gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 28, 2013 Somnoros rau si .... amoros tare! Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 Simt ca povestea mea pe acest forum se apropie vertiginos de final. Link spre comentariu
gaby26 Reputație: 9 Postat Iulie 28, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Partajează Postat Iulie 28, 2013 azi sunt super happy! in sept voi merge la capitala pentru un curs cu cei mai buni traineri din Romania! si sunt happyyyyy Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 28, 2013 Si azi am reusit sa opresc alarma si sa ma culc la loc. Acum sunt la cafea somnoroasa si horny, abia astept o victima... Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 28, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iulie 28, 2013 Nelinistita.Agitata.Emotionata.Incantata.Dezamagita.Vesela.Ganditoare. Si toate astea au tinut toata ziua. Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 28, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Iulie 28, 2013 Sufleteste minunat, fizic obosit! Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Iulie 28, 2013 MI-am recitit cateva recenzii, din cele vechi si ma gandesc le modul cel mai serios sa ma retrag de pe forum. Nu cred ca mai pot aduce informatii utile despre fetele vizitate. Am devenit neinteresan, ca dovada parcursul meu din ce in ce mai sinuos si lipsit de consistenta. Acest lucru s-a vazut cu precadere in ultimile zile... Momentan voi lua o pauza... pe o perioada de timp nedeterminata. Va dedic cu drag urmatoarea melodie va las pe voi sa descoperiti talcul si mesajul din spatele imaginilor halucinante Cu drag,al vostru camarad de arme,Ventrino :wave Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 28, 2013 MI-am recitit cateva recenzii, din cele vechi si ma gandesc le modul cel mai serios sa ma retrag de pe forum. Nu cred ca mai pot aduce informatii utile despre fetele vizitate. Am devenit neinteresan, ca dovada parcursul meu din ce in ce mai sinuos si lipsit de consistenta. Acest lucru s-a vazut cu precadere in ultimile zile... Momentan voi lua o pauza... pe o perioada de timp nedeterminata. Va dedic cu drag urmatoarea melodie va las pe voi sa descoperiti talcul si mesajul din spatele imaginilor halucinante Cu drag,al vostru camarad de arme,Ventrino :wave : : Sper ca esti intr-o stare naspa temporar...Vorbim pe mess. Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 28, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 28, 2013 Azi ma simt minunat....e trecut de 12 noaptea si inca nu sunt banat ce miracol....ce minuneeeeeeeeeee................. Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 28, 2013 Azi ma simt minunat....e trecut de 12 noaptea si inca nu sunt banat ce miracol....ce minuneeeeeeeeeee................. aleluuia nici sa nu mai fii banat ,ca merg in audienta la Pisic Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 28, 2013 Eu ma simt groaznic...Dupa ce am tot glumit toata ziua, am vazut ca inca o persoana de nota 20 renunta si apoi am mai citit niste tampenii menite sa promoveze...Nimeni nu ar fi aflat cine era misterioasa doamna, hai sa fim seriosi... Mi se face si mie sila deja... Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 28, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 28, 2013 aleluuia nici sa nu mai fii banat ,ca merg in audienta la Pisic mergem de mana nene in audienta Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 28, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 28, 2013 Mi se face si mie sila deja... Mie mi s-a facut de mult soro,dar am luat cu lamaie si mi-a trecut TOT INAINTE CA PIONIERII! Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 28, 2013 mergem de mana nene in audienta Eu ma simt rau ....mooooor de ras .... ma doare burta de ras......Sofisticatu esti Link spre comentariu
Fluke Reputație: 79 Postat Iulie 30, 2013 Oras:EUROPA Oras:EUROPA Partajează Postat Iulie 30, 2013 Azi stau la racoare fara nici o jena si nici in cot nu ma doare de altii. Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2013 FURIE Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iulie 31, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 31, 2013 Link spre comentariu
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Partajează Postat Iulie 31, 2013 azi ma simt pregatit de drum spre MALUL MARII CT.Talibane sunt curios sa-ti vad reactia cand ma vei vedea in carne si oase!!!!!! sa fii pregatit cu ceva pilule de inima ca vei suferi un un PREINFARCT.... Link spre comentariu
oanamicuta Reputație: 17 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2013 azi ma simt mai bine ca niciodata. Link spre comentariu
songoku Reputație: 809 Postat August 11, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Partajează Postat August 11, 2013 Ieri m-am simtit bine, dar astazi nu mai sunt ok,te sa merg la serviciu,si nu prea am chef. Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 11, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 11, 2013 azi ma simt minunat! A avut grija de mine o pustoaica dulce care m-a rasfatat, asa cum imi place mie Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat August 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2013 barurile se inchid prea devreme. ma simt plin de energie Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 15, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 15, 2013 Plm,am uitat sa resetez ceasul si m-am sculat ca blambecul cu noaptea-n cap. 1 Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat August 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat August 17, 2013 ca un jupan Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat August 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2013 agresiv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum