ski-ba-bop-ba-dop-bop Reputație: 19 Postat Mai 25, 2015 Oras:Scatland Oras:Scatland Partajează Postat Mai 25, 2015 ce zi e azi ca n-o simt ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 In fiecare zi este Duminica ! Link spre comentariu
ski-ba-bop-ba-dop-bop Reputație: 19 Postat Mai 25, 2015 Oras:Scatland Oras:Scatland Partajează Postat Mai 25, 2015 In fiecare zi este Duminica ! duminica tomii Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Ei si tu acuma.Tot timpul sunt cuminte.Ce prostie vrei sa zici oare,nu ai dormit bine azi noapte?Cand ai zis ca vii acasa? Am dormit foarte bine, visam ca ploua pentru ca vreau ploaie... Nu cred ca vin... Acasa e unde te simti acasa, nu conteaza tara... 1 Link spre comentariu
ski-ba-bop-ba-dop-bop Reputație: 19 Postat Mai 25, 2015 Oras:Scatland Oras:Scatland Partajează Postat Mai 25, 2015 Am dormit foarte bine, visam ca ploua pentru ca vreau ploaie... Nu cred ca vin... Acasa e unde te simti acasa, nu conteaza tara... du-te-n coreea de nord sa vezi cum simti ca esti acasa sau in siria langa palmyra Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 du-te-n coreea de nord sa vezi cum simti ca esti acasa sau in siria langa palmyra Ma duceam, dar acolo nu ma simt acasa. Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Mai 25, 2015 Am dormit foarte bine, visam ca ploua pentru ca vreau ploaie... Nu cred ca vin... Acasa e unde te simti acasa, nu conteaza tara... Asa este cum spui.Foarte bine daca te simnti acolo ca acasa este bine.Ps:poate ne vedem in Irlanda ca luna viitoare maduc si eu acolo vreo 2 sapt. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 hmm... :laugh2 https://www.youtube.com/watch?v=fHWeiTGo8Gk Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Asa este cum spui.Foarte bine daca te simnti acolo ca acasa este bine.Ps:poate ne vedem in Irlanda ca luna viitoare maduc si eu acolo vreo 2 sapt. :) Ma fut in irlandez, nu merita sa fie in Irlanda, de asta e in Bucuresti... As vizita Scotia sa vad barbati in fuste... Mai devreme am avut o intalnire de gradul plm, s-a chinuit mult si bine sa ma sensibileze (o fi cuvantul corect?), a afisat o mare indiferenta fata de anumite evenimente, a venit cu sfaturi si concluzia ca am o boala psihica... In termenii psihologiei de rand, eu sunt bolnava psihic, stiu asta, sunt altfel, e suficient, traiesc altfel e deja ceva, mai caut si energii/simturi... loco scrie pe mine.Well, a plecat cam dezamagit.Si-a dat seama mai tarziu ca a pierdut ceva pentru ca ma tot agasa... Ii pasa acum de starea in care vroia sa ma aduca? (el credea ca-mi (ca-si) face bine cu insistente si sfaturi, nici nu s-a uitat cum reactionez la ele...) Nu. Si-a cerut scuze cand nu a mai primit ce se astepta...Nu a primit nimic. Ignoranta si mandria este cel mai mare defect la om.Devin tot mai rece, doar il studiez, nu de nevoie, de curiozitate si plictiseala. What else is new? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Sorina, ai nevoie de ajutor la teme? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Apropos, ar fi o idee buna sa va opriti din frica, macar in oarecare masura...Frica si indiferenta au alte nuante. O zi frumoasa! PS. Da, sunt si alcoolica, dar asta e alta poveste care nu se termina pentru ca nu vreau. La cantitatea consumata de mine... ma incadrez lejer.Cand m-am trezit cineva incerca sa ma citeasca, nu e cazul, vezi mai sus. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Daca simteam as fi stiut? Stiu. O betiva cu viata distrusa, asta este ce citesc aici la multi.Fiecare are dreptul la o opinie, viata mea s-a schimbat mult inainte sa incep sa beau, mila este ultimul lucru care s-ar incadra aici.Am trait intens, acum sunt la pensie. Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Mai 25, 2015 Apropos, ar fi o idee buna sa va opriti din frica, macar in oarecare masura...Frica si indiferenta au alte nuante. O zi frumoasa! PS. Da, sunt si alcoolica, dar asta e alta poveste care nu se termina pentru ca nu vreau. La cantitatea consumata de mine... ma incadrez lejer.Cand m-am trezit cineva incerca sa ma citeasca, nu e cazul, vezi mai sus.Nu mi-e frica nu mi-e frica de bau bau,stii cum este aia?Pentru ce sa iti fie frica?In general nu mi-e frica. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Nu mi-e frica nu mi-e frica de bau bau,stii cum este aia?Pentru ce sa iti fie frica?In general nu mi-e frica. Clar si evident, nici nu ai de ce... Link spre comentariu
suit&tie Reputație: 570 Postat Mai 25, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Mai 25, 2015 Varza, terminat de fusul orar in care ma aflu. Inca 2ore si ii maine Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Mai 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Mai 25, 2015 Azi ma simt parlita de soarele de ieri. Link spre comentariu
ski-ba-bop-ba-dop-bop Reputație: 19 Postat Mai 25, 2015 Oras:Scatland Oras:Scatland Partajează Postat Mai 25, 2015 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 25, 2015 Azi ma simt parlita de soarele de ieri. Adică vorbită? Ai vrut să-l iei pe tot dintr-o dată? Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Mai 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Mai 25, 2015 Adică vorbită? Ai vrut să-l iei pe tot dintr-o dată? Nu. A fost el prea darnic cu mine. I s-a pus pata pe mine. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Nu am fost cuminte azi, deloc... Fetito, mi-e mila de tine cand suferi, dar daca ti se urca la cap... Urmareste zilele si anii care urmeaza. Urat cum te porti. Nu sunt obsedata cu tine, nu ma mai cauta, adica nu te mai gandi la mine, in orice fel.Data viitoare nu o sa mai scriu, o sa fac mai rau, pentru? Ca sa intelegi ca nu sunt ce crezi... Usurel cu figurile, genul "Sa vezi ce-ti fac"... Plm, aproape ca nu-mi vine sa mai intru aici... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Acum vorbind serios, sub ochiul stang am desenat decateva ori o alunita... cand am uitat de asta, ea a aparut si a crescut un pic mai mare decat cea desenata, dar in exact acelasi loc... Acum, de ceva timp, vreau ochi verzi, m-am nascut cu ochi caprui, doar cand eram bronzata ei pareau verzi...Acum nuanta nu-mi place, am deschis din caprui pana la un galbui... Asta vreau:https://www.youtube.com/watch?v=So4Mxem7SAQ&list=PLIb_c95oir-2cAfEpFx1vCyl08TayRYDt&index=29 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Speriat , m-a amenintat corina si 44 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 26, 2015 Cei 44 ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Cei 44 ? Varsta 1 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 26, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 26, 2015 Varsta vrasta ta? ce coi-incidenta...suntem de-un leat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum