n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Chiar nu demult am avut o viziune, am si auzit... m-am abtinut sa nu scriu imediat ca sa nu par si mai nebuna...Indiferent la ce parere au ajuns unii, eu nu sunt manipulata dupa placul nimanui.Trist sa vad ce vad... raman ce sunt. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 23, 2015 Ia sa mai deschidem o (alta) Cutie a Pandorei (de parca nu erau destule ): Dumnezeu este un Fractal Ia sa vedem acum Vechiul Testament - Geneza. De citit si/sau recitit Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Vechiul Testament - Geneza. De citit si/sau recititComplicam lucrurile mmmuullltttt. Nu este o discutie pentru aici, lasa lucrurile asa cum sunt ! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 23, 2015 Iţi dai seama ce-ar iesi? De la fun la blasfemii extreme, Doamne iartă-mă! 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Scuze ca intervin neinvitata, Picon este beat momentan, o perioada nu va mai fi el... sunt si eu curioasa cine sau cati va fi... Continuati. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 23, 2015 Scuze ca intervin neinvitata, Picon este beat momentan, o perioada nu va mai fi el... sunt si eu curioasa cine sau cati va fi... Continuati. Aici toată lumea e invitată. O apă rece , un fursec, o glumă , o vorba de duh... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Aici toată lumea e invitată. O apă rece , un fursec, o glumă , o vorba de duh... Daca era asa, intram de fiecare data cu placere... Dar... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 23, 2015 E alegerea ta... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Asa e.Cineva se chinuie sa dea de el... nu prea reuseste... Sa ma verific inca o data, Picoane, esti legat la gura si maini? Mort, muci, praf! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Cu user si parola logic nu o sa functioneze, el nici parola la net nu da curvelor... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114299 Postat Mai 23, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 23, 2015 Daca era asa, intram de fiecare data cu placere... Dar... dar intrii si asa fara fursec si apa Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 dar intrii si asa fara fursec si apa Mda. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Sa te clarific? Urmaresc uneori ce gandesti, azi a fost mai putin aglomerat...Asculta ceva frumos: Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Nu mai pot sa modific.Fixatia e pe numele meu din buletin?Interesant, era ultimul aspect pentru mine, altfel nici nu aveai cum sa-l stii... Strange carul, ti-au scapat niste prosti.... Interesant, intradevar ce afli cand esti putin nebuna... Acum, legat de numele meu, tot tataie il avea, i-am trimis cv-ul cand ma imbarliga...Pisi, citeste cv-ul inca o data, este ca nici nu te apropii sa mirosi ca mine? Valoare, fara numar, fara manele... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Ok.Pisi, apreciez sinceritatea si sorry. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 E sambata seara. nu mai fiti tristi/suparati ! E vara (aproape), a venit caldura, mergeti la o terasa, ascultati o muzica de acordeon/jazz/ si/sau manele, iubiti ! Viata e frumoasa ! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Femeia e obsedata, cu greu ajung la Pisi fara curca ploata.... Legatura stransa, mai mult din partea ei...Acum nu mai simt nimic in afara de curca... vai si amar pisi de tine... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 In sfarsit... Acum sunt deja prea obosita, la modul serios sa-i aduca cineva o dadaca, nu mai citesc pe aici decat scutece... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 On topic: Rupta de oboseala.Mi se pare absurd si nu inteleg de ce cand vreau sa-l accesez pe Pisicuts dau de Randunica...Nu are sens pentru ca eu clar simt un barbat, dar imediat apare copilul, apoi ea...What a fuck is wrong with this picture?Imi bag ceva in curiozitate si ma bag in pat. Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 Asa e.Cineva se chinuie sa dea de el... nu prea reuseste... Sa ma verific inca o data, Picoane, esti legat la gura si maini? Mort, muci, praf! Amada, cred ca verifici daca Picon e cu alta. Iubire mare! Ce l-ai mai lega pe Picon..., dar nu stiu daca de pat sau de calorifer... :laugh2 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2015 Doamneeee....sper sa nu am vreodata nesansa sa ajung sa-mi sara mintile, este ... infiorator... On topic: trista pentru ca vad din ce in ce mai multi oameni cu probleme grave dar si bucuroasa fiindca maine la ora asta sunt acasica langa iubitul meu. 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114299 Postat Mai 24, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 24, 2015 amanda are nesansa sa nu realizeze 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 24, 2015 Și pare că e din ce în ce mai grav. Sincer, nu e de râs! Link spre comentariu
silent_bay Reputație: 35 Postat Mai 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2015 Just wakin up in the mornin gotta thank GodI don't know but today seems kinda odd Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2015 Amada, cred ca verifici daca Picon e cu alta. Iubire mare! Ce l-ai mai lega pe Picon..., dar nu stiu daca de pat sau de calorifer... :laugh2 Cu alta? Cu 2 a fost, dar s-a imbatat ca porcu'! Eu m-am apucat sa vorbesc cu sticla... Dar e bine, mi-au trecut toti nervii si nu ma doare nici in fund de irlandez sau altcineva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum