gaby26 Reputație: 9 Postat Iulie 23, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Partajează Postat Iulie 23, 2013 ca la 20 de ani! fara griji si fara bani ) Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Ma simt al dracului de obosit. Astept cu nerabdare concediul. Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Iulie 23, 2013 Si eu ma simt al dracului de obosit si abia ce m-am intors din concediu Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Si eu ma simt al dracului de obosit si abia ce m-am intors din concediuDa, dar la tine e oboseala de prea multa distractie . La mine e de prea mult lucru :wallbash. Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Iulie 23, 2013 Distractie pe dracu. M-au rupt saptamana asta la munca .ce si-au zis ei, ca sunt fresh dupa concediu. Chiar am nevoie de un masaj acum. Cred ca am sa merg la chinezoaice Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Distractie pe dracu. M-au rupt saptamana asta la munca .ce si-au zis ei, ca sunt fresh dupa concediu. Chiar am nevoie de un masaj acum. Cred ca am sa merg la chinezoaiceDaca iti permiti si ai chinezoaice la-ndemana.... Dar las' ca-i fac si eu o vizita danutzei si ma voi simti si eu bine dupa... Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Sunt trist. Stau pe balcon si ii simt lipsa tzeposului. M-as distra putin si eu, dar n-am cu cine. Tzeposule, intoarce-te! Indiferent sub ce nume, numai revino. Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 23, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iulie 23, 2013 Fericita. Si am un milion de motive pentru asta. Link spre comentariu
VAGABONDU`` Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2013 Oras:mumbay Oras:mumbay Partajează Postat Iulie 23, 2013 Sunt trist. Stau pe balcon si ii simt lipsa tzeposului. M-as distra putin si eu, dar n-am cu cine. Tzeposule, intoarce-te! Indiferent sub ce nume, numai revino.Am revenit bre,ce-ai...deja dormi pe mata` in balcon??? On topic:ma simt minunat pt ca Nellutzu e inca exilat mai ai putin si faci o saptamana de exil....macar scoate-te nene de la intretinere Hai te tzuc pe frunce! Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Iulie 23, 2013 "Dacă-aş fi trăsnet v-aş trăsni,V-aş îneca dacă-aş fi apă,Şi v-aş săpa mormântu-adâncDac-aş fi sapă.Dacă-aş fi ştreang v-aş spânzura,Dacă-aş fi spadă v-aş străpunge,V-aş urmări dac-aş fi glonţ,Şi v-aş ajunge.Dar eu, deşi rămân ce sunt,O voce-adâncă îmi murmurăCă sunt mai mult decât orice,Căci eu, sunt ură." Alexandru Macedonsky - Ura Link spre comentariu
VAGABONDU`` Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2013 Oras:mumbay Oras:mumbay Partajează Postat Iulie 24, 2013 Căci eu, sunt ură." Alexandru Macedonsky - Urape cine si pe ce nene??? fii mai explicit.............. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 24, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Am revenit bre,ce-ai...deja dormi pe mata` in balcon??? On topic:ma simt minunat pt ca Nellutzu e inca exilat mai ai putin si faci o saptamana de exil....macar scoate-te nene de la intretinere Hai te tzuc pe frunce!Pai nu-ti spusei ca eram trist. De aceea, de supare, m-am dus sa ma culc. De stiam ca esti prin zona, mai zaboveam un ceas, doua.P.S. Maine ies din exil. Merg la bere cu baietii (si fetele). Tzeposule, stai cu telefonul la-ndemana ca te sun. Te tzuc, fratele meu! Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2013 Azi io hapy... hyper happy Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iulie 24, 2013 Azi ma simt bini di tat...) ma duc la piscina Complex Elisa Belciugatele care va bagati ?????? http://elisadinei.ro/Piscina/ Link spre comentariu
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 24, 2013 Doar putin ...penibil. Nu mi se intampla prea des, insa cand se intampla e ...jale! Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2013 Nu stiu ce ma tot mananca in cur sa te urmaresc (clar nu pentru berea aia) dar mi-e tare frica sa nu-ti returneze blonda tirbusonul. Asa repede... ar fi... vorba unui confrate... jenibil. Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2013 somnoros. Link spre comentariu
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 24, 2013 Mai Fane, da' ce te mai mananca in cur! Stii vorba aia: Era pe cand nu se zarea, azi o vedem si nu e? Link spre comentariu
Fluke Reputație: 79 Postat Iulie 24, 2013 Oras:EUROPA Oras:EUROPA Partajează Postat Iulie 24, 2013 Azi nu ma simt , adik sunt nesimtit ca am fost si nu am postat. In realitate ma simt ok si imi place viata. Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 24, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Iulie 24, 2013 Fericita. Si am un milion de motive pentru asta. Fericit! Daca Ancuta e fericita sunt si eu fericit! )))))) Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 24, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Iulie 24, 2013 Azi io hapy... hyper happyFelicitari nenea! ))))) Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Iulie 24, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 24, 2013 Fericit! Daca Ancuta e fericita sunt si eu fericit! ))))))Chiar este evident ..... oferta ramane valabila. .... in special pentru Ancuta. Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Cam asa: http://m.youtube.com/watch?v=9qU6amgwzvE Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 24, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iulie 24, 2013 Astazi ma simt excelent.Este o zi frumoasa si senina. Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Iulie 24, 2013 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Iulie 24, 2013 Astazi inca sunt plina de energie pozitiva, gandul imi e departe...Radiez! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum