trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2015 Hai sictir ! Macar incerc, ce plm, cu toate ca sunt constient ca n-o sa-mi iasa 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2015 Postat Mai 19, 2015 Macar incerc, ce plm, cu toate ca sunt constient ca n-o sa-mi iasa Asa mai da..........
oare Reputație: 188 Postat Mai 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Mai 19, 2015 pisicut atunci baneaza-ma
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2015 pisicut atunci baneaza-maDa-i motive, de exemplu, injura-l de Salam 4 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 19, 2015 pisicut atunci baneaza-ma Da-i motive, de exemplu, injura-l de Salam sau pe printsesa P.S.: pisicuts, deschide oferta de plata pentru cei care doresc sa isi stearga contul. )) 3 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 19, 2015 In loc sa va bucurati că au apărut căpşunile româneşti vă tineti in continuare de bălării. Se pune intâi nişte frişcă intre degetul mare de la piciorul drept şi degetul mare de la piciorul stâng al fetei, ştiţi voi , acolo sus , se pune o capsună peste frisca si se apucă foarte fin cu buzele proprii , neuitând să dea o raită si pe sub friscă 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 19, 2015 Am făcut asta, dar s-a vestejit căpșuna.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2015 Postat Mai 19, 2015 Am făcut asta, dar s-a vestejit căpșuna. inseamna ca ai ales piciorul gresit 3 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2015 Mi-am luat o teapa cu limbile alea, zici ca nici nu au fost... Se tot oprea ca prostul... apoi, peste un timp, vad ca scoate o guma din gura ca cica il incurca... Mi-a trecut tot cheful de orgasm, care mai tarziu s-a apropiat, dar a fugit poate pentru ca il durea si vreo masea... Bine ca a dus gunoiul. Pana mea! Acum trebuie sa mai si organizez pentru cineva niste prostii... plimbari imi trebuiau mie! Zi de rahat! 1 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 19, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 19, 2015 Postat Ieri, 21:24mosu44, on 18 May 2015 - 17:57, said: Vrrreau sa ma asociez cu Marean si Cosmin R. Mai trebuie sa fie cu noi 3, si 3 fete buuune...la suflet si la trup. Nu de alta, da' trebuie cineva sa si cheltuiasca banii nostri. Cine se ofera? PS: Maran si Cosmin R, nu va retrageti din prima! Cine stie ce ... ce MAREAN NO 1, on 18 May 2015 - 18:21, said: Nu sunt patron Io doar incasez de la patroni ------------------------- AHA, TE-AM PRINS, MAREAN!! IESTI ZAPCIU !!! 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 19, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 19, 2015 Mi-am luat o teapa cu limbile alea, zici ca nici nu au fost... Se tot oprea ca prostul... apoi, peste un timp, vad ca scoate o guma din gura ca cica il incurca... Mi-a trecut tot cheful de orgasm, care mai tarziu s-a apropiat, dar a fugit poate pentru ca il durea si vreo masea... Bine ca a dus gunoiul. Pana mea! Acum trebuie sa mai si organizez pentru cineva niste prostii... plimbari imi trebuiau mie! Zi de rahat! ups ups Amada daca ti-ai ales gresit persoana.Pentru un orgasm bun trebuie ales omul potrivit care stie ce si cand sa faca!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2015 ups ups Amada daca ti-ai ales gresit persoana.Pentru un orgasm bun trebuie ales omul potrivit care stie ce si cand sa faca! Corect! Dar pana acum a fost priceput, azi s-a tampit de nici nu si-a dat seama atata timp ca tot muta guma prin gura... O sa am de ce rade cand il mai vad...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2015 De radiera nu zici nimica ? N-are
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2015 In loc sa va bucurati că au apărut căpşunile româneşti vă tineti in continuare de bălării. Se pune intâi nişte frişcă intre degetul mare de la piciorul drept şi degetul mare de la piciorul stâng al fetei, ştiţi voi , acolo sus , se pune o capsună peste frisca si se apucă foarte fin cu buzele proprii , neuitând să dea o raită si pe sub friscă Dacă fac asta dar folosesc piciorul meu, se pune? Nu de alta dar așa am siguranța că e mai curat.
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 19, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 19, 2015 Corect! Dar pana acum a fost priceput, azi s-a tampit de nici nu si-a dat seama atata timp ca tot muta guma prin gura... O sa am de ce rade cand il mai vad... no futu-i sa prostit omu!poate a luat-o razna de la atitea limbi,mai ofera-i si tu o fleica ceva din cand in cand ca daca sta cu pwla sculata nu e bine!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2015 no futu-i sa prostit omu!poate a luat-o razna de la atitea limbi,mai ofera-i si tu o fleica ceva din cand in cand ca daca sta cu pwla sculata nu e bine! Pai stateam eu numai cu limbi? Mai schimb meniul ca ma plictisesc...
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 19, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 19, 2015 Pai stateam eu numai cu limbi? Mai schimb meniul ca ma plictisesc... Pai asa sa faci,mai da-i omului o sansa sa bage si carnaciorul undeva nu numai limbuta!
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Mai 19, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 19, 2015 Amanda tu arati ca ai nevoie sa mai fi si fututa (din cand in cand) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2015 Pai asa sa faci,mai da-i omului o sansa sa bage si carnaciorul undeva nu numai limbuta! Ce ti-as face eu la carnacior... Amanda tu arati ca ai nevoie sa mai fi si fututa (din cand in cand) Pai ma si fut din cand in cand, ca sa o fac cu pofta...
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Mai 19, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 19, 2015 si cum eascult........ 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 19, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 19, 2015 Amanda tu arati ca ai nevoie sa mai fi si fututa (din cand in cand) ntz, ntz, ntz...ce limbaj, ce limbaj... ai sigur nevoie de o amandina!!!
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 19, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 19, 2015 Pai ma si fut din cand in cand, ca sa o fac cu pofta... ntz, ntz, ntz...ce limbaj, ce limbaj...n-ai ce face acum?!? fa-o, dara!!! fa-o...ca si cum ai manca... O AMANDINA!!!
costel85 Reputație: 287 Postat Mai 19, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 19, 2015 ntz, ntz, ntz...ce limbaj, ce limbaj... ai sigur nevoie de o amandina!!! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum