Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Inteleg... :)

Nu asta era numele de mess, nu am vrut sa-l postez... :)

Fugi, ca tocmai te-a chemat strapanul, javra... :)

Usor cu jignirile, ca uit cine esti si dau intr-un caine... :)

Da' nu am jignit. :) O dai in balba, ca esti geloasa pe picon ca filrteaza cu Sorina4me. =))))

• Oras:Oriunde
Postat

Da' nu am jignit. :) O dai in balba, ca esti geloasa pe picon ca filrteaza cu Sorina4me. =))))

Acum ca ai terminat sa faci pe clovnul... Astept un raspuns... :)

Nici un raspus? Nu-ti mai spune nimeni ce sa scrii?  :laugh2

Nu te mai sprijina nimeni? :)

Postat

Ce-i face @babadochia lu' prost... :)

Mai dureaza ceva pana isi da seama cat de prost e... :)

Postat

Acum ca ai terminat sa faci pe clovnul... Astept un raspuns... :)

Nici un raspus? Nu-ti mai spune nimeni ce sa scrii?  :laugh2

Nu te mai sprijina nimeni? :)

Poate imi sprijin pula de tine, ce zici? :laugh2  :laugh2  :laugh2  Te tine? :>

Ca m-am saturat sa mi-o suga fraierul asta. Uite si tu ce prostalau e... :(

Ce-i face @babadochia lu' prost... :)

Postat

Poate imi sprijin pula de tine, ce zici? :laugh2  :laugh2  :laugh2  Te tine? :>

Ca m-am saturat sa mi-o suga fraierul asta. Uite si tu ce prostalau e... :(

Pula? Sa sprijini? Care pula? A cui?!  :laugh2  :slap2

Sprijine-te de cea a lui FLQ, dar l-ai cam suparat si nu ti-o mai da...  :laugh2

Postat

Pula? Sa sprijini? Care pula? A cui?!  :laugh2  :slap2

Sprijine-te de cea a lui FLQ, dar l-ai cam suparat si nu ti-o mai da...  :laugh2

:cry2  :cry2  :cry2

Postat

:cry2  :cry2  :cry2

Stiam ca esti bulagiu si lui tataie nu se mai scoala... gasim una si pentru tine... :)

Postat

Stiam ca esti bulagiu si lui tataie nu se mai scoala... gasim una si pentru tine... :)

Inteleg. Cauti defapt sa il ataci pe taticu' prin mine. :(

Daca iti bag pula in gat iti sar plombele. :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Scuză-mă Nebunici, dar asta se cheamă că gătești?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Normal...doar nu le mancam crude  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Legumele le-am spalat, le-am taiat si le-am si pus in castron...potrivitul cu sare, otet, etc, nu intra-n atributiile mele. In aceasta casa  treburile sunt foarte clare, fiecare are atributiile lui  :laugh2

Postat

Inteleg. Cauti defapt sa il ataci pe taticu' prin mine. :(

Daca iti bag pula in gat iti sar plombele. :)

Hmmm, asta faci? Traiesti prin el? Eu am zis ca vrei sa meriti respectul de sine... 

Neeee, mint, asta faci.

Reaprinzi ce era de f mult timp stins... :)

Ultima fraza sa-i spui unei din etnie, sigur te rasplateste cu sloboz... :)

Postat

Hmmm, asta faci? Traiesti prin el? Eu am zis ca vrei sa meriti respectul de sine... 

Neeee, mint, asta faci.

Reaprinzi ce era de f mult timp stins... :)

Ultima fraza sa-i spui unei din etnie, sigur te rasplateste cu sloboz... :)

Ma rasplateste cu miiiiiiiiij ! =))))

Hai ca plec! Aveti grija de buzunarele voastre, bai bagaboantelor! :*

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Normal...doar nu le mancam crude  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Legumele le-am spalat, le-am taiat si le-am si pus in castron...potrivitul cu sare, otet, etc, nu intra-n atributiile mele. In aceasta casa  treburile sunt foarte clare, fiecare are atributiile lui  :laugh2

si ulei, la salata (cu salata verde) pui si ulei, doar daca e salata de rosii cu ceapa (ceapa alba sau rosie) pui doar ulei, si sare, nu pui si otet :P :innocent :kiss2

Postat

Ma rasplateste cu miiiiiiiiij ! =))))

Hai ca plec! Aveti grija de buzunarele voastre, bai bagaboantelor! :*

Ajung cumparaturile... O sa avem grija sa-ti spargem dintii... :)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Amada, ceartă-te cu el, ceartă-te cu cine vrea mușchiul tău, dar nu mă amesteca pe mine. Cu el m-am certat crunt pe aici, apoi am îngropat securea războiului. Nu am devenit prieteni, nici măcar virtuali, suntem în relații civilizate și atât. 

Deci ... continuați, dar fără mine, pls!

Postat

Amada, ceartă-te cu el, ceartă-te cu cine vrea mușchiul tău, dar nu mă amesteca pe mine. Cu el m-am certat crunt pe aici, apoi am îngropat securea războiului. Nu am devenit prieteni, nici măcar virtuali, suntem în relații civilizate și atât. 

Deci ... continuați, dar fără mine, pls!

Eu am crezut ca am ingropat... 

Apoi apare... 

Am simtit clar de ceva timp ca nu-l sprijina nimeni in prosia asta...

Dar atata timp cat el o facea simtindu-se sprijinit... justificat sau nu...

Tu l-ai facut sa creada anumite lucruri... totusi... 

Reputație: 1046
Postat

Nu l-am făcut să simtă nimic. Uită-te câte puncte i-am dat atunci când se certa cu tine, sau cu altcineva.  Din păcate iar iți supraevaluezi capacitățile intuitivo-wanabisto-woodooisto-parapsiho ... etc.  și faci aprecieri eronate. Bobii au dat greș.

Nu știu ce ai îngropat tu, ce a reapărut, dar te asigur că nu am niciun amestec. Dacă vreau să te fut, te fut singur, nu am nevoie de ajutor. Întămplarea face că nu vreau să te (mai) fut.

O seară magică, îți doresc!

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

si ulei, la salata (cu salata verde) pui si ulei, doar daca e salata de rosii cu ceapa (ceapa alba sau rosie) pui doar ulei, si sare, nu pui si otet :P :innocent :kiss2

Ba pardon, eu unul la salata de rosii cu ceapa, daca e s-o fac "cu dichis", pun intotdeauna, in mod special, un pic de otet, sa mai taie putin din iuteala cepei...

Daca mai am la indemana si doua fire de marar cu adevarat PROASPAT... ma trezesc ca o mananc goala, uit de felul principal  :laugh2

(oricum, Sorina cred ca bagase si un "etc" mic acolo la enumerare... ;) )

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ba pardon, eu unul la salata de rosii cu ceapa, daca e s-o fac "cu dichis", pun intotdeauna, in mod special, un pic de otet, sa mai taie putin din iuteala cepei...

Daca mai am la indemana si doua fire de marar cu adevarat PROASPAT... ma trezesc ca o mananc goala, uit de felul principal  :laugh2

:thinking Interesant, uite ca nu puneam otet. Da marar (si/sau busuioc) pun si eu, reteta de la maica-mea :) dar otet... hmmm interesant. Mersi de sfat ;)

• Like 2
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Io cred ca tu faci salata de ceapa cu rosii. :)

Pentru salata de rosii cu ceapa, ceapa (fie alba fie verde dar niciodata rosie) se framanta initial cu foarte putina sare grunjoasa, se adauga peste rosiile taiate care stau timide in asteptare si se scapa in scarba niste busuioc (obligatoriu). Uleiul de masline obtinut prin presare la rece nu-i un must have dar daca-i musai atunci merge o rafala scurta. Basta!

• Like 3
  • Minus 4

Reputație: 10279
Postat

Pentru salata de rosii cu ceapa, ceapa (fie alba fie verde dar niciodata rosie) se framanta initial cu foarte putina sare grunjoasa, se adauga peste rosiile taiate care stau timide in asteptare si se scapa in scarba niste busuioc (obligatoriu). Uleiul de masline obtinut prin presare la rece nu-i un must have dar daca-i musai atunci merge o rafala scurta. Basta!

Fara a incerca (pe cuvant!) sa caut cu google textul, incerc un long shot: asta-i citat din Adi Hadean? :)

Adevaru' e ca n-am masurat niciodata cantitatile, dar... mda, imi place sa fie cu (destul de) multa ceapa. Nu-i frumos, da-i sanatos!

Pe de alta parte, io n-am niciun bai de la ceapa rosie - ba chiar dimpotriva, as indrazni sa zic. 

Busuiocul merge, intr-adevar, in special daca e verde (nu uscat). Uleiul de masline insa, dupa gustu' meu nu cadreaza deloc cu salata de rosii. Cel mai demential (imho, desigur) iese fix cu ulei de floarea-soarelui, presat la rece si ala daca se poate ;)

Hm. Teoria salatei de rosii. E si asta un subiect de discutie, why not? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...