Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

pai vezi ca totusi avem si cite ceva in comun, chiar daca ne mai hirjonim noi 2 din cind in cind, berbeci sintem amindoi doar...

observ ca iti plac si tie punctele de suspensie[ parca asa se numeau la gramatica cele 3 de la sfirsitul propozitiei]

Fiecare intelege ce poate si vrea, folosesc punctele ca sa nu intru in amanunte... :)

Ups, I did it again!  :laugh2

Ceva am ignorat in postarea ta... tu inca pastrezi niste chestii neplacute... arunca-le, au expirat.

Eu o sa fiu nevoita sa ma cert cu un dobitoc acum care ma ia cu bullshit in speranta ca ma baga in pat... va las.

:hug1

Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri

:)

Daca asta simti tu, pentru mine e mai mult decat suficient... :)

In mod normal alung gandurile negative, dar acum a trebuit sa diger niste sentimente...

Sorry pentru ce am spus aseara, pot s-o spun doar pentru ca nu esti suparat... :)

:kiss3

Iti pasa prea mult de imaginea ta, de aici si vine raspunsul tau oarecum pasnic...

Daca nu ti-ai dat seama pana acum, desenez: Imaginea mea pe forum si nu numai pentru mine este egala cu zero, cei care ma judeca nu ma ajuta cu nimic si nici nu vreau nimic de la nimeni.

Aberatiile de care vorbesti se refera la inaripata, careia i-ai intrat bine sub piele si acum cica incercai sa te razbuni...

Doar gesturile complet dezinteresate, din punctul meu de vedere si logic, merita apreciate, restul sunt facute doar ca sa se ajunga undeva... :)

Cand sau daca o sa faci un gest fara interes (nu fata de mine)... poate o sa-mi schimb opinia despre tine.

Ca tot vorbeai de Dumnezeu, eu sunt una din cei prin care el...

Răspunsul pașnic este pur și simplu pentru că nu e ok să te pui la mintea nebunului. Nu e nici etic, nici elegant.

Iți dorești o imagine pe forum și lucrezi din greu să-ți creezi personajul, doar că nu te avantalează și nici nu-ți dai seama.

Inaripata nu are niciun amestec în treaba asta. Conflictul dintre mine și tine e vechi, tu l-ai declanșat. Am reacționat așa cum am reacționat și în alte cazuri atunci când cineva postează odioșenii ca cele pe care le-ai postat tu. Chiar azi am reacționat la niște postări urăte ale Sorinei, care știi că îmi e amică. Asta nu ai văzut-o?

Gesturi dezinteresate am făcut destule pe aici, nu trebuie facute publice. Doar despre unul s-a vorbit, episodul Sofisticatu. Sau crezi că aveam un interes la el, eventual să-l fut? :laugh2

Dacă tu crezi că ești una din cele prin care Dumnezeu ... e clar!  :pope

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

In sfarsit...in sfarsit se convinge toata lumea ca este reala, ca este chiar ea...oare cum s-or simti paranoicii care spuneau ca e rujat si ca fura pozele femeilor de pe feisbuc?

On topic: somnoroasa rau...

Eu tot nu ma conving pana nu imi arata pisda  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Răspunsul pașnic este pur și simplu pentru că nu e ok să te pui la mintea nebunului. Nu e nici etic, nici elegant.

Iți dorești o imagine pe forum și lucrezi din greu să-ți creezi personajul, doar că nu te avantalează și nici nu-ți dai seama.

Inaripata nu are niciun amestec în treaba asta. Conflictul dintre mine și tine e vechi, tu l-ai declanșat. Am reacționat așa cum am reacționat și în alte cazuri atunci când cineva postează odioșenii ca cele pe care le-ai postat tu. Chiar azi am reacționat la niște postări urăte ale Sorinei, care știi că îmi e amică. Asta nu ai văzut-o?

Gesturi dezinteresate am făcut destule pe aici, nu trebuie facute publice. Doar despre unul s-a vorbit, episodul Sofisticatu. Sau crezi că aveam un interes la el, eventual să-l fut? :laugh2

Dacă tu crezi că ești una din cele prin care Dumnezeu ... e clar!  :pope

Gestul cu Sofisticatul l-ai facut pentru ca erai inconjurat de "prieteni" care au contribuit...  :)

Inteleg ca ti-ai recuperat banii.

In ce priveste conflictul nostru vechi... nu are nici o legatura cu ce ai facut azi. 

De curand glumeai cu mine si-mi dedicai melodii...

Te vad prea bine ca sa o dai cotita.   :laugh2

In ce priveste ce face Dumnezeu prin mine, nu ai putea sa digeri daca iti spun cine este Dumnezeu de fapt...  :)

Nebuna? M-am obisnuit cu termenul, cateodata chiar asa vreau sa fiu vazuta.

Link spre comentariu

Fiecare intelege ce poate si vrea, folosesc punctele ca sa nu intru in amanunte... :)

Ups, I did it again! :laugh2

Ceva am ignorat in postarea ta... tu inca pastrezi niste chestii neplacute... arunca-le, au expirat.

Eu o sa fiu nevoita sa ma cert cu un dobitoc acum care ma ia cu bullshit in speranta ca ma baga in pat... va las.

:hug1

Sa presupunem ca te baga in pat , iti face vreun rau ?

Link spre comentariu

Aminteste-ti de cea mai scarboasa femeie pe care ai cunoscut la viata ta... o sa intelegi cat de atractiv este acest "barbat"... :)

Ok,m-ai convins ! Mi-am amintit de una,urata cu spume,pe care am futut-o din cauza ca eram beat.Dimineata imi spunea ca ma iubeste... ;-)

Link spre comentariu

Gestul cu Sofisticatul l-ai facut pentru ca erai inconjurat de "prieteni" care au contribuit...  :)

Inteleg ca ti-ai recuperat banii.

In ce priveste conflictul nostru vechi... nu are nici o legatura cu ce ai facut azi. 

De curand glumeai cu mine si-mi dedicai melodii...

Te vad prea bine ca sa o dai cotita.   :laugh2

In ce priveste ce face Dumnezeu prin mine, nu ai putea sa digeri daca iti spun cine este Dumnezeu de fapt...  :)

Nebuna? M-am obisnuit cu termenul, cateodata chiar asa vreau sa fiu vazuta.

Scuză-mă că îți spun, dar ești varză. Nu am recuperat nimic, iar eu am contribuit cel mai mult. Ca de obicei, vorbești aiurea, fără să știi despre ce este vorba. 

Ce am făcut azi? Ți-am răspuns la o mârlănie, una dintre multele cu care ne-ai obișnuit.

Am glumit și ți-am dedicat melodii atunci când ai fost decentă și lucidă, adică rar, extrem de rar.

Chestia cu nebunia ta... nu ai ce face, ești văzută așa cum ești.

Cât despre Dumnezeu ... doar n-oi fi chiar tu?  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu

Ok,m-ai convins ! Mi-am amintit de una,urata cu spume,pe care am futut-o din cauza ca eram beat.Dimineata imi spunea ca ma iubeste... ;-)

:laugh2  :hihat

Scuză-mă că îți spun, dar ești varză. Nu am recuperat nimic, iar eu am contribuit cel mai mult. Ca de obicei, vorbești aiurea, fără să știi despre ce este vorba. 

Ce am făcut azi? Ți-am răspuns la o mârlănie, una dintre multele cu care ne-ai obișnuit.

Am glumit și ți-am dedicat melodii atunci când ai fost decentă și lucidă, adică rar, extrem de rar.

Chestia cu nebunia ta... nu ai ce face, ești văzută așa cum ești.

Cât despre Dumnezeu ... doar n-oi fi chiar tu?  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am spus "inteleg", nu am dat in bobi, dincolo este activ din putinul vazut de mine...

Nu ai recuperat?  :cry2

Asta a fost gestul tau dezinteresat?  :laugh2

Eu cand dau bani fara interes nu-i astept inapoi...  :laugh2

Mai cauta, poate chiar ai facut un bine dezinteresat la viata ta... nu cred, dar iti da o tema de gandire... :)

Nu sunt Dumnezeu, sunt un om, ceva mai inteligent ca restul, dar raman modesta si nu-mi folosesc puterile, desi puteam sa castig mult prin ele, prefer sa pastrez si sa respect ce mi s-a dat...

Link spre comentariu
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end

ce faceti bai bagabontilor? ce se intampla aici?

ma duc sa mananc black angus si sa beau moet.

asta inseamna barosaneala adevarata!

v-am lasat! aveti grija de corpurile voastre, bai praduitorilor!

Link spre comentariu

Măi femeie, când îți spun că ești varză, păi chiar ești!  El a cerut un împrumut pentru câteva zile, dacă spunea că are nevoie de tot, îi dădeam și așa. E vorba de o escrocherie măruntă și prietenie înșelată, nu de bani, năroado! Dar tu nu știi d'astea, nu știi decât  că toată lumea vrea ceva de la tine, că toți sunt meschini și interesați. Am făcut la viața mea, într-un an mai multe mai multe lucruri bune și dezintereat (și nu e vorba de bani, sau numai de bani), decât ai făcut tu, în toată viața ta mizeră și inutilă. Ce dracu'  să vrea alții de la tine? In afară de pizdă nu ai ce oferi.

Am spus "inteleg", nu am dat in bobi, dincolo este activ din putinul vazut de mine...

Mai cauta, poate chiar ai facut un bine dezinteresat la viata ta... nu cred, dar iti da o tema de gandire... :)

Nu sunt Dumnezeu, sunt un om, ceva mai inteligent ca restul, dar raman modesta si nu-mi folosesc puterile, desi puteam sa castig mult prin ele, prefer sa pastrez si sa respect ce mi s-a dat...

Ești mai inteligentă ca restul ... restul care? Restul de la non-stop de la vodcă? Te consideri cea mai inteligentă? Păi dacă asta nu e paranoie, ce este?  Ce puteri ai tu? Dacă aveai oarece puteri, nu erai în halul ăsta ... singură, fără o cârpa-n cur,alcoolică, debusolată, un lumpen sordid care va sfârși într-un șanț moartă de beată. Nu mai judeca tu pe alții, nu mai judeca tu viețile și caracterele altora, Vezi-ți de bârna din ochiul tău! Nu-mi spune că marile spitite au trăit în sărăcie și singuri. Suntem în a.d. 2015. Nu e vorba de bogăție ci de un trai fie și la minimul decenței, nu e vorba de o mulțime de adoratori, ci doar de câțiva prieteni. Dacă spui că ți s-a dat un har, să știi că beția nu este un har, decât în viziunea alcoolicilor. Mai caută... 

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu

Măi femeie, când îți spun că ești varză, păi chiar ești!  El a cerut un împrumut pentru câteva zile, dacă spunea că are nevoie de tot, îi dădeam și așa. E vorba de o escrocherie măruntă și prietenie înșelată, nu de bani, năroado! Dar tu nu știi d'astea, nu știi decât  că toată lumea vrea ceva de la tine, că toți sunt meschini și interesați. Am făcut la viața mea, într-un an mai multe mai multe lucruri bune și dezintereat (și nu e vorba de bani, sau numai de bani), decât ai făcut tu, în toată viața ta mizeră și inutilă. Ce dracu'  să vrea alții de la tine? In afară de pizdă nu ai ce oferi.

Ești mai inteligentă ca restul ... restul care? Restul de la non-stop de la vodcă? Te consideri cea mai inteligentă? Păi dacă asta nu e paranoie, ce este?  Ce puteri ai tu? Dacă aveai oarece puteri, nu erai în halul ăsta ... singură, fără o cârpa-n cur,alcoolică, debusolată, un lumpen sordid care va sfârși într-un șanț moartă de beată. Nu mai judeca tu pe alții, nu mai judeca tu viețile și caracterele altora, Vezi-ți de bârna din ochiul tău! Nu-mi spune că marile spitite au trăit în sărăcie și singuri. Suntem în a.d. 2015. Nu e vorba de bogăție ci de un trai fie și la minimul decenței, nu e vorba de o mulțime de adoratori, ci doar de câțiva prieteni. Dacă spui că ți s-a dat un har, să știi că beția nu este un har, decât în viziunea alcoolicilor. Mai caută... 

In toata sarada ta am citit doar "Ham, ham, ham". 

Tu ai dat exemplul cu el pentru fapta dezinteresata, proasta alegere.

In rest, faptul ca suferi nu este problema mea, la fel am tratat si persoana de mai devreme care tot isi tragea nasul doar ca sa ma impresioneze...

Ce o sa fie cu viata mea este responsabilitatea mea, nu o sa tina mult, dar o sa fie din plin, pentru mine si cei din jur...

In ce te priveste, indiferent cata ura ti-am purtat, nu esti responsabilitatea mea.

Pe scurt, nu o sa te scot din rahatul in care te-ai bagat intentionat...

Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 114293
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

pre_1432391115__terr0gf.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo

1. eu habar n-am si nu ma prea intereseaza despre ce vorbiti voi...pare ca erati apropiati, poate chiar prieteni, la un moment dat...si acum...hmmm...sunteti doar oameni.

2. crezi ca eu as putea sa "diger" "cine este Dumnezeu de fapt" ?

eu am un posibil si probabil raspuns...extrem de simplu, la o astfel de intrebare (cine este Dumnezeu, de fapt).

mi-ai starnit curiozitatea...

ps: picon, din reactia lui, nu cred ca are idee cine este Dumnezeu, de fapt.

sau poate?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...