Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

Îmbrăţişează-te, iubeşte-te, zâmbeşte, odihneşte-ţi gleznele şi sufleţelul, respiră adânc ( că doar ai făcut sport) şi mai departe ştii ce ai de făcut :kiss3 

• Like 1
  • Oras:ici-colo
Postat

Îmbrăţişează-te, iubeşte-te, zâmbeşte, odihneşte-ţi gleznele şi sufleţelul, respiră adânc ( că doar ai făcut sport) şi mai departe ştii ce ai de făcut :kiss3

auzi, km112...oare ne depasim atributiile?!? :)

hmmm...

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu e ceva material. E un obicei

Nici nu ma gandeam ca ar fi ceva material, nu ar fi avut sens.

De care obicei ai scapat dupa 20 ani?

da, la o parte dintre oameni, cu varsta se vad cu totul altfel, lucrurile.

"bafta" e o urare (sincera, in cazul meu) care include: viata, sanatatea, norocul, iubirea, banii, tot.

"bafta" - in cazul meu, spus catre tine, o ilustra necunoscuta, inseamna ca desi imi esti si-mi vei ramane o ilustra necunoscuta, IMI PASA DE TINE.

adica vreau si-ti doresc sa reusesti in viata.

hmmm...vrei neaparat sa fiu iarasi...subtil???

Adica vrei "subtil" sa ma numesti proasta iar, dar ti se pare mai ok sa-mi urezi "bafta" pentru respectul celorlalti, pe care uneori il cauti ca un obsedat si alta data faci kk pe el?

Inteleg ca traiesti si in prezent o drama din trecut de ti se pare atat de CU LITERE MARI sa-ti pese de om, in normal e uman, chiar daca ai suferit nepasare...

Apuca-te de box sau alte lucruri care te descarca, nu e bine sa cari atata bagajul...

Postat

de fumat

Nici nu ma gandeam ca ar fi ceva material, nu ar fi avut sens.

De care obicei ai scapat dupa 20 ani?

Postat

auzi, km112...oare ne depasim atributiile?!?

hmmm...

Depăşirea atribuţiilor se poate transforma in abuz in serviciu :laugh2

Postat

Adica vrei "subtil" sa ma numesti proasta iar, dar ti se pare mai ok sa-mi urezi "bafta" pentru respectul celorlalti, pe care uneori il cauti ca un obsedat si alta data faci kk pe el?

Inteleg ca traiesti si in prezent o drama din trecut de ti se pare atat de CU LITERE MARI sa-ti pese de om, in normal e uman, chiar daca ai suferit nepasare...

Apuca-te de box sau alte lucruri care te descarca, nu e bine sa cari atata bagajul...

da, multumesc, ma apuc de box

• Like 1
Postat

:) Eu nu vreau sa ma las de fumat.  :no2

Va intelegeti mai bine fara mine, ma tarai la butic, tocmai dupa tigari... :)

1.Ok

2.Ba şi cu tine

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Am doua buturugi in loc de glezne si cremwursti in loc de degete la picioare, makes you think daca mai sunt in stare de efort, stat in picioare toata ziua, etc...

Salariul de 1000-1200 euro, din care platesc chirie, apoi restul extrem de scump...

M-am saturat sa gresesc, as vrea sa stiu sigur care e solutia sigura, problemele de sanatate ma cam pun pe ganduri daca nu risc prea mult bolnava intr-o tara straina...

Am verificat firma de recrutare care mi-a propus jobul... conducerea schimba oamenii ca pe manusi, nu cred ca le pasa de oamenii pe care ii plaseaza.

Cred ca am o zi proasta, schiopatez pana jos sa-mi iau ceva, zilele urmatoare o sa vad daca mai am energie si dorinta sa o iau de la capat, nu in ultimul rand ar trebui sa-mi fac un control complet. La rinichi am probleme de mica, stomacul l-am distrus cu stress, ficatul cu bautura, am spondiloza de la stat la calculator, mai ales in curent, cu apucaturi de blocari sau semipareze...

I am not sure that I can still do this. :(

Practic. Nu vreau sa mai aud ca nu sunt optimista. Am alergat caii verzi de pe pereti in Romania prea mult timp ca sa nu ma opresc in final and smell the roses. :)

Pas cu pas elimin variante, asa cum am eliminat si oamenii, sunt curioasa ce o sa mai ramana... :)

La final totul va fi bine .... o sa gasesti tu o solutie la problemele tale, sunt sigur. :shy:

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Am doua buturugi in loc de glezne si cremwursti in loc de degete la picioare, makes you think daca mai sunt in stare de efort, stat in picioare toata ziua, etc...

Salariul de 1000-1200 euro, din care platesc chirie, apoi restul extrem de scump...

M-am saturat sa gresesc, as vrea sa stiu sigur care e solutia sigura, problemele de sanatate ma cam pun pe ganduri daca nu risc prea mult bolnava intr-o tara straina...

Am verificat firma de recrutare care mi-a propus jobul... conducerea schimba oamenii ca pe manusi, nu cred ca le pasa de oamenii pe care ii plaseaza.

Cred ca am o zi proasta, schiopatez pana jos sa-mi iau ceva, zilele urmatoare o sa vad daca mai am energie si dorinta sa o iau de la capat, nu in ultimul rand ar trebui sa-mi fac un control complet. La rinichi am probleme de mica, stomacul l-am distrus cu stress, ficatul cu bautura, am spondiloza de la stat la calculator, mai ales in curent, cu apucaturi de blocari sau semipareze...

I am not sure that I can still do this. :(

Practic. Nu vreau sa mai aud ca nu sunt optimista. Am alergat caii verzi de pe pereti in Romania prea mult timp ca sa nu ma opresc in final and smell the roses. :)

Pas cu pas elimin variante, asa cum am eliminat si oamenii, sunt curioasa ce o sa mai ramana... :)

https://www.youtube.com/watch?v=ukBbujQMIQQ

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Singurul raspuns care... :hihat

:hug1

Esti o femeie puternica,o sa treci peste tot...

De irlandez ce mai stii ?

Pisi, cand am spus ca sunt curioasa ce o sa ramana, eu stiam, tu banuiesti? :)

Postat

Singurul raspuns care... :hihat

Esti o femeie puternica,o sa treci peste tot...

De irlandez ce mai stii ?

Pisi, cand am spus ca sunt curioasa ce o sa ramana, eu stiam, tu banuiesti? :)

:laugh2

Nu stiu nimic si nici nu vreau sa stiu de irlandez.  :laugh2  :no2

Trebuie sa verific ce se intampla in corpul meu, daca e ceva usor tratabil (am sanse sa fi mostenit si un pic de cancer), o sa incep sa caut iar serviciu, momentan mai astept.

Bine ca s-a intamplat acum si nu cand eram deja in Germania, halal angajata eram care nu poate sa mearga... :)

Analizele complete costa un sac de bani, le iau pe rand, abia dupa pot lua o decizie.

Postat

:laugh2

Nu stiu nimic si nici nu vreau sa stiu de irlandez.  :laugh2  :no2

Trebuie sa verific ce se intampla in corpul meu, daca e ceva usor tratabil (am sanse sa fi mostenit si un pic de cancer), o sa incep sa caut iar serviciu, momentan mai astept.

Bine ca s-a intamplat acum si nu cand eram deja in Germania, halal angajata eram care nu poate sa mearga... :)

Analizele complete costa un sac de bani, le iau pe rand, abia dupa pot lua o decizie.

Ţie îţi trebuie un suflet cald ţi pe post de paratrăsnet , dacă nu am exagerat 

Postat

Ţie îţi trebuie un suflet cald ţi pe post de paratrăsnet , dacă nu am exagerat 

Nu vad legatura.

Incepe sa fie deranjant ca toata lumea imi spune sa fiu cu cineva, sa ma marit cu cineva, etc.

Am nevoie de sanatate si bani, adica serviciu.

"Suflet cald" o sa caut printre asistente cand nu o sa mai pot face nimic singura, pana atunci e cale lunga.

Inca o data, inceteaza. In afara de mine nu stie nimeni mai bine ce am eu nevoie, pana si eu sunt uneori confuza, evident.

O sa dau cu capul de pereti pana nimeresc o usa. :)

Postat

De la un suflet la o relaţie oficială e ceva distanţă. Intre noi eu o estimez cam la 3150 km. Tu aici strigi sau şopteşti după un pic de ajutor. Nu e nici o slăbiciune să ceri ajutorul. Capul îţi va mai trebui, in mod sigur. Mai bine întinde mâna...sa găseşti... uşa sau ...

Postat

De la un suflet la o relaţie oficială e ceva distanţă. Intre noi eu o estimez cam la 3150 km. Tu aici strigi sau şopteşti după un pic de ajutor. Nu e nici o slăbiciune să ceri ajutorul. Capul îţi va mai trebui, in mod sigur. Mai bine întinde mâna...sa găseşti... uşa sau ...

Pas cu pas de la deranjant devine enervant.

Scriind imi procesez mai clar gandurile, uneori recitesc ce am scris.

Poti s-o numesti "jurnal personal facut public". :)

Nu ma deranjeaza ca toata lumea stie ce se invarte in capul meu atata timp cat ma ajuta pe mine.

Nu am strigat, nici nu am soptit dupa ajutor, unde ai vazut ca am facut eu asta?

Mana nu o sa intind niciodata, cand mi-am calcat pe caracter si am facut-o, nu am primit ajutor, ci un scuipat.

Legat de distanta, gresit, legat de o relatie intre noi - not in this fucking life.

Esti deprimant, pardon, cred ca esti deprimat. Get over it.

Postat

Tu ştii foarte bine că bărbaţii sunt mai tonţi , in multe cazuri , si inteleg lucrurile in alt mod decât s-a sugerat la emisie. Inclusiv faptul că a fost aici mai mult un monolog al tău la care eu trebuia să intervin mai rar, poate. 

Cand ti se da o mana, asteapta-te sa fii tarat prin multe noroaie pana o sa regreti ca ai cerut-o.  - cred că nu te călăuzeşti permanent după fraza asta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...