Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Vrrreau sa ma asociez cu Marean si Cosmin R.

Mai trebuie sa fie cu noi 3, si 3 fete buuune...la suflet si la trup. Nu de alta, da' trebuie cineva sa si cheltuiasca banii nostri.

Cine se ofera?   :)    

PS: Maran si Cosmin R, nu va retrageti din prima! Cine stie ce ... ce :)

Nu sunt patron  :no2

Io doar incasez de la patroni  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

it mai recomand :

baclava

saraygly

kunefe

lokum 

halva 

si nu in ultimul rind: 

pismaniye.

sa-ti ploua in gura.

it mai recomand :

baclava

saraygly

kunefe

lokum 

halva 

si nu in ultimul rind: 

pismaniye.

sa-ti ploua in gura.

Prin... 99 parca s-a deschis primul mall in vitan... m-am angajat vanzatoare la patiserie...  :laugh2  :blushing2

Favoritele erau: baclava cu fistic (cea mai scumpa, dar mai ciordeam toate cate una...  :laugh2 ) si pateurile cu branza sau spanac...  :crazylove

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:în a patra zi dã week-end

Favoritele erau: baclava cu fistic (cea mai scumpa, dar mai ciordeam toate cate una...  :laugh2 ) si pateurile cu branza sau spanac...  :crazylove

Si de atunci ai ramas cimpoi pufos. =))))))

Link spre comentariu

Am fost slaba, acum 3 ani am ajuns schiloada initial, apoi din lipsa sportului am inceput sa ma umflu... :)

Sunt grasa, ce plm, sunt o baba grasa:laugh2  :laugh2  :laugh2

altceva  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

it mai recomand :

baclava

saraygly

kunefe

lokum 

halva 

si nu in ultimul rind: 

pismaniye.

sa-ti ploua in gura.

aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................................... NU mai pune de astea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mai ales Pismaniye !!! :no2 :cry2 :yummy :yummy :yummy

• Like 1
Link spre comentariu

O sa spun niste nebunii pe care putini le inteleg...

Azi am stat de vorba mult cu un  baiat, strain...

Parea distrus, parea ca ma citeste (ciudat, e foarte tanar), parea sa simta mult prea mult, parea debusolat in ce trebuia sau vroia sau trebuia sa faca...

Sentimente multe si imprastiate...

In final am oprit totul, i-am oprit scurgerea de energie, l-am intarit cu energia proprie...

In momentul urmator mi-a spus ca se simte mai bine (prea direct si ciudat pentru ca oamenii de rand reactioneaza altfel...) si cand a ridicat capul din bratele mele... vorbeam cu alt "om"...

Ma credeti nebuna, nu va judec, azi mi-am luat o lectie buna... cineva incerca sa-mi spuna sa nu mai ajut... Inca nu m-am hotarat ce sa fac cu asta.. :)

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 9109

Parea distrus, parea ca ma citeste (ciudat, e foarte tanar), parea sa simta mult prea mult, parea debusolat in ce trebuia sau vroia sau trebuia sa faca...

In final am oprit totul, i-am oprit scurgerea de energie, l-am intarit cu energia proprie...

In momentul urmator mi-a spus ca se simte mai bine (prea direct si ciudat pentru ca oamenii de rand reactioneaza altfel...) si cand a ridicat capul din bratele mele... vorbeam cu alt "om"...

Ma credeti nebuna, nu va judec, azi mi-am luat o lectie buna... cineva incerca sa-mi spuna sa nu mai ajut... Inca nu m-am hotarat ce sa fac cu asta.. :)

Ajuta daca ai aceasta posibilitate,nu degeaba ai acest har,nu te costa nimic,in schimb satisfactia ta personala va fi foarte mare. :girly

Link spre comentariu

Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud

Tu joci cu ”piesele” albe sau cu cele negre? Stii la ce ma refer!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...