Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Vrrreau sa ma asociez cu Marean si Cosmin R. Mai trebuie sa fie cu noi 3, si 3 fete buuune...la suflet si la trup. Nu de alta, da' trebuie cineva sa si cheltuiasca banii nostri. Cine se ofera? PS: Maran si Cosmin R, nu va retrageti din prima! Cine stie ce ... ce Nu sunt patron Io doar incasez de la patroni Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 it mai recomand :baclavasarayglykunefelokum halva si nu in ultimul rind: pismaniye. sa-ti ploua in gura. it mai recomand :baclavasarayglykunefelokum halva si nu in ultimul rind: pismaniye. sa-ti ploua in gura. Prin... 99 parca s-a deschis primul mall in vitan... m-am angajat vanzatoare la patiserie... Favoritele erau: baclava cu fistic (cea mai scumpa, dar mai ciordeam toate cate una... ) si pateurile cu branza sau spanac... 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 18, 2015 it mai recomand :baclavasarayglykunefelokum halva si nu in ultimul rind: pismaniye. sa-ti ploua in gura. Lokum e rahat, nu? Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 18, 2015 Favoritele erau: baclava cu fistic (cea mai scumpa, dar mai ciordeam toate cate una... ) si pateurile cu branza sau spanac... Si de atunci ai ramas cimpoi pufos. )))) Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 18, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 18, 2015 Lokum e rahat, nu? da Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Si de atunci ai ramas cimpoi pufos. )))) Am fost slaba, acum 3 ani am ajuns schiloada initial, apoi din lipsa sportului am inceput sa ma umflu... Sunt grasa, ce plm, sunt o doamna! 2 1 Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Mai 18, 2015 Ca dracu ma simt. Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 18, 2015 Am fost slaba, acum 3 ani am ajuns schiloada initial, apoi din lipsa sportului am inceput sa ma umflu... Sunt grasa, ce plm, sunt o baba grasa! altceva Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 altceva Ete putza / viermisorul... Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 18, 2015 Ete putza / viermisorul... incepi sa ma iubesti, este? vezi ca ma atasez repede la alintaturi. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 18, 2015 Deci Amada mă traduce! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 incepi sa ma iubesti, este? vezi ca ma atasez repede la alintaturi. Inca nu am asa multe castroane... dar cand am prea multe, te iubesc si pe tine... 1 1 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 18, 2015 Inca nu am asa multe castroane... dar cand am prea multe, te iubesc si pe tine... de 2 zile nu prea mai ai ce sa pui in ele, este? ) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 de 2 zile nu prea mai ai ce sa pui in ele, este? ) Pai daca vrei sa fie si pline, faci contuzie... Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 18, 2015 Pai daca vrei sa fie si pline, faci contuzie... ai vrea sa mananci niste samanta de modovean.... ai vreeea... cum nu ai vrea )) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 it mai recomand :baclavasarayglykunefelokum halva si nu in ultimul rind: pismaniye. sa-ti ploua in gura.aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................................... NU mai pune de astea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mai ales Pismaniye !!! :yummy 1 Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 18, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 18, 2015 tot asa Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 18, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 18, 2015 tot asa Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 18, 2015 Cum? Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 18, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 18, 2015 obosit Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 O sa spun niste nebunii pe care putini le inteleg...Azi am stat de vorba mult cu un baiat, strain...Parea distrus, parea ca ma citeste (ciudat, e foarte tanar), parea sa simta mult prea mult, parea debusolat in ce trebuia sau vroia sau trebuia sa faca...Sentimente multe si imprastiate...In final am oprit totul, i-am oprit scurgerea de energie, l-am intarit cu energia proprie...In momentul urmator mi-a spus ca se simte mai bine (prea direct si ciudat pentru ca oamenii de rand reactioneaza altfel...) si cand a ridicat capul din bratele mele... vorbeam cu alt "om"...Ma credeti nebuna, nu va judec, azi mi-am luat o lectie buna... cineva incerca sa-mi spuna sa nu mai ajut... Inca nu m-am hotarat ce sa fac cu asta.. 2 1 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 18, 2015 lasa bre. noi te intelegem. terapiile alea pe care le faci acolo incep sa dea roade. parca esti alt om acum 1 2 Link spre comentariu
thug Reputație: 209 Postat Mai 18, 2015 Oras:Capitala Oras:Capitala Partajează Postat Mai 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=c_uIs2txoII Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 O sa spun niste nebunii pe care putini le inteleg...Azi am stat de vorba mult cu un baiat, strain...Parea distrus, parea ca ma citeste (ciudat, e foarte tanar), parea sa simta mult prea mult, parea debusolat in ce trebuia sau vroia sau trebuia sa faca...Sentimente multe si imprastiate...In final am oprit totul, i-am oprit scurgerea de energie, l-am intarit cu energia proprie...In momentul urmator mi-a spus ca se simte mai bine (prea direct si ciudat pentru ca oamenii de rand reactioneaza altfel...) si cand a ridicat capul din bratele mele... vorbeam cu alt "om"...Ma credeti nebuna, nu va judec, azi mi-am luat o lectie buna... cineva incerca sa-mi spuna sa nu mai ajut... Inca nu m-am hotarat ce sa fac cu asta.. Ajuta daca ai aceasta posibilitate,nu degeaba ai acest har,nu te costa nimic,in schimb satisfactia ta personala va fi foarte mare. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 18, 2015 O sa spun niste nebunii pe care putini le inteleg...Azi am stat de vorba mult cu un baiat, strain...Parea distrus, parea ca ma citeste (ciudat, e foarte tanar), parea sa simta mult prea mult, parea debusolat in ce trebuia sau vroia sau trebuia sa faca...Sentimente multe si imprastiate...In final am oprit totul, i-am oprit scurgerea de energie, l-am intarit cu energia proprie...In momentul urmator mi-a spus ca se simte mai bine (prea direct si ciudat pentru ca oamenii de rand reactioneaza altfel...) si cand a ridicat capul din bratele mele... vorbeam cu alt "om"...Ma credeti nebuna, nu va judec, azi mi-am luat o lectie buna... cineva incerca sa-mi spuna sa nu mai ajut... Inca nu m-am hotarat ce sa fac cu asta.. Tu joci cu ”piesele” albe sau cu cele negre? Stii la ce ma refer! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum