Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Da, pentru astazi da, multe frumuseti are tarisoara asta, inca exista locuri in care securea.drujba, bocancul, cizma, cazmaua, harletul, nu au intrat ! Dar au intrat gratarele si mititeii in schimb :( :hug1

Te-ai dus pe araturi nearate... :)

Ceva normal cu gratarele, romanul in loc sa dea la sapa... mai bine mananca...  :laugh2

Poze ceva pui si tu? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pun, dar nu aici :)

Vizitator
Postat

De ce? Nu au iesit bine? Sau nu ai facut poze la bujori?... :)

Curioasa mai esti, ai o țâră rabdare ! :)

Vizitator
Postat

De ce? Nu au iesit bine? Sau nu ai facut poze la bujori?... :)

Ok, las-o balta, iar sunt indiscreta...  :laugh2

apai daca ar merge si mesageria privata :)

Reputație: 9109
Postat

din cauza cashketei? =))

Nu,dupa cum se vede e in perfecta stare,

Cauza ar fi-fanteziile mele... :blushing2

post-100350-0-59694700-1431885959_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

aia e cashketa lu' picon de mers la pescuit?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Astazi , in seara aceasta in special, ma simt excelent! Am fost spectatoare la " ruperea de nori" ,din taxi, care a fost wow. Ce am vazut mi-a amintit de faptul ca suntem micuti in fata fortelor naturii. Am admirat potopul nevenindu-mi a crede ca se intampla, in mai putin de 10 minute totul era in apa, strazi, trotuare, curti, masini( pe jumatate) , si puternica ploaie... nu iti dadeai seama daca ploua... asa viteza si intensitate avea. Superb spectacol... superb pana in momentul in care a trebuit sa cobor din taxi. Primul lucru care mi-a trecut prin minte, blonda si cu ideei minunate cum sunt , a fost: cum cobor fara sa ma ud?

Wtf... apa era aproape pana la genunchi... si atunci s-a aprins becul! M-am descaltat, mi-am suflecat pantalonii si lipa-lipa in picioarele goale prin apa rece, incaltamintea intr-o mana si umbrela in cealalta.

Mi-a placut!!!!

Cam atat in aceasta minunata zi de duminica, zi in care mi-am amintit ca suntem oameni, inventivi, creativi, buni sau rai, si ca,uneori, suntem si copii.

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Astazi , in seara aceasta in special, ma simt excelent! Am fost spectatoare la " ruperea de nori" ,din taxi, care a fost wow. Ce am vazut mi-a amintit de faptul ca suntem micuti in fata fortelor naturii. Am admirat potopul nevenindu-mi a crede ca se intampla, in mai putin de 10 minute totul era in apa, strazi, trotuare, curti, masini( pe jumatate) , si puternica ploaie... nu iti dadeai seama daca ploua... asa viteza si intensitate avea. Superb spectacol... superb pana in momentul in care a trebuit sa cobor din taxi. Primul lucru care mi-a trecut prin minte, blonda si cu ideei minunate cum sunt , a fost: cum cobor fara sa ma ud?

Wtf... apa era aproape pana la genunchi... si atunci s-a aprins becul! M-am descaltat, mi-am suflecat pantalonii si lipa-lipa in picioarele goale prin apa rece, incaltamintea intr-o mana si umbrela in cealalta.

Mi-a placut!!!!

Cam atat in aceasta minunata zi de duminica, zi in care mi-am amintit ca suntem oameni, inventivi, creativi, buni sau rai, si ca,uneori, suntem si copii.

Copii suntem de cand ne nastem pana cand murim, daca avem inima si sufletul deschis. Nu conteaza cati ani avem "in spate", putem sa avem si 150 de ani, tot copii vom fi ! :kiss3 :innocent

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
Postat

Copii suntem de cand ne nastem pana cand murim, daca avem inima si sufletul deschis. Nu conteaza cati ani avem "in spate", putem sa avem si 150 de ani, tot copii vom fi ! :kiss3 :innocent

Copil esti atat timp cat ai parinti...după...esti foaie verde, frunza-n vânt ;)

• Like 3
  • Minus 1
Reputație: 9109
Postat

uda-ma si pe mine :)

Pai stai ca de la ploaie,singura ma rezolv singura,nu ma laud aci  :girly

Vizitator
Postat

Copil esti atat timp cat ai parinti...după...esti foaie verde, frunza-n vânt ;)

;) 61 de ani, eu cred ca mai copil de atata nu se poate ;)

• Like 1
Vizitator
Postat

dupa 3 mici si o bere ma simt minunat :D.....doar ca micii din Constanta nu sunt ca cei din Bucuresti :(

hai ca te scot la un mic :) cand vii ? 

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

dupa 3 mici si o bere ma simt minunat :D.....doar ca micii din Constanta nu sunt ca cei din Bucuresti :(

micii de la constanta sint mai mici ca micii din bucuresti Anonna?

=))

Postat

Din nefericire, DAAAAAAAA.... sunt pe jumatate ... ce obraznici!!!!!! si pe langa asta, nu au pic de carne de oaie/miel... nici macar izul :(

Fără gustul/izul dă 'miel', viața e pustiu :)

• Minus 1

Vizitator
Postat

Fără gustul/izul dă 'miel', viața e pustiu :)

Si acum am seu pa ceru' gurii  :laugh2

OT: ca un  vibrator  :laugh2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...