Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:earth
  • Oras:earth

Azi ma simt foarte trist :cry2  :icon_cry din cauza ca PISICA a dat  :bnala prietenul meu SOFISTICATUL....  si la Gogu...  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry

Jeryca frate, cred ca ramasesi cu fusu orar de la mare ... poi GOGU fu reabilitat (ca fu politic, ma-ntelegi ?)  si SOFi apare mintenas p-acilisa inapoi, ca ne iubeste maxim ! Asa ca alunga tristetea ca nu face bine la ten si da-i inainte frate.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoarae

Jeryca frate, cred ca ramasesi cu fusu orar de la mare ... poi GOGU fu reabilitat (ca fu politic, ma-ntelegi ?)  si SOFi apare mintenas p-acilisa inapoi, ca ne iubeste maxim ! Asa ca alunga tristetea ca nu face bine la ten si da-i inainte frate.

Atunci  sunt happy :rockettes-1   :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Atunci  sunt happy :rockettes-1   :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud  :aplaud

Fredy, tu ai observat poza mea? Am pus-o special pentru tine. Mai exact, am simtit ca te vei intoarce.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca

Fredy, tu ai observat poza mea? Am pus-o special pentru tine. Mai exact, am simtit ca te vei intoarce.

off fratele nelu ce sensibil esti,adica ai asteptat sa iti vina fiul inapoi aka fredy dar nu ne-ai zis nimic,sti bine ca si eu il asteptam ca mie drag.

te salut (adica va salut,tata si fiu) hihihi

ps: si weekend placut in familie reunita!!!

Link spre comentariu

off fratele nelu ce sensibil esti,adica ai asteptat sa iti vina fiul inapoi aka fredy dar nu ne-ai zis nimic,sti bine ca si eu il asteptam ca mie drag.

te salut (adica va salut,tata si fiu) hihihi

ps: si weekend placut in familie reunita!!!

Auzi frate, dar nu vrei tu sa-l infiezi pe fredy? Faceti cu schimbul: tu, tzeposu si talibanu. Si sa mor daca va cer ceva in schimbul lui. Hai sa-mi traiesti!

Link spre comentariu

pentru tine fratele meu cum sa nu,il infiez eu pe fredy,si apoi cu schimbam intre noi cu talibanu,si cu tzeposu.

numai sa te stiu pe tine cs esti bine fratele meu.

fredy draga hai la tati......

Link spre comentariu

Auzi frate, dar nu vrei tu sa-l infiezi pe fredy? Faceti cu schimbul: tu, tzeposu si talibanu. Si sa mor daca va cer ceva in schimbul lui. Hai sa-mi traiesti!

Taticule nu ma da in adoptie te rog ..ma simt abandonat si foarte singur... :icon_cry

Link spre comentariu

Taticule nu ma da in adoptie te rog ..ma simt abandonat si foarte singur... :icon_cry

Cum dracu sa te simti abandonat cand te vor atat de multi barbati. Si mai ales, atat de multe femei. Ia, du-te tu la Cluj la fratele ciucurel pana la toamna, dupa care dai o fuga in Capitala la tzeposu, urmand ca iarna sa ti-o petreci alaturi de fratele tau gaby pe malul marii la talibanu. Am zas, am zas!

Link spre comentariu

Cum dracu sa te simti abandonat cand te vor atat de multi barbati. Si mai ales, atat de multe femei. Ia, du-te tu la Cluj la fratele ciucurel pana la toamna, dupa care dai o fuga in Capitala la tzeposu, urmand ca iarna sa ti-o petreci alaturi de fratele tau gaby pe malul marii la talibanu. Am zas, am zas!

hai fredy dragule la cluj ca te primesc eu si cum a zis taica-to nelu ramai pana la toamna la mine si apoi mergi in bucale la fratele tzepos si la iarna mergi la ct-a la gabriel si talibanu,sa te dai cu schiurile pe mare........:P

un weekend placut si restu......

Link spre comentariu

:D sa fac rost de extra tzatza? =))

vb la tel ...sunt suparat pe fetele din Constanta  au spus ca nu stiu de mine ..pt ca am facut recenzii la toate la care am fost....merg si levoi face recenzii din casa lor. mama lor de Constantence....le tzucalesc pe toate ....ma simt ok azi....  :laugh2  te tzucacesc Annooono :rax2

Link spre comentariu

vb la tel ...sunt suparat pe fetele din Constanta  au spus ca nu stiu de mine ..pt ca am facut recenzii la toate la care am fost....merg si levoi face recenzii din casa lor. mama lor de Constantence....le tzucalesc pe toate ....ma simt ok azi....  :laugh2  te tzucacesc Annooono :rax2

tzuca-ma, shoricelule, tzuca-ma...acum nu e nimeni vinovat ca nu te prezinti fetelor : Io sun t Jery a lu fredy, baietul ala frumos, dastept, si cu ...palosu gros  =))

Link spre comentariu

tzuca-ma, shoricelule, tzuca-ma...acum nu e nimeni vinovat ca nu te prezinti fetelor : Io sun t Jery a lu fredy, baietul ala frumos, dastept, si cu ...palosu gros  =))

Drept ashe o sa ma prezint cum zici Annonooo pt ca de spun ca sunt modelator rad de mine fetele... :rax2  :rax2 ne vedem in 5 aug  abia astept sa-ti pup cracii :laugh2

Link spre comentariu

Drept ashe o sa ma prezint cum zici Annonooo pt ca de spun ca sunt modelator rad de mine fetele... :rax2  :rax2 ne vedem in 5 aug  abia astept sa-ti pup cracii :laugh2

Io ma simt the best ... motvul: pe 5 august am sa-l sufoc pe Jery intre cracii mei =))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...