vad daca mai vin... Eu astept. Mă bat eu cu ei pentru tine. Nu dau înapoi niciodată. Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 15, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 15, 2015 Wow Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 Mă bat eu cu ei pentru tine. Nu dau înapoi niciodată. A fost trimis un pitic... Partizan... La cativa metri de mine s-a oprit, s-a scuzat si a taiat-o ca sa ma sune apoi cu jigniri... Crezi ca doar romanii sunt de cacat?... Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2015 Felicitari pentru ca ... esti albastra! 1 2 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 15, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 15, 2015 oare cum o fi la gust o amandina albastra? a mancat cineva asa ceva? Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 15, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 15, 2015 Naspa Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 15, 2015 A fost trimis un pitic... Partizan... La cativa metri de mine s-a oprit, s-a scuzat si a taiat-o ca sa ma sune apoi cu jigniri... Crezi ca doar romanii sunt de cacat?... Dacă te-aș vedea, cred că și eu aș fugi de tine. ))) )))) P.S.: Glumesc, făi! 1 2 Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 Dacă te-aș vedea, cred că și eu aș fugi de tine. ))) )))) P.S.: Glumesc, făi! Nu venea sa ma futa... Pe tine daca as pune mana... mai bine ai vorbi mai putin... Poate ma supar si ma aliez cu Printesa, ar merita fata... 1 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 15, 2015 Nu venea sa ma futa... Pe tine daca as pune mana... mai bine ai vorbi mai putin... Poate ma supar si ma aliez cu Printesa, ar merita fata... Puteti sa va aliniati toate astrele si toate brigazile, ca nu aveti ce sa imi faceti. Sunt imbatabil. )) Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 Puteti sa va aliniati toate astrele si toate brigazile, ca nu aveti ce sa imi faceti. Sunt imbatabil. )) Un caine care nu ma musca, imi linge picioarele... Treci la lins.... Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 15, 2015 Un caine care nu ma musca, imi linge picioarele... Treci la lins.... Le-ai spalat de cand ai prasit ultima data? )) Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 15, 2015 Motane, te-ai apucat de cantat manele? ))))))) Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 Le-ai spalat de cand ai prasit ultima data? )) Ti-e frica de respectul celorlalti... Esti un sclav, de pe mess..., hmmm, ei deja stiu, tie ti-e rusine... La picioare! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 15, 2015 Ajutoooorrrrr, ma pune sa gatesc.... barbatul acesta se intrece cu gluma...ma duc sa fac ce-si doreste (cartofi prajiti cu coaste si salatra) ca altfel ... pula brebenel inainte de turneu. Offfff...Scuză-mă Nebunici, dar asta se cheamă că gătești? Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 15, 2015 Ti-e frica de respectul celorlalti... Esti un sclav, de pe mess..., hmmm, ei deja stiu, tie ti-e rusine... La picioare! Tot setata pe mess ai ramas? ))Nu folosesc asa ceva! Chiar ai mai vorbit cu Psycho ala, sau cum plm il cheama? )) Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 15, 2015 Scuză-mă Nebunici, dar asta se cheamă că gătești? Inteleg... Tot setata pe mess ai ramas? ))Nu folosesc asa ceva! Chiar ai mai vorbit cu Psycho ala, sau cum plm il cheama? )) Nu asta era numele de mess, nu am vrut sa-l postez... Fugi, ca tocmai te-a chemat strapanul, javra... Usor cu jignirile, ca uit cine esti si dau intr-un caine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum