Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 26, 2013 Azi ma simt foarte trist din cauza ca PISICA a dat :bnala prietenul meu SOFISTICATUL.... si la Gogu... Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 26, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 26, 2013 Azi ma simt foarte trist din cauza ca PISICA a dat :bnala prietenul meu SOFISTICATUL.... si la Gogu... Jeryca frate, cred ca ramasesi cu fusu orar de la mare ... poi GOGU fu reabilitat (ca fu politic, ma-ntelegi ?) si SOFi apare mintenas p-acilisa inapoi, ca ne iubeste maxim ! Asa ca alunga tristetea ca nu face bine la ten si da-i inainte frate. Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 26, 2013 Jeryca frate, cred ca ramasesi cu fusu orar de la mare ... poi GOGU fu reabilitat (ca fu politic, ma-ntelegi ?) si SOFi apare mintenas p-acilisa inapoi, ca ne iubeste maxim ! Asa ca alunga tristetea ca nu face bine la ten si da-i inainte frate.Atunci sunt happy Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2013 febra mare. 40 de grade. ma intreb daca sexul ar ajuta la treaba asta :-? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 27, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 27, 2013 Atunci sunt happy Fredy, tu ai observat poza mea? Am pus-o special pentru tine. Mai exact, am simtit ca te vei intoarce. Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 27, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 27, 2013 Fredy, tu ai observat poza mea? Am pus-o special pentru tine. Mai exact, am simtit ca te vei intoarce. off fratele nelu ce sensibil esti,adica ai asteptat sa iti vina fiul inapoi aka fredy dar nu ne-ai zis nimic,sti bine ca si eu il asteptam ca mie drag.te salut (adica va salut,tata si fiu) hihihips: si weekend placut in familie reunita!!! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 27, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 27, 2013 off fratele nelu ce sensibil esti,adica ai asteptat sa iti vina fiul inapoi aka fredy dar nu ne-ai zis nimic,sti bine ca si eu il asteptam ca mie drag.te salut (adica va salut,tata si fiu) hihihips: si weekend placut in familie reunita!!!Auzi frate, dar nu vrei tu sa-l infiezi pe fredy? Faceti cu schimbul: tu, tzeposu si talibanu. Si sa mor daca va cer ceva in schimbul lui. Hai sa-mi traiesti! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 27, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 27, 2013 pentru tine fratele meu cum sa nu,il infiez eu pe fredy,si apoi cu schimbam intre noi cu talibanu,si cu tzeposu.numai sa te stiu pe tine cs esti bine fratele meu.fredy draga hai la tati...... Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 27, 2013 Auzi frate, dar nu vrei tu sa-l infiezi pe fredy? Faceti cu schimbul: tu, tzeposu si talibanu. Si sa mor daca va cer ceva in schimbul lui. Hai sa-mi traiesti!Taticule nu ma da in adoptie te rog ..ma simt abandonat si foarte singur... Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 27, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 27, 2013 Taticule nu ma da in adoptie te rog ..ma simt abandonat si foarte singur... Cum dracu sa te simti abandonat cand te vor atat de multi barbati. Si mai ales, atat de multe femei. Ia, du-te tu la Cluj la fratele ciucurel pana la toamna, dupa care dai o fuga in Capitala la tzeposu, urmand ca iarna sa ti-o petreci alaturi de fratele tau gaby pe malul marii la talibanu. Am zas, am zas! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 27, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 27, 2013 Cum dracu sa te simti abandonat cand te vor atat de multi barbati. Si mai ales, atat de multe femei. Ia, du-te tu la Cluj la fratele ciucurel pana la toamna, dupa care dai o fuga in Capitala la tzeposu, urmand ca iarna sa ti-o petreci alaturi de fratele tau gaby pe malul marii la talibanu. Am zas, am zas! hai fredy dragule la cluj ca te primesc eu si cum a zis taica-to nelu ramai pana la toamna la mine si apoi mergi in bucale la fratele tzepos si la iarna mergi la ct-a la gabriel si talibanu,sa te dai cu schiurile pe mare........un weekend placut si restu...... Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Iulie 27, 2013 obosit si dezamagit Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Ma simt ca un lup flamand. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 27, 2013 Fredy, nu mai plange ca te infiez eu ... si pentru asta ...ma voi simti bine Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 27, 2013 Fredy, nu mai plange ca te infiez eu ... si pentru asta ...ma voi simti bine Vin la tine in 5 august ....hai ca te tzuk toata Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 27, 2013 Vin la tine in 5 august ....hai ca te tzuk toata sa fac rost de extra tzatza? Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 27, 2013 sa fac rost de extra tzatza? vb la tel ...sunt suparat pe fetele din Constanta au spus ca nu stiu de mine ..pt ca am facut recenzii la toate la care am fost....merg si levoi face recenzii din casa lor. mama lor de Constantence....le tzucalesc pe toate ....ma simt ok azi.... te tzucacesc Annooono Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 27, 2013 vb la tel ...sunt suparat pe fetele din Constanta au spus ca nu stiu de mine ..pt ca am facut recenzii la toate la care am fost....merg si levoi face recenzii din casa lor. mama lor de Constantence....le tzucalesc pe toate ....ma simt ok azi.... te tzucacesc Annooono tzuca-ma, shoricelule, tzuca-ma...acum nu e nimeni vinovat ca nu te prezinti fetelor : Io sun t Jery a lu fredy, baietul ala frumos, dastept, si cu ...palosu gros Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 27, 2013 tzuca-ma, shoricelule, tzuca-ma...acum nu e nimeni vinovat ca nu te prezinti fetelor : Io sun t Jery a lu fredy, baietul ala frumos, dastept, si cu ...palosu gros Drept ashe o sa ma prezint cum zici Annonooo pt ca de spun ca sunt modelator rad de mine fetele... ne vedem in 5 aug abia astept sa-ti pup cracii Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 27, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Iulie 27, 2013 Astazi ma simt minunat! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 27, 2013 Drept ashe o sa ma prezint cum zici Annonooo pt ca de spun ca sunt modelator rad de mine fetele... ne vedem in 5 aug abia astept sa-ti pup cracii Io ma simt the best ... motvul: pe 5 august am sa-l sufoc pe Jery intre cracii mei Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 27, 2013 gata.. in asteptarea lu Jery, ma duc in Satu de Vacanta ... sunt zbanghi Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 27, 2013 gata.. in asteptarea lu Jery, ma duc in Satu de Vacanta ... sunt zbanghite tzucacesc toata Annonooo jur pe mama ca vin in data de 5 aug sunt la picioarele tale!!! Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Iulie 27, 2013 La ora asta mor de cald si ma plictisesc pt ca pe forum 0 actiune Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 28, 2013 Anxios... prea putin somn. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum